15 Ağustos 2017 Salı

Metromall sinema halk günü

IMAX, IMAX 3 4DX, 4DX 3 MPX, MPX 3 D-Box, Gold Class, SkyBox, Premium Cinema ve VIP salonlarda geçerli değildir. BİLET SATIN AL MENÜSÜNE TIKLAMADAN ÖNCE SEANS SAATİNİ SEÇİNİZ. Siccin (Film Detayı) Seans Bilgileri. Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Böylece film fiyatına iki film izlemiş olursunuz.


Hem sinema yeni hemde habire konser oluyor burda. ACity Alisveris Merkezi FSM Bulvari No. Melih Gökçek Hakkında Soruşturma Açıldı. Biletler online satışta. Büyük salonları yok ama yakın zamanda salonlarının büyük kısmını yenilediler,tuvaletleri maalesef kötü, hijyen değil, iş bulamadığından yakınan insanların iş bulduğun da da gerektiği gibi çalışmaması ne büyük disiplinsizlik örneği!


Kasım Öğretmenler gününde kimliğini gösteren değerli öğretmenlerimize sinema bileti hediye edilecektir. Hediye sinema biletinizi Krempark AVM Danışma Bankosundan alabilirsiniz. Evde perdeler kapansa da FTZ’de perdeler hep açık. Vizyon filmleri, geniş ve ferah salonlarıyla FTZ’de sinema, daima yanıbaşınızda. Vizyondaki filmlerin hangi sinemada oynadığını, fragmanlarını, sinema seanslarını görebilir, gelecek filmler hakkındaki tüm bilgilere buradan ulaşabilirsin.


Mynet sinema kalitesiyle Ailecek Şaşkınız filmi hakkında bilgi alabilir, oyuncuları, konusu, yorumları okuyabilirsiniz. Ayrıca filmin yönetmeni, haberleri, afiş, fotoğrafları, seans ve Ailecek Şaşkınız filmi puanı bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Optimum Outlet ile her gün indirimin, sınırsız eğlence ve alışverişin tadını çıkarın! Sitemiz üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Yeni Red tarifeleriyle akıllı cihaz indirimlerinden, restoran indirimlerine, yurt dışı avantajlarından, seyahat indirimlerine kadar birçok fırsat sizi bekliyor. Enes Batur Gerçek Kahraman. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2. Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit.


John Wick 3: Parabellum. Mağazalar, kampanyalar ve etkinlikler hakkında bilgi alabileceğiniz resmi Taurus AVM websitesi. Sinema fırsatları seni bekliyor! Metromall AVMnin sahibi kim.


Panda Yavrusu İçin Doğum Günü Partisi Verildi. Hindistan’daki Sel Felaketine Yardım İçin Uydu Verileri Sağlıyor. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi. Cinemaximum yorumları ve Cinemaximum Keyif şikayetleri sikayetvar. Cenk Tosun için ikinci kez İngiltere.


Zuhair Murad imzalı siyah bir kostümle çıkan Gündeş, iki saat boyunca birbirinden güzel onlarca şarkı seslendirdi. Kategoriler Tüm Mağazalar. Kat:ve No:2ve 318.


Pamela konserde şarkılarını akustik olarak seslendirecek. Konser, Meslek Atölyeleri ve Fotoğraf yarışması. Eryaman Optimum etkinliklerini gerçekten bizlerde takip etmekte zorlanmaya başladık. Zen Pırlanta – Doğum Günü.


Fiber – Cebinden Kedi Düşüren Adam. Turkcell Lifecell Hayat Kurtaran “UÇURUM” TVC. Yaani’de Ara Aradığın Ağaç Olsun. Armada Alışveriş Merkezi hem mimari yapısının şıklığı hem de içinde barındırdığı mağaza karmasının özelliği ile başlattığı en iyiyi ilk sunma amacını koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile birleştirerek her zaman Ankara’nın en gözde Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyacaktır. Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!


HM’e, online moda alışveriş hedefinize hoş geldiniz! Son trendleri satın alın ve yüksek kaliteli giysilerimizi en uygun fiyata bulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar