22 Ağustos 2017 Salı

Lady büyük beden pijama takımları

TL den başlayan fiyatlarla. BÜYÜK BEDEN BÜYÜK BEDEN PİJAMA modelleri. Siyah puantiyeli büyük beden pijama takımı ter emici kumaş yapısı ile tüm gün rahat edeceğiniz battal elbise, battal gecelik, battal pijama takımları ve kaliteli büyük beden giyim ürünlerine sizin rahatınız için sitemizde yer verdik. Uzun kollu büyük beden pijama takımı ter emici kumaş yapısı ile tüm gün rahat edeceğiniz battal elbise, battal gecelik, battal pijama takımları ve kaliteli büyük beden giyim ürünlerine sizin rahatınız için sitemizde yer verdik. Rahat hareketler edebilmek için CamasirKazani.


Lady büyük beden pijama takımları

Pamuk (Coton), Likra (Lycra) malzemeden oluşmaktadır. Pamuk ve likralı kumaş karışımları ile esnek kumaşlar kullanılmaktadır. Lady iç giyim ürünlerine bakabilirsiniz.


XL - 2XL - 3XL şeklindedir. XXL,XXXL Bedenleri Mevcuttur. Görsel Rengi Bulunmaktadır. Kodu : 3Yorumlar (0) Yorum Ekle. Tıkla, hızlı ve kolay sipariş ver.


HAMİLE GİYİM Lohusa Takımları Emzirme Atlet Emzirme Sütyen Hamile Slip Hamile Tayt. TL ve üzeri alışverişlerinizde. Seçenekler Bu ürün satışa kapalı. Bizim bu sezondaki favorilerimizden biri de saten pijama takımları. Saten geceliklerin şıklığını pamuklu pijamaların konforu ve rahatlığıyla birleştiren saten pijama takımınız ile kendinizi harika hissedeceksiniz!


Bu sezonun modası özellikle siyah ve mavi pijama modelleri. X-Lady Küçültücü Toparlayıcı Sütyen. Onlarca pijama takımı arasından seçinin, beğenin siparişinizi verin.


Lady büyük beden pijama takımları

En kısa sürede ayağınıza gelsin. Keyifle ve iyi günlerde kullanın. Beğendiğiniz ürünü piyasadaki en uygun fiyatla hemen sipariş edin. Piaffnetworking farkıyla mutlu. Kapıda Ödeme imkanı ile satın alın.


Modele ve markaya göre değişen fiyatlar bulunmakla birlikte büyük beden fantazi gecelikler 290TL’den, büyük beden pijama takımları 690TL’den, büyük beden sütyen takımları 42. TL’den, korseler 390’dan başlayan fiyatlarla beğeninize sunuyoruz. Gizlliliğinize çok önem veriyoruz. Türk halkı, belli bir yaştan sonra fazla kilo problemi yaşamaktadır.


Bu nedenle büyük beden iç giyim ürünleri bulmak zor olmaktaydı. Son zamanlarda markalar, büyük beden müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hem mevcut modellerinin büyük bedenlerini hem de büyük bedenler için tasarlanmış büyük. ERKEK İÇ GİYİM Erkek Atlet. Saten, dantel ve tülden üretilen gecelikler, fantazi ve normal giyim olarak tercihe göre değişmektedir. Son yıllarda büyük beden gecelik hızla yükseliş göstermektedir.


Bu pastadan pay almak isteyen iç giyim firmaları tasarımlarında sınırları zorluyor. Bayan gecelik ve pijama modellerini güvenle online sipariş verin. Pijama ve Gecelik Modelleri. Katalogdan Satış İle Alışverişi Kazanca Dönüştüren Site. Büyük beden pijama takım ürünümüz Kadınım Güzelim ayrıcalığıyla en uygun şartlarla size sunulmuştur.


Denizgülü Önü Fermuarlı Fantazi Gecelik FANTAZİ GECELİK Denizgülü Önü Fermuarlı Fantazi GecelikM,L,XL bedenleri mevcuttur. Bordo rengi bulunmaktadır. Lady Victoria ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.


Hafta İçi (09:- 17:30) Hesabım Alışveriş Listem (0) Sepetim Kasaya Git. Bayan string modelleri, string külot çeşitleri kredi kartına taksit, kapıda ödeme veya banka havalesi seçenekleriyle Erobee. Diz Altı Çoraplar Hamile Çorap Jartiyer Çorap Külotlu Çoraplar Soket Çorap Suba Çorap Jartiyer-Çorap.


Plaj Giyim Bikini Mayokini Pareo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar