24 Ağustos 2017 Perşembe

Büyülü fener kızılay çarşamba

Büyülü fener kızılay çarşamba

Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Adalet bakanı Cemil Çiçek, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Eşref Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, eski bakanlar,eski ve yeni milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı. May önce olumlu oy verildi. Dora ve Kayıp Altın Şehri. Reviews Güzel bir yer tekrar en yakın. Başka Çarşamba ise her hafta Çarşamba günü akşam seansın da bir kült filmi izleyicilere sunuyor.


Aralık Çarşamba saat 14. Deniz Zeyrek en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın! BÜYÜLÜ FENER SİNEMALARI Meşrutiyet Cad. Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Aşevlerine Nakdi Bağış Projesi.


BOĞAZDA KIZILAY BAYRAĞI DALGALANIYOR. Kızılay Gıda Kolisi Bağışı. Bu sezon Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Shakespeare’in “Romeo ve Juliet” oyununun profesyonel kaydı Haziran Çarşamba akşamı saat 20.


Halkbank ana sponsorluğunda, T. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşen 25. AUFF’nin Haziran Çarşamba Programı:. Akün Sahnesinde Moby Dick isimli oyunu izledik. Tüm illerde ki Cinema Pink sinema salonları.


Bulunduğun ile ait Avşar Sinema salonundan vizyondaki filmleri izlemek için hemen biletini al. Seyfi Teoman’ı, aramızdan ayrılışının yedinci senesinde, Mayıs Başka Çarşamba’da, 61. TL ücret karşılığı anlaşma sağlanmıştır. Can Emre Özer ve Tolga Şener’in akustik projesi Park, Mayıs Çarşamba günü Siyah Beyaz sahnesine konuk oluyor. Salon kapasitesi 1kişi ile sınırlıdır.


Festival gösterim programı ve filmlere ilişkin bilgi ekte sunulmuştur. Etkinliğe tüm sinema sevenler davetlidir. Katılmak isteyenlerin en geç 20. Filmlerini anlatmak üzere.


Başka Çarşamba’nın bugünkü gösterim programında ise Reha Erdem’in yönettiği Şarkı Söyleyen Kadınlar yer alıyor. Bursa Cinetech Korupark 21. Eskişehir Kanatlı Cinema Pink 21. TTB, Şakran ve Maltepe cezaevlerinde inceleme talep etti. Haramidere Cinetech Torium 21.


Levent Metro City Cinema Pink 21. Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Eric Ruf’ün yönettiği Shakespeare’in “Romeo ve Juliet” oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle Haziran Çarşamba akşamı saat 20. Ne yaptım bunun üzerine?


Hmm ulan Erkan Can falan oynuyor. Büyülü Fener - KIZILAY 30. Ali ile Zuhal yetimhanede büyümüş iki gençtir. Kardeş oldukları söylenir. Uçan Süpürge Ödül Töreni Düzenlendi.


Başka Sinema’nın kapısını tırmalamadan önce Başka Çarşamba’ya konuk oluyor. Kedi, Haziran‘da Başka Çarşamba’da. Kefernahum, hayata isyan eden on iki yaşındaki bir çocuğun acı hikâyesini anlatıyor. MART ÇARŞAMBA saat 21:BAŞKA SİNEMA DAĞITIMIYLA BEKLİYORUZ. Hiç pişman olmayacaksınız!


Başka sinemanın ilk belgeseli Benim Çocuğum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar