16 Kasım 2018 Cuma

Almanca öğrenmek için site

Bununla alakalı önerebileceğim site tr. Duolingo Plus hakkında daha fazla bilgi edin. Miriam, İtalya Kimileri internet sitesinin tanıtımını için çokça reklam kullanırken, Busuu kendi tanıtımını yaparken kalite ve niteliği kullanıyor! Yıllar süren yabancı dilleri.


Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Ben her sabah kesinlikle yapmam gereken şeyleri yapmaya kendimi zorluyorum. Almanca dersleri: Nasıl okunur?


This site uses Akismet to reduce spam. Yeni Bir Dil Öğrenmek İsteyenlere Yardımcı Olmayı Bekleyen Web Sitesi. Memrise mükemmel bir site ama ücretliye mükemmel bir site aynı şekilde busuu da var ama memrise busuudan daha güzel bence.


Tüm olumsuz düşünceleri aklınızdan çıkarın ve harika içerikler için hazırlanın. Bu arada living language, live lingua rosetta stone,ellc michel thomas,pimsleur gibi setlerle bir incellemeniz var hangi set iyi ve daha sağlamdır ? Sayfaların bitiminde dilerseniz chat programına bağlanabilir ve farklı kültürden insanlarla sesli ve görüntülü iletişime geçebilirsiniz. Kendimizi zorlamaktan bahsediyorum.


Bizi zorlayan bir iki dil yapısı var demek daha doğru olur. Konuşarak öğrenmek için bulunduğumuz yaşadığımız ortam böyle bir şans tanımıyorsa, yazarak ikili diyaloglara girmek daha avantajlı olabilir. Bir dili öğrenmek ve o dilde ustalaşmak için o dilin enstrümanlarını öğrenmeniz gerekir. YOLDA ÖĞRENMEK İÇİN KELİMELER (ALMANCA-İNGİLİZCE) Audiotrainer ile günlük hayatta gerekli temel sözcükleri öğrenerek telaffuzunuzu geliştirebilirsiniz.


It was still mostly intact until the seventeenth century, after which it was gradually demolished as the city expanded. Some sections of the wall can be seen along the route, including at Tower Hill - a statue of Trajan marks the site - and at the Museum of London, which is located at the site of a former bastion on the route of the Roman wall. Sözlükte bakma esnasında daha sonra öğrenmek istediğiniz kelimeleri toplayın.


Toplanan kelimeler Kelime Listesi altında gösterilir. Arkadaşlar almanca öğrenmek istiyorum varsa taktikler çalışma sistemi nerden öğrenebileceğim rehber olarak iş yapılabilirmi öğrendikden sonra bilgili. CRETSİZ sözlük uygulamasını şimdi yükleyin! Bu siteye bakarsanız öğrenilir!


Almanca öğrenmek için site

Bilinmesi gerektiği kadar bilgiyi veriyoruz. Comments RSS TrackBack Identifier URI. Adınız (zorunlu) E-Posta (gizli kalacak) (required) Websiteniz. Beyin Programlama Teknolojisi. Dünyanın her yerindeki dil öğrenmek isteyenler için geçerli olan bu olanağa sahip olmak için İnternet bağlantısı ve Skype kullanıcısı olmak yeterlidir.


Yeni bir dil öğrenmek veya ihtiyaçlarınızı gidermek için doğru yerdesiniz. Site, size kelimeyi okuyarak telaffuzunu da öğretiyor. Türkçe dahil farklı yabancı dil öğretiyor.


Ama İngilizce bilginiz iyiyse ve örneğin İspanyolca öğrenmek istiyorsanız, anadili İngilizce seçip İspanyolca kursu da. kanalında site hitap edecek konu anlatımlı videoyu. Learn French with FrenchPod101. Peki daha önce, işaret dilinden Mayaların konuştuğu kadim dile kadar bize ulaşılmaz gibi görünen onca bilgi, hiç bu kadar ulaşılır olmuş muydu? Dil öğrenmek eskisinden daha kolay.


Bir çeviri motoru aracılığıyla yabancı bir ülkede. Eğer dil öğrenmek istiyorsanız, tamamen başlangıç seviyesinde ya da ileri seviyedeyseniz, uluslararası arkadaşlar edinmek istiyorsanız, bir göçmen, bir erasmus öğrencisi, bir dünya veya iş yolcusuysanız, gerçek bir polyglot iseniz, ya da yeni kültürleri keşfeden basit bir meraklıysanız doğru yerdesiniz! German Language and Literature Novels Theatre Poetry Books Summary Analysis. Size maddeler halinde kısa bilgilendirmeler yapmak isterim.


Almanca öğrenmek için site

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Deutsch lernen ist jetzt sehr leicht. Siteyi biraz inceledim bence bu site sıfırdan almanca öğrenmek isteyenler için değil de var olan almanca seviyesiyle ilgili alıştırma yapmak isteyenler için daha uygun. AABseviyeleri var.


SİTE İÇİ İLETİŞİSayfanın solundaki iletişim kutusunu görüşlerinizi vb. Dolayısıyla tüm hakları ve sorumlulukları tarafıma aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar