15 Kasım 2018 Perşembe

Güzel yüzlü kadın anlamına gelen isimler

Parlak ve beyaz yüzlü anlamlarına gelen Zehra ismi, istatistik kurumuna göre en fazla tercih edilen ilk on isim arasında yer alıyor. Bakire kadın anlamına gelen Arapça kökenli bir. Doğuştan gelen güzel huy HAVVA: Yaratılan ilk kadın.


Ceylin ve Ecrin arkadas cevremdeki herkeste var hemen hemen, ama Buglem ve Belinay hosuma gitti. Anne ve baba adaylarının en merakla beklediği çocukları için en çok aradığı şeylerden birisi kız isimledir. Nadir bulunan en güzel erkek isimleri ve anlamları için listemize bir göz atın.


Bu haberimizde, sizler için derlediğimiz i ve anlamlarını bulabilirsiniz. Kadın kadin isim ve anlamları kız çocuğu bebek isimleri anlamları bayan isimleri en güzel bayan isimleri anlamları. AÇELYA: Fundagillerden çok renkli çiçekler açan bitki AHSEN: Çok güzel, olağanüstü güzel AHU: Ceylan, karaca 2. Bunun için size birbirinden farklı isimlerden oluşan keşfedilmemiş duyulmamış isimler ve anlamlarını içeren isim örneklerini aşağıda hazırladık. Ay gibi güzel yüzlü kız.


AHENK: Uyum AHSEN: Çok güzel, olağanüstü güzel AHU: Ceylan, karaca 2. Açangül Güzel açmış gül. Açelya Güzel çiçekleri açan bir tür bitki. Affe Namuslu, iffetli kadın.


Her dönem popülerliğini koruyan, son dönemlerde moda olan veya nadir bulunan erkek bebek isimleri ve anlamları Pudra. Kız İsimleri A Açelya: Fundagiller familyasından, kokusuz ama güzel renkli bir çiçek. NEHİR: Irmak anlamına gelir. Hayatımız boyunca en çok duyduğumuz sözcük kendi ismimiz olur.


Doğduğumuz anda kulağımıza fısıldanan bir sözcük bütün hayatımız. Arapça kökenli kız isimleri ve isimlerin anlamları Arapça kökenli kız isimleri ve isimlerin anlamları Arkadaşlar doğan kızım için arapça kökenli kız isimleri ve isimlerin anlamlarına ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz ? Bir erkek bebek sahibi olduysanız veya erkek çocuğa hamileyseniz doğal olarak çok mutlusunuzdur. Sitemizdeki bilgiler, bütün insanların istifadesi için hazırlanmıştır. Günümüzde çoğu aile çocuğuna isim koyarken kimsede olmayan isim takma derdine düşmüştür. ZÜMRA: Güzel iyi ahlaklı,zeki bilgili kadın.


Kuranda geçen bebek isimleri olarak kullanılan bu isimler dışında, örnekler çoğaltılabilir. Burada verilen örneklerle, önemli noktanın ismin anlamı olduğu anlatılmaya çalışılmıştır. En güzel erkek bebek isimleri ve gerçek anlamları Anne babaları evlat sahibi olduktan sonra en çok heyecanlandıran şey isim koymaktır. OYTUN- Birincisi Kutsal, mübarek.


Erkek ve kadın adı olarak kullanılır). OZGAN-Öne geçen, kazanan, başarılı. Bebeğinize isim bulma konusunda kararsız mısınız? Keşfedilmemiş isimler arıyorsanız içeriğimizden bebekleriniz için veya genel bilgi edinmek için en güzel isimleri bulabilirsiniz. Genellikle isim bulma esnasında fikirler uyuşmaz ve farklı isimler beğenilir.


Anlamları, bütün isimlerin anlamları bu yazıda. Sual: Kıymetli isimlerden bazılarını ve anlamlarını bildirir misiniz? CEVAP Haklı olarak çocuğuna koyacağı ismin anlamını öğrenmek isteyenler oluyor, isimlerin anlamını soruyorlar. Biz burada daha çok merak edilen isimleri bildiriyoruz. Bilinçsiz isim koymayınız.


Adlar yalnızca geleneksel değerleri taşıyan bir imgelendirme sistemi değildir. Kur’anda geçen her kelime isim değildir. Kişi adlarını incelediğimizde, bu tür adların sosyolojik nedenlenmelerden dine kadar geniş bir etki alanı içerisinde olduğunu görürüz.


Kız bebeğine hamileyseniz veya kız bebek sahibi olup ona isim arayışı içindeyseniz sizin için hazırladığınız kız bebek isimleri listesinde en güzel, değişik, modern, anlamlı farklı, yeni kız çocuk isimlerini bulabilirsiniz. Afet: Ortalığı birbirine katacak kadar güzel kadın. Afife: Namuslu, namusuna çok… Ahuse Coşkulu güzellik. Ahsen Çok güzel, olağanüstü güzel.


Ahuela: Çok güzel gözlü. Dini erkek bebek isimleri nelerdir diye merak edenler ve bu isimler arasından çocuğuna isim seçmek isteyenler için bu isimleri harf harf sıraladık. A ile başlayan kuranda geçen erkek isimleri. A bdullah: A llah’ın kulu anlamına gelir.


Bilinmesi Gerekenler KIZ İSİMLERİ. ABİDE : Anıt - Değerli eser AÇELYA : Fundagiller. Merhaba, sitemize ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar