21 Ağustos 2017 Pazartesi

Ready player one full izle

Her yaştan binlerce kişi bu oyunu oynamaktadır. Ready Player One izle Film, The Oasis adlı bir oyunu merkezine alıyor. Ancak oyunu oynamak için, The Oasis oyununun evrenine geçmek gereklidir. Wade Watts yalnız bir gençtir. Ailesini yitirmiş olan bu genç, günlük hayatındaki sıkıntılarından kaçabilmek için zamanını The Oasis evreninde geçirmektedir.


Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vaad etmektedir. Bunlardan biri de Oasis adlı define oyunu. Tüm servetini ise oyunu kazanan kişiye vereceğini vaad etmiştir. Sorrento, IOI’ye katılmak için Wade’i istemektedir, fakat güvensizliği reddettiğinde, Sorrento ve onun yardımcısı F’Nale Zandor, Alice’in ve Wade’in komşularını öldürmek için Wade’in.


Bu pop kültürüne kurulu bir define avı vardır ve bu oyunu Oasis’in ütopik evreninde yaşamaktadır. O da bir insan evladı olarak ölür. Film Özeti: Oldukça popüler bir video oyunu yaratıcısı ölünce, onun servetini kazanmak için sanal bir yarışma düzenlenir. Oyunun kurucusu, oyunun içerisine bir anahtar bırakmıştır.


Oyunun baş yapımcısı çok yaşlı birisidir ve haritanın içerisine bir anahtar. Bu heyecan giderek yerini kıyasıya mücadeleye bırakacaktır. Bu mücadelenin sebebi ise oyunun kurucusunun ölmesi ve servetini oyunu kazanana aktaracak. Puanlama ve Eleştiri. ABD yapımıyla çekilen 7. Macera, Bilim Kurgu filminde OASIS adlı Sanal Gerçeklik Dünyasını yaratıcısı OASIS ölmeden önce kullanıcıların tüm Paskalya Yumurtalarını bulmasını istediği gibi bir Video yayınlar.


Bu Videoda Sanal üzerine kurduğu. Sitemizdeki tüm filmler vk. Steven Spielberg, ve oyuncuları ise şeklindedir. James Halliday (oyunu piyasaya süren adam) zeka küpüdür.


Ready player one full izle

Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından bize ulaşabilirler. Eski adı ile Bağlan film izle veya Bağlan bize. Yeni adıyla FilmiFullHDizle1. Tür Aksiyon Filmleri izle, BilimKurgu Filmi izle, Macera Filmleri izle.


YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ? E-posta: En Çok izlenen Filmler. Otherhood Full Türkçe Dublaj izle. Annem Filmi Full HD Tek Parça izle. Editörlerimiz kısa sürede sorunu düzelteceklerdir.


Ready player one full izle

Onun için zorlu süreç başlamış olur. Bulan kişi ise onun hazinesine sahip olacaktır. HDFilmcehennemiBOX iyi seyirler diler. Son Zamanların En İyi Aksiyon Filmleri. OASIS adlı bir sanal gerçeklik oyunuyla varoluşlarına bir anlam katabilmeye başlamıştır.


Evren içerisinde şehirler artık bir çö. Film izle Full HD Film izle Film Sitesi Türkçe Dublaj ve Altyazılı Filmler HD Kalite diziizle. Ne izlesem diye düşünmeyin!


Etiketler: başlat ready player one, başlat ready player one full izle , başlat ready player one hd izle, başlat ready player one izle, başlat ready player one türkçe dublaj izle. Gelecekte insanlar enerji sorunu yaşarlar ve artık hemen hemen herşey sanal gerçeklik üzerinden ilerler. Reklamsız full hd film izlemek için doğru adrestesiniz.


Yerli ve yabancı film izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar