15 Kasım 2018 Perşembe

4 Sınıf kartpostal yapımı

4 Sınıf kartpostal yapımı

Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız. Son Eklenen Online Testler. Rengarenk bir kartpostal hazırladım. Siz de istediğiniz renklerde, istediğiniz gibi süsleyerek içinden çiçek çıkan bu sü. Pratik yöntemlerle sevdikleriniz için kendi emeğiniz, kendi el yazınızla nasıl yılbaşı kartları hazırlayabileceğinizi gösteren bir video hazırladım.


Yazma Harf Ses Grupları Tüm Etkinlikler 1. Bende yine önümüzdeki günlerde kutlayacağımız yeni yıla uygun çocuklarında çok seveceğini. Serbest Etkinlikler alt kategorisine eklendi. Türkçe çalışma kitabı cevapları sizler için sayfamızda açıklandı. Bir okul otobüsü öğrencilerin taşınması için kullanılan bir otobüs türüdür: öğrencileri okul, ev ve okul etkinliklerine sokmak ve bunlardan taşımak. Timsahımızı yaparken iki ayrı çalışma varmış gibi düşünülmesin sadece.


Dilerseniz süslemede sim, ip gibi malzemeler de kullanarak karpostalı daha farklı bir hale getirebilirsiniz. Sevdiklerinize bir yılbaşı kartpostalı yapımı onları mutlu görmek kadar keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Birinci sınıf okutuyorum ve okuma sevincimizi paylaştığımız bir okuma bayramı yapalım istedik. El yapımı basit ve çok tatliş bir kuzulu kart çalışması.


Oldukça basit olan yılbaşı etkinliği ile ilgili şablonları aşağıda indirebilirsiniz. Yeni yıla sayılı günler kala, yılbaşı hediyesi olarak sınıf içinde rahatça uygulanabilecek bir. Yeni yıl etkinliğinde boyama ve kesme çalışmaları yapacağız.


Sevdiklerinize yılbaşı tebriğinizi mesaj atmak ya da telefonla aramak yerine bu yıl bir değişiklik yapın ve yılbaşı kartı yollayın. Resimli anlatımlı yılbaşı kartı hazırlama. Muhteşem bir çalışma, 3d kartpostal. Doğum günü, nikah, nişan, bayram, yeni yıl vb. Davetiye ve tebrik kartı hazırlarken uyulması gereken kurallar.


Vidaların rengine ve kalınlığına bağlı olarak, parlak ve hacimli bir karttan daha yumuşak bir renge kadar oldukça farklı bir etki elde edebilirsiniz. BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ. Yıllık Bölümlerin Taban Puanları. Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu.


Daha sonra da okulumuzda kurduğumuz postaneden hazırladıkları. Sınıf Öğretmenleri Bölüm Başkanlığı. Merkezde (ya da aksanı herhangi bir köşeye bilerek değiştirebilirsin) notumuzu yapıştırıyoruz. Kartpostal ikiye katlayın.


4 Sınıf kartpostal yapımı

Ve şimdi - en eğlenceli: guajda, silgiyi kalemin sonuna indirin - ve rastgele lekelerimize parçamıza koyun! Bu Pin, Murat Turalı tarafından keşfedildi. Okul öncesi çocuklarınızla birlikte sınıf içi etkinlik örnekleri olarak yapabilirsiniz.


Bunlar çok sevimli buketler. Küçük çocuklarınızla birlikte okul öncesi etkinlikleri. Kişiye Özel Bankta Aşk Yastık. Ahşap El Yapımı Şaraplık. Home Sweet Tasarım Kupa Bardak.


Rüzgar gülleri balkonlar için ideal bir dekoratif malzeme olmasını yanısıra, çocuklar için de eğlendirici bir oyuncaktır. Siz de kağıt ya da karton kullanarak dilediğiniz boyutlarda rüzgar gülü yapıp balkonunuzu renklendirebilirsiniz. Rüzgar gülü yapımında kullanacağınız kare biçimindeki kağıdı aşağıdaki resimdeki gibi kesikli çizgilerin olduğu yerlerden kesin.


Benzersiz şeyler yapmak isterseniz ve aynı zamandaçevreye dikkat edin, evde kağıt yapmak sizin için işgal! Her sayfa istediğiniz gibi eşsiz hale getirilecek ve evde eski gazeteler ve dergiler, boş paketler ve paketler dahil olmak üzere tüm gereksiz kağıt ve kartonlar esas alınacak ve boşa çıkmayacak. Sınıf talebelerinden çarşambalı Ali Fuat Efendi (Ünlü Türk hukukçucu Ali Fuat Başgil olabilir) ibn-i şükrü usül-ü ve cümle muallim ve mümeyyizleri marifetiyle imtihan-ı bil icra salis derecesinde ispat etmekle iş bu mezuniyet ruusu ita kılındı.


Hayriye Tuğba Kılıç rehberliğinde ilk kez bir eTwinning projesine dahil oldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar