12 Kasım 2018 Pazartesi

Kısmet duası

Samimi ve içten yapılan dualarınızı, Yüce Rabbimiz inşallah kabul edecektir. Denenmiş ve Müslümanlar tarafından faydalı ve etkili bulunan kısmet açma dualarını okuyarak, kapalı kısmetini açmak için Allah’a yalvarmak, kısmet açma büyüleri ve. Dua Hacet duası dilek duası sevgi zayıflama çayı Fakirlikten kurtaran dua mutluluk nedir Bol rızık için dua sıkıntı anında okunacak dua ESMA-ÜL HÜSNA İftar duası Şaban ayı cuma duası Sabah duası Hamd duası şifa duası kötü ahlaktan kurtulmak için dua kötülüklerden korunma duası kadın Türkçe dua yemek duası.


Kısmet duası

Nasip duası, kısmeti bağlanmış veya nasibi çok uzaklarda olan kişilerin okumasında hikmetler olan duadır. Kısmeti ve bereketi kapalı olan kişiler mutlaka vardır. Kapalı Kısmeti Açma Duası,iş kısmeti açma duası,kısmet açma duaları denenmiş,kısmet açma duası nihat hatipoğlu,kısmet açma yöntemleri,kısmet açma duası diyan. En çok merak edilen kısmet duası ne anlama geliyor gelin buradan başlayalım.


Bazı insanların üzerinde büyük şanssızlık olabiliyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Kişilerin kısmetinin kapanması bazen doğuştan bazende büyü yolu ile yapılıyor.


Kısmet duası

Uzun zamandır hayırlı bir eş sahibi olup Allahu Teala’nın izniyle evlenmek isteyen ama bir türlü kısmetine denk gelemeyen kişilerin okuyabilecekleri en etkili duaları sizlerle bir bir paylaşmak istiyoruz. Rızık ve İş Kapılarını Açan Dua - Rızık Açma Duası - BEREKET DUASI TICARET VE RIZIK AYETLERI - Rızık ve İş Kapılarını Açan Dua - Ticaret ve Bereket İş Bulma. Kısmet Açma Duası, Denenmiş Kısmet Açma Yöntemleri. Ademoğlunun en büyük isteklerinden biri de hayırlı bir eşle evlenip ve mutlu bir yuvaya kavuşmaktır.


Burada paylaştığım duaların hepsi daha önce denenmiş ve sonuç alınmış kısmet açma dualarıdır. Kısmet açmak için yapılan uygulamalardan bir tanesi de dua etmektir. Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Bir türlü kısmet kapılarını açamayan, evlenme ve iyi bi talip bulma konusunda muzdarip kişiler için yapılan çalışmalardır. Bu dua, tek cümlelik kısa bir niyaz olup esma ve sure ile okunmaktadır.


Yapılan vefklerin yerine gelmesi için bireyler hakkında geniş bilgiye sahip olunması ve bu kişiler özel çalışmalar yapılmalıdır. Duası: Allâhümme innî es’elüke hayrahâ ve hayra mâ cebeltehâ aleyhi ve eûzü bike min şerrihâ ve şerri mâ cebeltehâ aleyhi. Dilediğiniz kızla evlenmeniz için okunur.


Allahümme inni es’elüke tevfika ehli’l-huda, ve a’male ehli’l-yakini ve münasahate ehli’t-tevbeti ve azme ehli’s-sabri, ve cidde ehli’l-haşyeti ve talebe ehli’r-rağbeti ve teabbude ehli’l-vera’i ve irfane ehli’l-ilmi hatta ahafek. Evlilik üzerine çok sık okumalar arasında yer. Bismillahirrahmanirrahim Ve kadimna ila ma amilu min amelin fe cealnahu hebaem mensura. Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni fardev ve ente.


Yukarıdaki ayetler sürekli olarak okunmaya devam edilirse kısa sürede kısmet açılır ve kişi evlenir. Cuma günü hangi dualar okunur? Okuyamayanlarda yakınlarına okutup suyun içine üfletip bu suyu içebilirler.


Peygamberimizin (sav) ettiği dua ve dualar hangileridir,Hz. Muhammedin (s.a.v) dilindeki dualar nelerdir? Rızık ve bereket iş ve kısmet açıklığı için dua okadar sıkıntıdayım ki inanın ne yapsam çare olmuyor sanki yıldır iş bulamıyorum. DUA var mı sürekli dua okuyan allahıma dua eden biriyim ama artık dayanamıyorum her kapı üstüme kapanıyor.


Kısmeti bağlı olduğunu düşünen,evlenmek için bir türlü uygun birini bulamayan bir kimse aşagıdaki dua formülünü gün uygulasın. Bir bardak temiz bir suya 1defa aşağıdaki duayı okuyup her gün içsin. Bu okuma ve içme işlemine gün devam etsin. Kısmetin Açılması için Yapılan Çok Etkili Büyü Dua. Allah hayırlı kısmetler çıkaracaktır.


Bir iş görüşmesine gitmeden önce,bir yeşil …. Mumu yakın ve kağıt paranın iki yüzünü de mum alevine çevirin. Kısmet bağlılığını ortadan kaldırmak sorunları çözüme ulaştırmak için yapılacak çok etkili uygulamalar bulunur. Talih Ve Kısmet Duası Okunuşu.


Kısmet duası

Sümes sebile yeserrahu, duasını her an okuyabilir ve nazar konusunda ya da şans konusunda çektiğiniz sorunlar için Allah’tan yardım isteyebilirsiniz. Bu durumun önüne geçmenizi sağlayan kısmet açma duası hayırlı kısmetler bulmanızı ve kısmetler iniz ile evlenerek mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanızda size yardımcı olan dualardan oluşmaktadır. Arkadaşlar kısmet açma duası bilenler yazabilir mi? Bayram ve arife günlerinde yapılan kısmet duaları inşallah yerini bulur.


Ayetleri safran, gül suyu ve misk ile bir kağıt üzerine yazılır. Bu yazıda o zamana kadar hiç evlenmemiş kişinin koluna asılır. En yakın zamanda da o kişinin kısmeti açılır.


Kısmet duası her gün sabah namazı ile gün doğumu arasında okunabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar