25 Mayıs 2015 Pazartesi

Türkçe oyun nickleri 2015

Son Eklenenler süper nickler. Bu yayınları beğenebilirsiniz. Follow Us Bunlar Merak Edilmiş Tatlı Küçük Yalancılar Hande Kaç Yaşında (Melisa ŞENOLSUN) Kimdir Biyografisi. Oyun nickleri yazımız yeni nickler ile güncellenmiştir.


Yeşil zümrüt: emerald green. En güzel oyun nickleri ve anlamlarını sizler için araştırıp hazırladık. Sanal alemde oyun oynarken ya da takılırken bir çok ortamda kendinize ait bir nick veya kullanıcı adı gerekmektedir. Bu kullanıcı adları online oyunlarda,. En Güzel Oyun Nickleri ve Kullanıcı Adları.


Oyun içerisinde kullanılan ve akılda kalıcı nickler her zaman hatırlanır ve kullanılır. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü. Artık her çocuk ZAMane çocuğu. Point Blank Ağustos - Eylül haftalık etkinlikleri Açıklandı! Online dünya ile birlikte takma adlar yani CS GO nickleri çok daha popüler hale gelmeye başladı.


Bu yüzden karakterlerine yakın, bulabilecekleri kendine özgün isimlerde oluşturabilirler, bu listedeki isimleri kullanabilir veya biraz ekleme- çıkarma ile kendinize özgün bir karakter, oyuncu ismi bulabilirsiniz. Online oyun isimleri oyuncular tarafından çok önemsenir. Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından paylaşılmaktadır. Bu konular yasalara uygunluk ve telif hakkı konusunda yönetimimiz tarafından kontrol edilse de, gözden kaçabilen içerikler yer alabilmektedir.


Bu konuda yazan nicklerin hepsi internette yayınlanan konulardan derlenip en güzelleri bir araya getirilerek oluşturuldu. Bazı arkadaşlar bu nickleri sahiplenmeye çalışıyor, elinizde patenti varsa bize bildirin ki konudan nickinizi silelim. Merhaba arkadaşlar size oyun başlamadan önce kullanabileceğiniz oyun nicklerini vericem inşallah beğenirsiniz. Burada en shekil nickler paylaşacağız.


Fakat unutmayınız bu nickler başkaları çalabilir. Yani çalmak serbest Kurallarıı unutmayalım. Nickler GİŞ kurallarına uygun olmalı ve küfürlü ve siyasi nick olmamalı. Yabancı Oyun Nickleri arayan kişilere önerdiğimiz adet kısa nicki sunduk. Listeyi ilerideki zamanlarda genişleteceğiz.


Coky Setan Lodie Horna City Toxa Fondy Trexan Yandie Byto. Oyun,sosyal medya,sohbet kanalları,forumlar,bloglar vb. Bu nick’ler ile tanınan kullanıcılar için nick’lerin büyük önemi vardır.


Nickname oluştururken, mantıklı, anlamlı ,dikkat çekici olması gibi birçok faktör vardır. Farklı oyun nickleri arıyorsanız teknoscrool. Birçok nick olduğu için seçmeniz ve istediğinizi bulmanız zor olabilir.


Bilgisayarda,Akıllı telefonlarda ve konsol (Play Station,xbox v.s.) oyunlarında nickler çok önemlidir. LOL gibi oldukça büyük bir platformda, kullanılmayan nick name bulmak oldukça zor. Bildiğiniz gibi Wolfteam bir Türk oyunudur ve çok sayıda kullanıcıya sahiptir. Bu kadar fazla oyuncu arasında kendinizi belli edecek ve seveceğiniz bir isim bulmak zordur.


Türkçe oyun nickleri 2015

Wildcard Gaming – Joker Oyun. Big Kings Guild – Büyük Krallar Topluluğu. Yorum kısmından sizlerde kullandığınız clan ismini paylaşabilir, clanınızı tanıtabilirsiniz. Ayrıca farklı oyun nickleri için En İyi Oyun Nickleri ve Anlamları yazımıza bakabilirsiniz.


Oyun isimlerini hiç Türkçe olarak düşündünüz mü? Birçok popüler oyunu kültür şokuna tuttuğumuz yeni videoda GTA, Call of Duty, PES ve daha nicelerini Türkçe ismiyle izliyoruz. Arkadaşlar Clan İsmi Arıyorum Bulamıyorum Herkez Paylaşsın güzel şeyler çıkacağına İNANIYORUM AMA TÜRKÇE OLSUN ve Komik Olmasın Paylaşınlanları Yerde Toplayacam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar