22 Ağustos 2017 Salı

Forbes listesi

Some people become richer or poorer within days of publication. Onun ölümünden sonra oğlu Bruce şirketin başkanı olmuştur. Derginin bugünkü editörü William Baldwin, yayıncısı ise.


Forbes tarafından kurulmuştur. Teknolojiden giyime, kozmetikten kripto paralara kadar her alanda girişimci olan toplam 2. Dünyanın en zengin isimlerinin yer aldığı listenin birinci. PEK KIRAÇ - Koç Holding Yaş ortalaması olan listenin en genç.


Meksikalı iş adamı Carlos Slim Helu ve 3. Amancio Ortega bulunuyor. Toplam servet milyar dolar artışla 10milyar dolar oldu. Dünyasının Referans Dergisi Fortune. Neden Altı Listesi’nde olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz? Gençlere örnek olduğunu düşündüğünüz ve jürimizde yer vermemizi isteyeceğiniz isim paylaşabilir misiniz?


Eklemek istediğiniz başka birşey var mı? Geçen yıl 40’a ulaşan milyarder sayısı ise kişi azalarak olarak kayda geçti. Listenin ilk sırası uzun bir aradan sonra değişti.


Listede 2milyarder kadın bulunuyor. Ilıcak, forbes 1tarihinde bu unvanı kazanan altıncı isim. BU YIL KÜRESEL MİLYARDERLER LİSTESİNE İKİSİ YENİ TÜRK GİRECEK. This year’s Fortune 5marks the 65th running of the list. Murat Ülker bu yıl ikinci oldu.


Forbes listesi

In total, Fortune 5companies represent two-thirds of the U. Araştırmada şirketlerin gelirleri, net kârları, aktif büyüklükleri ve piyasa değerleri göz önünde bulunduruldu. Türkiye’den şirket ismini yazdırdı. Listeye girmek için en az 3milyon dolar kripto para birikimine sahip olmak gerekiyor. Desteğini kesiyor Reynmen bin liralık konserinde playback söyledi!


Dünya Milyarderleri” listesini açıkladı. FORBES’TEN YAŞANABİLİR ŞEHİRLER LİSTESİ. Satış, kar, varlık ve pazar değeri olmak üzere, dört ölçütün birlikte değerlendirilmesi ile oluşturulmuştur. Liste, Amerikan işini tanımlayan en güçlü 5şirket olarak yaygın olarak görülüyor.


Forbes listesi

Amazon hisselerinin hızlı yükselişiyle birlikte şirketin kurucusu Jeff Bezos ilk 1milyar dolar limitini geçen kişi oldu ve uzun yıllardır. En zengin Türkler listesi belli oldu. Tarihin en zenginleri listesi. Kylie Jenner en zengin ünlüden biri!


MAİSEL SETİNDE RACHEL BROSNAHAN BÜYÜSÜ The Marvelous Mrs. Gates böylece son yılda 16. En genç iki isim ise 26. Biz de bu yazımızda listeye giren en zengin iş adamı, çalışma alanları, servetleri ve kısa öz geçmişlerini derleyip siz değerli okuyucularımızla buluşturmaya karar verdik. Bu sayı geçen sene iken, bu sene listeye giren yeni ismi Mehmet Aydınlar, Turgay Ciner, Mehmet Rüştü.


Doğruluğun Sesini Yükseltmek İçin Çalışan Doğruluk Payı’nın Sizin Desteğinize İhtiyacı Var. En Zengin 1Türk listesi açıklandı. Eren ve Fatih Özmen toplamda milyar dolarlık servetleriyle 33’üncü sırada kendilerine yer buldu. Konuları Paylaşabilirsiniz.


Sıralama ABD doları baz alınarak yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar