8 Mayıs 2015 Cuma

Ankara keçiören satılık daireler sahibinden

Ankara keçiören satılık daireler sahibinden

Okula, ana caddeye pazara otobüs duranına 1metre mesafede metroya 5m. Uzaklıkta masrafsız kiralık bakımlı sahibinden daire. Ankara bölgesinde adet Daire 45. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Ankara keçiören satılık daireler sahibinden

Sahibinden ankara keçiören. Keçiören satılık konut fiyatları. SEZGİN ORCAN Gayrimenkul Danışman. SAHİBİNDEN YENİMAHALLEDE SATILIK DAİRE. Satılık Daireler sizin için uygunmu?


VİP EMLAK YATIRIM OFİSİ ANKARA. VADİ KENT ÜSTÜ ACİL SATILIK LÜKS FULL YAPILI. YENİ SIFIR BİNADA LÜX YAPILI EBEVEYN BANYOLU DAİRELER! Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından sahibinden.


Ankara keçiören satılık daireler sahibinden

Bu gayrimenkuller SPK lisanslı değerleme (ekspertiz) uzmanları tarafından hazırlanmış değerleme (ekspertiz) raporlarına sahiptir. DAİREMİZ ÜÇ KATLI APARTMANIN ORTA KATINDA, ODA SALON, KOMBİLİ, DEPREME DAYANIKLI, OTOBÜS DURAĞINA VE MARKETLERE YAKIN, ARABA GARAJLI, BAHÇELİDİR. ARA KAT OLDUĞUNDAN ISINMADA TASARRUF ÇOK FAZLADIR.


Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. TL metro ve belediye yanı-3. TL Basınevlerinin EN ŞAHANE DUBLEXİ bizden satılık ! KATTA FUL YAPILI DAİRELER ! Hittown satılık daire Hit Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hittown projesi toplamda 5konut ve adet cadde mağazasından meydana geliyor. Fotoğrafı Büyüt (Ultra Foto) 109.


Emlak ilanı verebilir, gayrimenkul rehberi, satılık daire, kiralık daire, emlak, iş yeri, ev, arsa ve en güncel gayrimenkul ilanlarını bu sitede bulabilirsiniz. Net Working sistemini kendi sistemimizde oluşturmaktır. KAT SİTE İÇERİSNDE EMSALSİZ. BATIKENT ÇAKIRLARDA AHSENLER İNŞTAN YENİ ÖRNEK DAİRE.


KEÇİÖREN OVACIK TA SATILIK 1M² ARSA. DR ASLAN Gayrimenkul Danışman. Nasıl bir Daireler aradınız ? SKANLI ÇİFT GARAJLI AKILI DAİRELER.


GEZİLİP GÖRÜLMEYE DEĞER DAİREMİZİ GÖRMENİZİ TAVSİYE EDERİZ. BİNAMIZ DOLMUŞ VE OTOBÜS DURAĞINA METRE UZAKLIKTA. Mevcuddur Araç takası vardır Takas fiyatı farklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar