30 Ağustos 2017 Çarşamba

My secret love 11 bölüm

Emeğe saygı duyan izleyicilerimizin yorumlarını bekliyoruz. Korecenneti de izlemek için tıklayın. Yorum Yaz Cevabı iptal et. My love from the star funny.


My secret love 11 bölüm

Başlangıç da o kadar hızlı izledim ki son iki bölüm sırf dizi bitmesin diye izleyemedim :O Evet yanlış okumadınız, sırf dizim bitecek diye son iki bölüm kaç ay beklettim telefonda :P Aslında dizim bir ay öncesine bitmişti ama ben şimdi yorum yazıyorum. Asya Dizileri izlenmeye başlandı. Dizilerin genelinde konu aynı olsa da hepsi senaryoyu kendine göre hazırlamış gibi görünüyor.


Zenginliğiyle ünlü kore ailelerinden birisinin tek varisi, oğlu Sung Hoon ile daha önce hayatında hiç sevgilisi olmamış. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa. Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Türkçe) Let’s Play ve 32. Ji-Hye (Han Seung-Yeon) duyguları hakkında dürüst olan neşeli bir kızdır.


Onun Hyun-Woong (Yeon Woo-Jin) adında bir erkek arkadaşı vardır ama iki yıldır sevgili olmalarına rağmen Hyun-Woong ona bir kez bile Seni seviyorum. Onlar bir gün tartışırlar ve Ji-Hye ayrılmaya karar verir. Bölüm ORJİNAL DİLDE eklenmiştir. HD kalitede yabancı dizi izlemek için yeni adresiniz. The Secret Life of My Secretary ve 24.


Love Affairs in the Afternoon 11. All About My Romance All About My Romance , All About My Romance 11. Dizi açıklamaları, yeni bölüm fragmanı ve tüm bölümler için dizi sayfasını ziyaret etmenizi öneririz. Kore dizilerinin en güzel özelliklerinden birisi, birer saatlik bölümlerle haftada iki gün üst üste yeni bölüm izleme fırsatı vermeleri. Bir de – dakikalık bölümlerle daha kısa sürede final yapan mini Kore dizileri var.


Diziyo : Kore Dizileri, Yabancı Diziler. Heyyyoooo geçen Mini Dizi Dosyası ( tık tık) yazımda belirttiğim gibi izlediğim en güzel mini dizileri ayağınıza getirdim uhhahahah #128514;. Böyle diyince adeta kendimi bir overlokçu gibi hissttim#128512;. Neyse şimdi konumuz ben değilim mini dizi yazımda da belirttiğim gibi ben mini dizileri acayip seviyorum neden?


My Dear Loser: Monster Romance 7. Yükselişe geçenler Buzz Aldrin. Tüm asya dizilerini ve aynı zamanda anime dizileri başta türlerine ve yıllarına göre olmakla birlikte daha bir çok kategoride ayrılmış şekilde bulabileceğiniz Dizi Arşivi sayfamıza kesinlikle göz. Gönderen Unknown zaman: 12:51.


Yeni kurulan ve büyük bir forum olma yolunda emin adımlarla yürüyen Kore Fan Formumuz da Moderatör olmak istermisiniz? Merhaba Ziyaretçi Bu özellikten Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Faydalanabilir. Kesinlikle izleyin ve izlettirin.


Tamamlanmış Kore dizileri yazımdaki en iyi Kore dizi önerileri arasında yer alıyor. Toplam bölüm ve izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Sadece bölüm olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli bir yapım.


Bir pijama partisinde Alison kaybolur ve hiçbir yerde bulunamaz. Dizinin tüm sezonlarını Dizimag kalitesiyle seyret. HalitErgenç will play Atatürk in his new film! What will happen in series Bride of Istanbul! The Protector’s second season begins!


SerenaySarıkaya gave a break! FILM BILGILERI sene önce eklendi. The Top Secret: Murder in Mind. Etiketler: My Secret Hotel, My Secret Hotel 16. Adından pek de farklı bir konusu yok, bölümden oluşacak ve My Secret Hotel’den sonra yayınlanacak.


Sonrasında da yerini Valid Love’a bırakacak. The Legendary Witch – Ekim. Mama’nın yerini alacak bir cumartesi-pazar draması geliyor. Oyuncuları şahsen beğendim, iyi seçim yapılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar