18 Mayıs 2015 Pazartesi

Urla belediye başkanı

Her şeyden önce, sorunların bir parçası olan değil, sorun çözen bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktığımızın altını çizmek istiyorum. Sizlerden aldığım güçle. Bu nasıl insanlıktır anlaşılır gibi değil.


Urla belediye başkanı

Hafta ortasında Urla kaynaklarımız belediye başkanı İ. Konuyla ilgili bir açıklama yapan başkan Burak OĞUZ Metro A. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanan Prof. Selçuk Karaosmanoğlu ile bürokratları ve belediyeye ait URİT şirketinin çalışanlarının da aralarında bulunduğu kişi polis tarafından. ZMİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Burada yapılan törenle mazbatasını alan Burak Oğuz ve yeni meclis üyeleri görevlerine resmen başladı.


Urla’daki yangına müdahalede ise bir dozer, arazöz ve helikopter kullanıldı. Ancak CHP grubunun çoğunluğu toplantının 17. Bu durum CHP grubunda da ikilik çıkarttı. Yüksek Teknoloji Enstitüsü nün Urla da bulunduğunu hatırlatan Başkan Oğuz, “İzmir in inovasyon ve girişimcilik merkezi olarak bilinen Urla daki bu bölge, Türkiye nin Silikon Vadisi olabilir.


Eket Üniversite Tercih Fuarlarını ziyaret edecek. CHP Urla’da Danışma Kurulu Gerçekleşti. Duygusal anların yaşandığı törende Uyar, Oğuz başarılar diledi.


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Urla’ya gelişinin 93. Abdurrahman BALOĞLU, Menemen İlçe Başkanı Sn. URLA BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ. Kuzay KÖK, Narlıdere İlçe Başkanı Sn.


Necdet AKYÜZ, Urla İlçe Başkanı Sn. Genel Başkan Hamza DÜRGEN, Sn. Urla’da bir grup aşırı milliyetçi tarafından Hakların Demokratik Partisi’ne yapılan saldırılardan rahatsız olan Urlalılar yaşananlardan üzüntülü. SOYER’e TEMAD şildi takdim. Urla kaymakamı, emniyet müdürü ile CHP, DSP ve AK Parti’nin ileri gelenleri de HDP’nin siyaset hakkına sahip çıktı.


Ramazan Bayramına az bir süre kala, Bayraklı, Çiğli ve Urla belediye başkanları personelleriyle düzenlenen törenle bayramlaştı. Oğuz, sabaha karşı alevlerin kontrol altına alınıp yangının söndürüldüğünü kaydetti. Skal Internatıonal Dünya Başkanı Lavonne Wittmann, İzmir Skal Kulübü’nün konuğu oldu.


KalDer İzmir Şube Başkanı Senem Kılıç ise, atılan imzalarla belediyenin Avrupa standartlarında hizmet vermesi için çalışmalara başlayacağının taahhüt altına alındığını vurguladı. Siverek belediyesi, resmi web sitesi, siverek ile ilgili en doğru ve güncel bilgiler. Belediyesi resmî web sitesi. Festivali ile ziyaretçilerimiz unutulmaz iki gün geçirecek. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile çevre il.


FOÇA BELEDİYESİ KENDİ İMKÂNLARIYLA YENİLEDİ 06. Hizmet binasının holü ve halkla ilişkiler bölümünün iç tasarımı ile tüm kısımların parke zemin kaplaması komple yenilendi. Bu tarihlerde oluşturulan güçlü tarih ve kültürel varlıklara sahibiz” dedi. Urla Uluslararası Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri kapsamında düzenlenen lezzet atölyelerinde Urla yemekleri tanıtıldı.


Urla belediye başkanı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, S. Urla’nın yeni belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz oldu. Kentimiz için hep birlikte. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sıkıntı ve isteklerini dinleyen Başkan Oğuz, yeni seçilen Muhtarlara görevlerinde başarılar diledi. Başkan Uyar’a teşekkür eden Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe. Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op.


Her zaman birlikte uyum içinde çalıştığımızı dile getiren Sayın Sibel UYAR’a nazik ziyareti için teşekkür ederiz. Denetlenebilir ve hesap verilebilir bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar