20 Kasım 2018 Salı

Kanal b mezuniyet töreni 2018

This video is unavailable. Hayri Gür Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Avrasya Üniversitesi kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Kenan İnan, KKTC Trabzon Başkonsolosu Zalihe Erden, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası.


Unsubscribe from Kanal 5N? Mehmet Haberal da yalnız bırakmadı. Ortaokul öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.


Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları ortaokulu yeni mezunlarını verdi. Can Ünver Birleşmiş Milletler İşçiler Komitesi Üyeliğine Seçildi! Kanal ekranlarından da canlı olarak yayınlanan törende yaklaşık bin öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı.


Kanal b mezuniyet töreni 2018

Programlarını arşivleyerek internet sayfasında yayınlayan ilk televizyon kanalı olan Kanal B kanalının önceden yayınlanan programlarına ulaşmak mümkündür. Bölge Guvernör Devir Teslim Töreni. Tümünü Gör Bağlantılar Eğitim Bilgi Sistemi Eğitim Destek Sistemi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanl ığı Öğrenci. Vali Kürklü, Hanımefendi ve Hayırsever İşadamı Ercan Akın tarafından dereceye giren öğrencilere hediyelerini verildi. Sınıf Mezuniyet Törenimiz.


Mezuniyet törenine, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Milli Eğitim Müdür V. Mezun olan 8özel harekat polisi, yemin töreninin ardından görev yerlerini de öğrendi. Klima Motorunun Patlaması Sonucu Bir Öğretmen Hayatını Kaybetti. BAŞKANLIĞIMIZ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ MEZUNİYET TÖRENİ 06. Bakanlığımız Yemekhanesi Mutfak Bölümündeki Kanal ve Çevre Fayanslarının Yenilenmesi Su Yalıtım İzolasyonunun Yaptırılması İşi Yapılacaktır.


Niğde Polis Meslek Yüksek Okulunda 10. Törene, Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, bölüm başkanları, akademik üyeler, mezun olacak öğrenciler ile aileleri katıldı. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR VE MENSUPLAR DERNEĞİ.


Bu yıl ilki düzenlenen “Kuluçka Mezuniyet Töreni” Revo Capital, 3TS Capital ve Y-combinator girişimcileri IMCOM’un sohbetleriyle zenginleşecek ve bu yılın mezunlarına madalyaları takdim edilecek. YDÜ Spor Bilimleri Fakültesi bahar dönemi mezuniyet töreni yapıldı. Akademik Yılında Üniversitemizi başarıyla tamamlayan öğrencimiz, aileleriyle birlikte mezun olmanın coşkusunu yaşadılar. Amacımız saygınlık, güvenilirlik ve şeffaflığı sürekli kılmak, yeni iletişim teknolojilerini takipte kalıp, hizmet kalitesini arttırarak, görsel-işitsel. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek AKEV Üniversitesi’nde gençlerin mezuniyet sevincine ortak oldu.


Kanal b mezuniyet töreni 2018

Artvin Şehit Erol İnce İmam Hatip ortaokulu bitiren öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. KİÜ mezuniyet töreni Bellapais Manastırı’nda yapıldı. Emeği geçen tüm akademik ve idari kadroya, öğrencilerimize çok teşekkür ederim.


Yıllardır Ataması Yapılmayan Bir Öğretmen Daha İntihar Etti. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Osmanbey Yerleşkesi tören alanında saat 18. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Ramazan Taşaltın, Dekan Prof.


Hasan Akan, fakülte öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kanal Keşfet size bu kanalları bulmanızda yardımcı olur. Sosyal Bilimler Lisesi’nde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenlendi. MÜJDE KANAL BORULARI GELİYOR.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Öğrenci Konseyi ve Pegem Akademi işbirliğiyle “Mezuniyet Sonrası Kamuda Kariyer Semineri” düzenlendi. Kanal B televizyonunda Biz Bize programında, canlı yayında ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Konulu programa konuk oldum. Orta Doğu Teknik Üniversitesinin (ODTÜ) mezuniyet töreninde taşınan ve.


Kanal b mezuniyet töreni 2018

Angikad ‘Ankara’nın Başarılı İş Kadınları ‘ Ödül Töreni davetine katılım. Ekonomi Masası Kanal - Prof. Do you want to remove all your recent searches?


All recent searches will be deleted. Seyfullah ÇEVİK - Gediz Üniversitesi - 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar