30 Ağustos 2017 Çarşamba

Rambo ilk kan türkçe dublaj

Rambo ilk kan türkçe dublaj

Bir gün kasabanın egoist şerifi ile ters düşer. Bir süre sonra intikam için geri döner. Yeni hayatına alışmak çok kolay. FİLM İZLE, HD FİLM İZLE, FULL FİLM İZLE.


Rambo İlk Kan film izle. Bu sefer kendi hayatı için savaşıyor. Manevi babası albay Trautman tarafından hapisten çıkarılmıştır. FILM BILGILERI sene önce eklendi.


Eski bir Yeşil Bereli olduğu tespit edilinceye dek iş işten geçmiş olacaktır. Görevi,askeri haber alma tarafından esir tutuldukları belirlenen Amerikan askerlerinin izini. Film “Son Kan” ile karşınızdayız. Dave Kern Jack Starrett - Şerif Yrd.


Rambo ilk kan türkçe dublaj

Arthur Galt Michael Talbott - Şerif Yrd. Balford Chris Mulkey - Şerif Yrd. Kan” ülkesi için savaşan bir Vietnam askerinin öfkesini, depresyonunu, hüsrana uğramasını ve psikolojik yaralarını anlatır ve dönüşünden sonra buna katlanır. Görevlilerin, bu genç adamın köşeye sıkıştırıldığında tam bir ölüm makinasına dönüştüğünü anlamaları için.


Gönderen Unknown zaman: 11:09. Yaadığı yerde küçük bir kasabaş erifi taraından devamlı taciz edilmektedir. KEndisinin eski bir yeşil bereli olduğunu çok.


Aksiyon, Macera, Dram, Gerilim kategorilerinde yer alan filmi sitemizden 720p kalitesinde tek part ve kesintisiz izleyebilirsiniz. Görevi gereği Vietnam’a gidecek ve esirlerin yerini tesbit edip bilgi verecektir. Tek isteği temiz bir banyo ve karnını doyurmaktır. Eski komutanı Albay Trautman, kendisine Vietnam’da.


Etiketler: Aksiyon, Divx, Dram, Macera. Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır. Eğer aynı film hem türkçe dublaj hemde türkçe altyazılı eklenmiş ise.


Türkçe Dublaj Filmler YapıABD Puanı: 7. Artık onun yeni bir görevi vardır Vietnama gidihp ordaki esirleri bulmak. Görevi ise Dünya üzerinde dönmek isteyeceği son yer olan Vietnam ormanlarına gitmektir. Tek başına bir orduyu yok etmesiyle tanındı. Fakat asıl gayesi haksızlıklarla mücadele etmektir. Efsanenin çekilen bütün filmleri sizler için bir arada.


Filmin yönetmen koltuğunda Adrian Grunberg yer almaktadır. Bir bölgede esir tutulan amerikan askerlerinin yerini tespit edip onları kurtaracaktır. Eskiden Yeşil Bereli olduğu tespit edilinceye dek iş işten geçmiş olacaktır. Fakat bir süre sonra anlarki kendi kuvvetleri tarafından ihanete uğramıştır. Tekrar orduya katılmıştır ve özel bir görev için Vietnam’a gitmiştir.


Buradaki yeni görevi esir tutulan amerikan askerlerinden haber almaktır. Dolar olarak açıklanmıştır. Aksiyon Türündeki Yabancı Filmin Başrolünü Sylvester Stallone Yapmaktadır. Yönetmen: Adrian Grunberg. Will Proudfoot ”Bill Milner” ailesinin baskısından dolayı bir rahatlama yolu aramaktadır.


Tam bu düşünce aklında varken okulun kabadayısı olan Lee Cartel ”Will Poulter” ile tanışır. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar