13 Kasım 2018 Salı

Ilginç icatlar video

Herkese Merhaba arkadaşlar BEN SUNAY USTA kanalında ilginç,faydali ,eğlenceli, nasıl yapılır elektrik el aletleri yapmak öğreneceksiniz, videolar yayınlıyorum. Mucitlerin yapmış olduğu en ilginç icatları sizler için derledim. Oha dedirten en ilginç icatlar hakkında yorum yapmayı unutmayın. TEST VİDEO YEMEK CAFE GÜNDEM DİĞER.


Ilginç icatlar video

Ağzınızı Açık Bırakacak Hayatı Kolaylaştıran İlginç İcat. Bu karmaşık giriş cümlesinden sonra hemen ağzınızı açık bırakacak icatlar galerisine başlayalım. El Yapımı İlginç İcatlar.


Sıradışı Turbo Motorlar. Telefonunuzdan Silmeniz Gereken Zararlı Uygulama. Bu Otomobilin Şoförü Bir Telefon. Silindirli Gazlı Stirling Motoru Yapımı. Nesiller boyunca sürekli icatlar yaptık.


Bu icatların bazıları çok önemli buluşların temelinde de yer aldı, bazıları ise daha ne için yapıldığını bile bulamadık. Derme çatma çözümlerle pratik bir şeyler yapmaya çalışanların elinden çıkan birbirinden ilginç ve komik icatlar. Bu çaydanlık sakar kişilerin favorisi olmaya aday.


Kurban Bayramı namazı farz mıdır? Sizlere bu yazımızda işinize yarayacak ilginç ve bir birinden farklı icatları derledik hazırladık umarım hosunuza gider. Bu videoda silere ilginç gizli odalar ve pratik tasarımlı ilginç mobilyaları derledik. Siz hangisini beğendiniz? Abone olun ve beğeni tuşunu unutmayınız!


GercekTUBE komik videolar, ilginc videolar, en begenilen videolar içerikli video sitemiz artık yayında. Ev Yapımı İcatlar , Çılgın icatlar , şaşırtıcı icatlar , yuh dedirten icatlar , dünyanın en iyi buluşları. Keşke Hiç Olmasaydı Diyeceğimiz Moda Trendi. Kırgızlar dan ilginç buluş Mucit bu Adamlar ViDeO DüNYaSı 22views. Eğlenceli ve İlginç İcat oyunu anlatımı ve fragmanı , Video Oyun Skor izle.


Günümüzde oldukça kullanışlı olsa da, icat edildiği yıllarda insanlara oldukça ilginç gelen ve bazıları kabul bile edilmeyen ilginç icatlar ve mucitlerini derledik. Hong Kong’dan optoelektronik mühendisleri, kağıt gibi ince, esnek hafif bir LCD ürettiler. Bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz, yeni bir haberle değişen elektronik gazeteler belki de bu sayede hayata geçirilebilir. NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda.


Ilginç icatlar video

Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de. Do you want to remove all your recent searches? All recent searches will be deleted. Frekans değiştirmek için radyoyu sağa veya sola,ses arttırıp azaltmak için ise.


Cavit bayraktar yaz aylarında bahçelerini koruyabilmek için ayı savar icat etti. LGİNÇ BULUŞLAR,İCATLAR, VİDEO VE RESİMLER. Dönemin en ünlü sanat ve bilim insanlarından biri olan Leonardo Da Vinci, donanmanın yaşadığı. Günümüzde insanlar yaşantısını etkileyen en önemli etkenlerden biriside içimizde yaşamış insanlardan bazılarını farklı düşünerek hayata farklı bir açıdan bakmalarıdır.


Kendi İcatlarıyla Ölen Mucitler. Suda olduğu gibi karada da yuva açıp yaşayabilen bu ilginç hayvanların en önemli özelliği çok seri hareket etmeleridir. Bu canlılar karada yürüyüp nefes alabilir, hatta.


Bu icatların bir kısmı gerçekten bir yaraya derman olmak amacıyla yapılmış gibi dursalar da şaka gibi olduklarından çok fazla tutmamışlar. Yine de oldukça eğlenceli bu icatların kıvrak bir zekanın ürünü oldukları yadsınamaz bir gerçek. Gizli alkol bölmeli kravat 2- Futbol Sandalyesi 3- Gözlüklü şemsiye 4- Kalem ucuna geçip kaşık, çatal.


Ilginç icatlar video

Bilim Fizik İlginç Bilgiler Mekanik Teknoloji Video. Mıknatıslarla Yapılmış İlginç Bir Oyuncak. Bu yazıda, sitemizde daha önce yayınlanan İlginç İcatlar serisinin devamını bulacaksınız.


Bu sefer ilginç icatların yanında ilginç tasarımlara. PARA KASALARI DALTONLAR’IN ÇALMASI İÇİN YAPILMIŞTI Keşif: Para kasası Kaşif: Eugene Felt ve William S. Bir makine yapmaya o zaman kara verdim. Günü’ne yaklaşıyorduk, tatilden yaralanarak tahtadan.


MUTLAKA BİLMENİZ GEREKEN TOP İLGİNÇ İCATLAR. Amatör videolar ile ilgili popüler çalma listeleri, ayın ve haftanın en beğenilen amatör videoları ve bu kategori ile ilgili video kanalları aradığın en ilginç amatör videoyu izlemen için seni bekliyor. Videolar hakkında içeriklerin yer aldığı bölümdür. Hayvanlar hakkında ilginç bilgiler zaten hep dikkatimizi çekmiştir.


Bu galerimde sizlere dünyanın en ilginç hayvanından ve özelliklerinden bahsettim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar