16 Kasım 2018 Cuma

Findeks üyelik giriş

TC Kimlik Numaranı ve üyelik işlemleri sırasında belirlemiş olduğun Parolayı ilgili alanlara girerek sistemi kullanmaya başlayabilirsin. Mobil İmza ile Giriş Yap. Dilerseniz her ürünümüzü ayrı ayrı satın alabilir veya üyelik paketlerinden birini. Ticari üyelik hesabınıza giriş yapmak için önce firmanıza ait haneli Vergi Kimlik Numarasını, ardından haneli TC Kimlik Numaranızı ve üyelik işlemleriniz sırasında belirlediğiniz parolanızı ilgili alanlara yazınız.


Findeks üyelik giriş

FİNDEKS BİREYSEL ÜYELİK EKRANI. Tüm bunlar haricinde findeks üyelik iptali aslında tıpkı findeks sistemine üye olmak gibi kişisel ve bireysel olarak gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkmakta. Aslında findeks üyelik iptalinin gerçekleşeceği bir internet sitesi ekranı bulunmamakta. Yani findeks üyelik iptali interaktif olarak. Parola ve güvenlik resminin seçilmesinin ardından sisteme giriş yapılabilir.


Aldığınız çek sahte mi, yasaklı mı, çek sahibinin karşılıksız çeki var mı anında öğrenin. Doldurduğunuz üyelik formu ile üyelik sözleşmesini bilgisayara indirerek fiziki olarak bir örneğini alın. Sunexpress üye girişi UÇUŞ GÜNLER. Bu sistem sayesinde bankaya gitmeden ya da telefon ile görüşme yapmadan findeks.


Findeks üyelik giriş

Ardından ‘giriş’ butonunu tıkIayınız. Bu güvenliği sağlayabilmek için, findeks platformu üzerinden yapılan bütün işlemler, kimlik doğrulama ve üyelik mekanizması aracılığıyla gerçekleştirilir. Ol” adımından ücretsiz üye olunabilir. Ticari üyelik için ise giriş yap kısmında bulunan formu doldurup ilgili bankanız tarafından aktivasyon işlemleri gerçekleştirir. Yeni Üyelik” seçeneğine girin.


Sıradaki ekranda üyelik şeklini Bireysel veya Ticari olarak seçmeniz gerekiyor. Findex hakkında detaylıca. Biz bireysel üyelik üzerinden anlatımımıza devam edelim.


Firmalar findeks ticari kredi notu sorgulama işlemlerinden haberdar olabilmek için üyelik işlemleri yapmaları gerekiyor. Firmalar bu formları doldurarak üyelik işlemlerini tamamlıyorlar. Fakat güncel olmayabilir. Altında hesaplama zamanı belirtilecektir. Güncelle derseniz ücretli bir sorgulama olabilir.


Bu yüzden bu size kalmış. Arttırılmış Güvenlik Önemleri. Ol” sekmesinden “bireysel” ya da “ticari” üyelik kısmını seçerek, gerekli bilgileri girebilirsiniz.


Sonrasında e-postanıza gelen maili onaylamanız gerekmektedir. TARAFLAR, bu sözleşmeyi her zaman diğer tarafa uygun bir şekilde bildirmek kaydıyla feshebilecektir. Kişiler üyelik formunu doldururken saydam olmaları gerekmektedir. Daha sonra kişisel bilgilerinizi düzeltebilirsiniz. Bilindiği üzere risk raporu, geçmiş yıllık döneme ilişkin kredi ödemelerini ve halen devam eden diğer bir ifade.


Bunun için öncelikle findeks. Bireysel üyelik işlemi gerçekleştikten sonra TC kimlik numarası ve şifre ile ekrana giriş yapabilir, findeks referans numaranızı öğrenebilirsiniz. Eğer kişi bireysel üyelik değil de ticari üyelik işlemi gerçekleştirecek ise tıpkı bireysel üyelik sisteminde de olduğu gibi ilk olarak başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Bize sorgusu düşen firmaları,findekse oranla daha doğru bildik. Yine “Devam” tuşuna basın.


Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra kimlik numaranız ve telefon numaranız ile sisteme giriş yaparak kredi notu sorgulama gibi işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Klasik findeks paketi içerisinde ayda yalnızca bir kez olmak üzere adet kredi notu risk raporu, uyarı ve izleme hizmeti yer almaktadır. Kredi notunu öğrenmek isteyen kişilerin Kredi Kayıt Bürosu (KKB) sitesine giriş yaparak kayıt olmaları gerekmektedir. Kayıt sırasında sizden kimlik bilgilerin ve telefon onayınız istenmektedir. Sorusunun cevabının verilmesi için öncelik ile findekscom sitesine giriş yapılması gerekmektedir.


Bu üyelik işlemleri tek defaya mahsustur. Sonraki tüm işlemlerde bu üyeliği kullanabilir ve istediğiniz işlemi saniyeler içinde yapabilirsiniz. Etiketler: findeks risk raporu içeriği, findeks risk raporu sorgulama, risk raporunda neler bulunur.


Bu işlem oldukça kolay bir işlem fakat biraz bürokrasi işin içine giriyor. Bu neden ile sisteme giriş yaparak sürekli kredi notu sorgulaması yapmamanız önerilmektedir. Diğer girişlerde de başarılı şekilde sisteme erişebilmek için giriş ve şifre bilgilerinin unutulmaması gerekmektedir.


Kredi Notu ne kadar yüksekse, kredi alma şansı o kadar artar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar