27 Mayıs 2015 Çarşamba

Forbes 2019 listesi

Some people become richer or poorer within days of publication. Forbes‘in internet sitesi Forbes. David Churbuck tarafından kurulmuştur. Türkiye’nin En Zenginleri Listesini” yayınlayacağız. FORBES Türkiye, bu yıl 14’üncü kez hazırladığı “En Zengin 1Türk” listesini açıkladı.


Listenin ilk sırasında milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer aldı. Osman Kibar ile paylaştı. Son Başvuru Tarihi : 31. Neden Altı Listesi’nde olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz?


Gençlere örnek olduğunu düşündüğünüz ve jürimizde yer vermemizi isteyeceğiniz isim paylaşabilir misiniz? Ekonomide son hovardalık günleri geldi. FORBES 100’ün toplam serveti 9milyar dolara ulaştı. Liste, Amerikan işini tanımlayan en güçlü 5şirket olarak yaygın olarak görülüyor. FinTech Listesi Nasıl Belirleniyor?


Forbes 2019 listesi

Lionel Messi, ilk kez listenin zirvesinde yer aldı. Clem Chambers altının çok uzun bir süre değer saklama aracı olarak en iyi opsiyon olduğuna işaret etti. Pek çok yatırımcı için altın hisse senetlerine karşı koruma hizmeti veriyor.


En zenginlerin sahip olduğu toplam servet ise bir önceki yıla göre 2milyar dolar geriledi. Yıldız İsmi TANER AKÇOK oldu. Fortune 5listesinde kimler var?


Forbes 2019 listesi

Rakamlar geçen yılki listeye göre çoğunlukla aşağı yönlü. Altın Madeni Uber Eats, araç çağırma devinin bu yılki cirosunun yüzde 10’unu oluşturabilir. Geçen yıl 40’a ulaşan milyarder sayısı ise kişi azalarak olarak kayda geçti. Listede 2milyarder kadın bulunuyor. Ağustos sayısında bu rapora ulaşabilir.


Sırada Çin devlet Başkanı Xi Jinping. Ancak bu yıl milyarder sayısında azalma var. ABD’li top model ve Kylie Cosmetics kozmetik şirketinin sahibi Kylie Jenner oldu. Bu yılki listede, Avrupa ülkesi ve Avrupa dışı ülkeden gelen on kategoride 3genç işadamı bulunuyor. Listenin 568’inci sırada Rusya’da yaşayan Ermeni iş adamı, ‘Taşir’ şirketler grubu sahibi Samvel Karapetyan yer alıyor.


Forbes 2019 listesi

Soruyu takip et Takibi bırak 1. Cevap Vermek İçin Tıklayın. Listeye Gaziantep’ten İbrahim Erdemoğlu ve Ali Erdemoğlu kardeşler girdi. PEK KIRAÇ - Koç Holding Yaş ortalaması olan listenin en genç.


Birinci sırayı erkeklerde George Clooney, kadınlarda ise Scarlett Johansson aldı. Bu oyunda sona kalan ödülü alır! Finans krediler ekibi olarak bu listede yer alan en zengin Türklerin kimler olduğunu baktık. FdI gerçekleşen şirketler listesi.


Satış, kar, varlık ve pazar değeri olmak üzere, dört ölçütün birlikte değerlendirilmesi ile oluşturulmuştur. Yani geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde oranında bir artış söz konusu. Milyarderlerin toplam servetlerinin değeri trilyon Dolar.


Geçen yıla göre kıyasladığımız zaman blockchain ve kripto para şirketlerinin. En son forbes haberleri anında burada. Blockchain milyar dolarlık bebekler olarak adlandırılan bunlar, hizmetlerinde blockchain teknolojisini kullanan firmalar. Galeriler Videolar Yazarlar Anketler. Dünyada en fazla kazanan aktör olan George Clooney’nin yıllık geliri 2milyon dolarken, en çok kazanan kadın.


Sabancı, listede sıra yükselerek 58.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar