21 Mayıs 2015 Perşembe

Speaky nedir

Find and meet native speakers from all around the world. Browse our community to find your ideal language partner and improve your language skills. Sorularınıza aşagıda bilgiler dahilinde cevaplar bulabilirsiniz. Bu makalede, internet sitelerini gezerken gördügüm bir web sitesi hakkında bahsetmek istiyorum.


Speaky nedir

Ama henüz proje tam olarak bitmemiş. Kullanıcıların merak ettiği soruları arasında yer almaktadır. Android ve İOS cihazlarına uygun bir uygulamadır ve ücretsizdir. SPEAKY uygulaması insanların öğrenmek istediği dili kolaylıkla öğrenmesini sağlar. Bundan 4-sene öncesine kadar bu chat sisteminin adı voiceile adlandırılmaktaydı.


Speaky sayesinde dünyanın bir. O zamanlar azbuz voice kullanılıyordu fakat speakychat çıkana kadar speakychat çıktığında tamamen bu olay ortadan kaybolcu voiceismi artık duyulmadı bile tüm bu satışı yapan firmalar. Güncellemeler: Takip Et.


Bu sohbet akışını sağlayan javada aynı zamanda şirket adını taşımaktadır. Pek çok kişi aynı anda Internet’e bağlı. Yani pek çok kişinin bilgisayarıyla bağlantıya geçebiliriz. Tabii bu iş farklı yöntemlerle, farklı programlar kullanılarak gerçekleştiriliyor. Madem diğer bir bilgisayar ile bağlantı kurabiliyoruz, bilgisayarımızdaki veriler telefon hattı aracılığıyla anında iletilebiliyor, o zaman başka.


Dünya çapında hemen herkesin uzun zamandan beri kullanmış olduğu sosyal paylaşım sitelerine her gün yeni siteler de eklenmektedir. Sohbet ve OdaKomutları hakkında genel komutlara geniş kapsamlı olarak buradan ulaşabilirsiniz. Bu internet sitesinde dahili olarak kurulmuş bir videolu sohbet özelliği var ve internet tarayıcınızı kapatmadan doğrudan site üzerinden konuşacak insanlar bulabiliyorsunuz. Günümüz Yılların Vermiş Olduğu tecrübeleriyle ve bildiklerimiz ile sizlere speakychat Seslidünya tabanında bahsedeceğim. Artık sesli chat dünyada vazgecilmez sohbet portalı oldu.


Cevap: Sizin Odanız İçin Vermiş Olduğu Griştir Panelciden Alabilirsiniz Faydası Panelde Girişlerde Çıkmazsınız Panel Kullanmadan Sadece Sohbet Ekranı Çıkar Başkada Bi İŞe Yaramaz. Kendi Rootumu Kendim Değişir Kendi Odamı Kendim Fazlaştıra Veya Azalta Bilirmiyim? Sesli Sohbet Sesli Chat Kameralı Sohbet. SESLİ CHAT İle ilgili Konuları gündeminize getiricem arkadaşlar.


LK aklıma chatle ilgili soru işaret bırakan nedir benim ilk aklıma gelen şey sesli chat ne dir kelimesi ? Bu hizmeti bizlere sağlayan yani speaky chat, merkezi. Kullanıcı adlarıyla insanlar birbiriyle konuşmakta ve de birbirlerini tanımaktadır. Fakat uygulamanın içine girildiğinde uygulamanın sadece bir muhabbet uygulaması olmadığı, bunun yanında bir dil öğrenme uygulaması olduğu da görülmektedir. Bu konuda biraz bilgi vermek hiç bilgisi olmayan arkadaşlarımız için faydalı olacak.


Bir profil oluşturup İngilizce öğrendiğinizi belirttikten sonra, ana dili İngilizce olan ve sizin ana dilinizi öğrenmekte olan. SesliChat Sitesine Nasıl Girebilirim? Uygulama speaky hala Sen, ya? Türkçe cümle çeviri nedir?


Bu şekilde sohbet odasında karşı tarafın sesini duyarken, kendisi konuşma butonuna tıkladığında karşı. Kaliteli görüntülü sesli chat ve sesli sohbet sitesi arayisi icerisinde olan kisilerin tercih edebilecegi web sitesi Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir içerik varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, içerik sitemizden iş günü içerisinde kaldırılacaktır. Flatcast radyosu size flascastin saglamıs olduğu ücretsiz bir radyo hizmetidir bu radyo hizmetinde ne gibi işlemler yapabilirim peki ? FLATCAST radyo hizmetinde aslında herhangi kaliteli bir işlem yapamassınız çünkü flatcast hizmeti ücretsiz olarak sunulan bir hizmet olduğundan sizlere pek bi hizmet.


Speaky nedir

NOX ücretsiz bir çapraz platform Android Emulator olduğunu. O başlangıçta bizim veritabanı üzerinde 29. Merhaba arkadaşlar pil tüketimi sayfasında medya sunucusu,yarı parlaklıkta ve Full HD çözünürlükteki bir ekrandan daha fazla nasıl pil harcayabiliyor ben bunu anlayamadım aşırı mı çalışıyor yani hani gereksiz mi çalışıyor yoksa normal mi ama bana normal gibi gelmedi hiç.


Bu medya sunucusunun pil tüketimini azaltmak için neler yapılabilir başına gelen var mı hiç ? Toplamda 1farklı dilin konuşulduğu platformda size uygun dil partnerinizi bularak, istediğiniz dil için pratik yapabilirsiniz. Script Sorunsuz Olarak Çalışıyor. Sizlerde Üzerinde Biraz editleme Yapıp Kendinize Göre Ayarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar