10 Ağustos 2017 Perşembe

Turkcell mesaj gönderme numarası

Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Menü tuşuna basarak Ayarlara girin. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz seçeneği tıklayın.


Bu sorun genel olarak yeni gelen sürüm güncellemeleri sonrası değiştiği için yaşanmaktadır. Genel olarak da mesaj merkez numarasını yeniden girmek sureti ile sms gönderme sorunu çözülmüş olmaktadır. Gizli numaradan mesaj atma! Göndermeye çalıştığımız mesaj gitmediğinde tekrar dene dediğimiz halde yine aynı.


SMS servisleri nelerdir? Biraz eski ama her operatör için sms mesaj göndermek için Mesaj Merkez Numarası olması gerekmektedir. Telefon numarası yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak ardından “transfer” yazınız. Cep telefonunuzdan Mesajlar menüsüne gir. Turkcell TL İsteme, Transfer ve Gönderme Nasıl Yapılır?


Turkcell mesaj gönderme numarası

Bir boşluk bıraktıktan sonra mesajını yaz. Karşınıza TYPE MESSAGE başlıklı bir bölüm çıkacaktır bu başlığın hemen altında yazdığınız telefon numarası yazar onun altında ise boş. Ancak smsin popülaritesini yitirmesi üzerine bu servisler kapatıldı. Tabii bir de işin hukuki boyutu vardı. Bunun için yurtdışında pek çok servis var.


Buna anonim sms atma deniyor. Eskiden bayramlarda tebrik kartları alınır, eşe dosta yüzlercesi gönderilinirdi. Bu tebrik kartlarının ulaşıp, ulaşmadığı ise tam bir muamma, ancak günümüz teknolojisi ile beraber toplu sms paketleri sayesinde tek bir tuşla insanlar eşine dostuna yüzlerce tebrik mesajını gönderip, uzakları yakın edebiliyor. Eğer hiç bir yöne mesaj gitmiyorsa operatör mesaj merkez numarasını kontrol ediniz.


Ancak bazı android telefonlarda kısa mesaj gönderme sorunu olabiliyor. Kimlik Numarası ile toplu mesaj gönderme servisini, sizlerle paylaşmaktan gurur duymaktayız. Aveada gizli mesaj gönderme turkcell için olanı yokmu gizli mesajın? Fotoğraf, video ve ses gibi çoklu ortam dosyalarını gönderebiliyorsunuz. ABD merkezli bir de telefon numarası veriyorlar.


O numaradan mesaj alıp yine aynı şekilde yollayabiliyorsunuz. Lira talep ettiğiniz kişiye talep iletilir. Mesaj gönderilemiyor:mesaj bilgilerinizi kontrol ediniz.


Karşı taraf eğer kabul ediyorsa hattınıza liranız yüklenir. Yurtdışı Whatsapp Arama – Mesajlaşma Nasıl Yapılır. Arkadaşlar bir sorum olacak.


Her hat kampanya boyunca en fazla hatta hediye paket gönderebilir. Hediye değerlerine tüm vergiler dahildir. Ağ bağlantınızı kontrol edin. Message veya MMS olarak mesaj göndermek için hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır. Turbosim denilen sim kart ile beraber kullandığınız bir chip kullanmakta olduğunuz i. Bu durumda önerimiz versiyon yükseltilmesi ile bu chipten kurtulmanızdır.


Turkcell mesaj gönderme numarası

Dünya Operatörler Birliği (GSMA) tarafından Mobile Connect adı ile desteklenmektedir. Telefonunuzu USB kablosu, kablosuz ağ ya da Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. TURKCELL’in Aktivasyon ve Alfanumerik Başlık Talep Formu’nda.


Vodafone Mesaj Ayarları. Genelde Mesaj Merkez numarası silinmesinden veya eski hattınızın Mesaj merkez numarasının şu anda takılı olan sim kartınızın Mesaj merkez numarası ile uyuşmadığı. Ayda tam bin 5mesaj! Kimin bu kadar mesaj atmaya vakti var ki!


Karakter Sayısına Göre kısa mesaj adedi nasıl hesaplanır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar