15 Ağustos 2017 Salı

Duolingo indir almanca

Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Herhangi bir paralı üyelik, reklamlar ya da gizli gelir kaynakları barındırmayan. Dil Öğrenme Full Android DİL Öğrenme Uygulaması. Dil öğrenmek hiç bu kadar eğlenceli.


Duolingo indir almanca

Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Pratik yollardan ve kalıcı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Hem öğrenin hem eğlenin.


Başlayın” tuşuna tıklayın. Karşınıza öğrenmek istediğiniz dili seçmeniz için küçük bir seçim ekranı gelecek. Zamandan tasarruf et Günde dakika, bir dili öğrenmeye başlamak için yeterlidir. Kısa ve kolay anlaşılır derslerimiz zamanı etkili bir şekilde kullanmana yardımcı olacak.


Duolingo indir almanca

Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Almanca dersleri: Nasıl okunur? Sesli egzersizler, çeviri, cümle kurma ve resim tanıma gibi özelliklerle dile hakim olmanı kolaylaştıracak ve keyif alacaksın.


Başka diller de öğrenebilirsin. Diğer uygulamalara kıyasla canlı ve rahatsız etmeyen görsel teması ile oyuncuların gönlüne taht kurmuştur. Bizim ilgimizi çeken ise bu sitenin mobil uygulaması. Learn English with babbel. Lingot kazanmak için sadece dersleri geçmemiz yeterli.


Duolingo indir almanca

Ders ve seviye geçtikçe lingot kazanıyoruz. Android Mobile için APK, Tablet VEYA doğrudan bağlantı ile AndroidFreeApks. Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama.


Seçtiğiniz dili oyunlaştırma mantığı çerçevesinde kullanıcısına öğreten Memrise, yararlı olduğu kadar eğlenceli de bir uygulama, Memrise uygulamasını Android için burdan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Hergün tekrar ederek dil öğrenme daha akıcı bir hale gelecektir. Buna hiç pişman olmayacaksınız. Busuu apk android sürümleri için son sürüm 17. Some courses to help you learn how to speak German.


Gece gökyüzünün sakladıklarına bir göz atın. Have fun while learning. Now you can memorize all different kinds of subjects without getting bored. Akıllı telefon ve tabletlere yükleyeceğiniz Dualingo programı sayesinde İngilizce’yi kolayca öğrenebilirsiniz.


Arayüzü Türkçe olan Dualingo Türklerin kullanımı için idealdir. Programın içinde değişik kategorilerde alıştırmalar ve kelime öğrenme oyunlar bulunmaktadır. Programın menüleri son derece sade, basit ve anlaşılır olduğu için kullanırken hiçbir. Busuu, internet üzerinden yabancı dil öğrenimi olanağı sunan ücretsiz ve yararlı bir eğitim uygulamasıdır. Yabancı dil öğreniminin yaşantımız içerisinde ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz.


Diğerlerine oranla en çok bilinen ve indirilenlerden bir tanesi. Darısı Android uygulamasının başına diyelim. GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 4. There are opinions about busuu yet.


Practice and improve your German. Flash cards with images to help you learn new words. Cebindeki en iyi çevirici. Lessons for beginners in different languages.


Forumları, eğlenceli sınavlarıyla meraklısı için oldukça eğitici bir servis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar