10 Ağustos 2017 Perşembe

Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek

Akgül, Mamak’ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti. Bunu bir futbol maçı gibi değerlendirirsek dönüşümde ‘ikinci devre’ye başlıyoruz anlamına gelir. Yatıkmusluk Kentsel Yenileme Projesi. Etap projesi için çalışmalar başlıyor. Proje, milyon bin 43liraya mal olacak.


Toplamda bin konut olacak. Yeni Mamak’ projesi masaya yatırıldı Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden “Yeni Mamak” için toplantılar sürüyor. Bunların bin 2adeti bitti. Ergün Turan, Uşak Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi almak, projelerin gidişatını ve geleceğini konuşmak ve çalışmaları. Mamak’taki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek?


ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNİN 07. Gerekçeli kararda Gecekondusu olup Tapu Tahsisten Tapu alanlara gecekondusuna biçilen toplam bedelin tamamını almasına yönelik mahkeme karar vermiştir. Mamak kentsel dönüşümde rekora koşuyor! Oran’da sürdürülecek çalışmaları bu isimle anılacak.


Mamak’ın en önemli sorunlarından biri olan gecekondu. Uşak kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Güneypark kentsel dönüşüm projesi devam edecek.


Kentsel dönüşüm projesi için tamamlama sözü veren Demirci şöyle konuştu:. Buna hep beraber dur diyeceğiz. Vatandaşımızın çilesi bitecek, söz.


TOKİ İstanbul evleri için Şubat ayında yeni ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. TOKİ Ankara Yenimamak kentsel dönüşüm projesi kapsamında 5adek konut Ankaralıların beğenisine sunulacak. TL yatırımla hayata geçirilecek olan projesi bin 9metrekare alan üzerinde yükselecek.


TOKİ MALTEPE BAŞIBÜYÜK PROJESİ NE ZAMAN BİTECEK? Maltepe Başıbüyük Toki kentsel dönüşüm projesi bloktan oluşuyor. Yeni Ulus Meydanı Projesi için başlanan sondaj çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Tuna, ihale aşamasından sonra inşaata başlanacağının altını çizdi ve hava şartlarına bağlı olarak kış boyu devam edeceğini söyledi. Belediyenin bize ne zaman teslim edeceğini dahi bilmediğimiz ev için ödememiz gereken toplam borç ise bin YTL dedi.


Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek

Ulus Tarihi Kent Projesi’nin Hacı Bayram ve Kale ile başlayacağını anlatan Başkan Melih Gökçek, bu sene Hacı Bayram’da çok büyük. Detaylar için tıklayınız. Bu binalarda yaşayan nüfus sayısı ise 1bin kişi civarında.


Aileler, “Yardımlar bitti biz halen evlerimizi yaptıramadık” diye isyan ediyor. Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan. Ben Belediye binasındaydım.


Yeni mamak kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek

Başbakan Davutoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce’nin imar rantı konusundaki açıklamalarına, Ali Babacan’ın imar rantı vergisinin getirileceği beyanı son noktayı koydu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Milliyet’e, Güneydoğu ve Doğu’da terörden zarar görenler için yapılan yeni konutların bazı yerlerde bitmek üzere olduğunu açıkladı. Turan, “Şu ana kadar 8-bin konutun yapılmasına başlandı. Kentsel Dönüşüm İmar Rantı Vergisinden Muaf Olsun Son günlerde kamuoyunda rant vergisi tartışılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sorunları da bakanlık olarak çözme yöntemiyle problemlerin üzerine gidiyoruz.


Yine Gaziosmanpaşa’da sorunlarımız vardı. Yeni düzenlemeye göre, önünden geçen yol yeraltına alındığında, Molla Çelebi Camisi’nin etrafı genişleyip, kullanım imkânı artacak. Kabataş Martı projesi ne zaman bitecek? Melih Gökçek’in yeniden başkan seçilmesi inşaallah Ankara ve Türkiye için hayırlı olacaktır. Barışı Son Başvuru Tarihi Uzatılacak Mı?


Tek şartımız alışverişini Mamaklı esnaftan yapması olacak. Hemen arkamızda bir kentsel dönüşüm projesi var orada yüzlerce vatandaşımız mağdur, her gittiğim yerde bunun sözünü veriyorum bu sorunu ortadan kaldıracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar