21 Kasım 2018 Çarşamba

Midas hotel haymana

Her derde deva şifalı kaplıca suyu Ankara`nın sağlık oteli. Standart Oda – Midashaymana. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın.


Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Rezervasyonda çocuk olmadığını, ancak sıkıntı olmadığı söylendi. Ancak çıkışta yatak bile vermedikleri iki çocuğa ücret aldılar.


Gün içinde, dinlenmeyi eğlenceye çevirecek, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerimiz ile hizmetinizdeyiz. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum. The hotel has modern rooms with nature views. Reviews Fiyat performans değerlendirmesine göre kesinlikle. Ayrıca birçok menü seçeneği ile misafirlerin farklı damak zevklerine hitab eder.


Midas hotel haymana

Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. HAYMANA, TÜRKİYE Haritada Göster.


Yumuşak tonlarda zevkli bir tarzda dekore edilmiş olan konaklama birimlerinde ayrıca mini bar ve özel balkon vardır. En-süit banyolarda da termal sular bulunmaktadır. Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları.


Midas hotel haymana

Otelde açık ve kapalı yüzme havuzları, kaplıca banyoları, fitness merkezi ve Spa olanakları bulunuyor. Otelin odaları doğa manzaralıdır. Ankara´ya sadece km olan odalı otelimiz butik işletilen bir konsepte sahiptir ve kişiye özel hizmet anlayışını esas alır. Yıllarını bu işe vermiş çok kıymetli ustalar var. Lezzetler ve sunumlar şahane.


Muhteşem bir termal tatil için lansmana özel fiyatlarımızı kaçırmayın. Unlock secret prices too! Search and compare the best hotels. Bahçe ve havuz manzaralı, balkonlu tüm odalarda: Zemin Halı, Uydu, LCD TV, Telefon, Minibar, Merkezi Isıtma ve Klima Sistemi, Merkezi Ses Sistemi, Elektronik Safe Box, Telefon ve Yatak Başlarında Kitap Okuma Lambaları, Çalışma Masası, İnternet Çıkışı, Akıllı Yangın Algılama Sistemi, Koridorlarda Sulu Söndürme Sistemi, Banyoda Duşa. Haymana - Ankara - Haritada Göster.


Bölgede görülecek yerleri keşfederek ve gizli saklı kalmış köşeleri gezerek gününüzü geçirebilirsiniz. Ankara’ya sadece km olan odalı otelimiz butik işletilen bir konsepte sahiptir ve kişiye özel hizmet anlayışını esas alır. MİDAS HOTEL, Ankara Tunus Caddesi’nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek ve merkezi konumuyla öncelikli tercihiniz olacak bir şehir otelidir. En uygun fiyata Taksit olarak online rezervasyon yapabilirsiniz.


This feature is not available right now. Dünyanın en iyi suları arasında olduğu TC İstanbul Tıp Fakültesi, Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalı tarafından Prof. Zeki Karagülle hocamızın 26. Vodka Club Promo Otel Lobby.


Midas hotel haymana

Midas Hotel Ankara Zeynel Cafe Promo. Doğayla iç içe bulunan termal havuzları, bay - bayan ayrı olarak kullanılmaktadır. Ayrıca çocuklar için farklı havuzlar, Fin hamamı, sauna ve jakuzi, otelin misafirleri için özel olarak dizayn edilmiştir. Bültenimize ulaşmak için tıklayınız. Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Ankara çıkışlı turlar konusunda uzman ekiplerimizce programlar hazırlıyor ve en iyi hizmeti vermek için Karadeniz turları ve Balkan turları konusunda uzmanlaşma yolunda ilerliyoruz. Aklınızda termal tatil varsa ilk. Featured amenities include a 24-hour business center, a 24-hour front desk, and a safe deposit box at the front desk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar