13 Mayıs 2015 Çarşamba

Türkiye nüfusu 2018 tüik

En kalabalık şehir, milyon bin 7kişiyle yine İstanbul. Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu? Tüik son dakika nüfusu açıklandı. Türkiye nüfusu, milyonu aştı. Böylece Rize nüfus sonuçları belli olRize oldu.


Türkiye nüfusu 2018 tüik

Son dakika tüik açıkladı! BALIKESİR: Milyon 2Bin 575. Nüfus Sayımı Nedir, Niçin Yapılır? Yapılan sayımların sonucunda ülke yönetimleri uzun, orta ve kısa vade.


Sonuçlara göre erkek nüfus milyon 1bin 9kişi olurken,kadın nüfusu ise milyon 8bin 9kişi oldu. Sivas il ve İlçe nüfus sonuçları kaç oldu? TÜİK’in açıklamalarıyla son buldu. Kpss B Matematik Soruları ve Cevaplar. TÜİK TARAFINDAN YAPILAN ARAŞTIRMALAR.


Türkiye nüfusu 2018 tüik

Uşak’ın toplam nüfusu 3bin 5kişi olarak tespit edildi. Bu verilerle birlikte Gaziosmanpaşa’nın da nüfusu belli oldu. TÜİK açıkladı: İzmir’in nüfusu ne kadar oldu? Gelecekte nüfusun daha da artması bekleniyor.


Erkek nüfus milyon 5bin. Kahramanmaraş’ın nüfusu bin 2kişi arttı. Cinsel organını paylaştı! Suriyeliler başta olmak üzere son senelerde yaşanan göçler sonrasında milyon barajının geçilip geçilmediği tartışılıyordu.


Nüfusun yüzde 52’sini erkekler, yüzde 48’ni kadınlar oluşturdu. Buna göre, toplam nüfusun yüzde 50. TÜİK’e göre il ve ilçe merkezlerinde yaşayanlar nüfusun yüzde 95’ini oluştururken belde ve köy nüfusu yüzde oldu. Kurum tarafından paylaşılan bilgiler arasında Mersin nüfusunu Milyon 8Bin 4olarak açıklandı.


Yüzdelik dilim ile bahsedilecek olursa erkek nüfus toplam nüfusun 50. Toplam nüfusun 52’sini erkekler, 48’ini ise kadınlar oluşturdu. TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, yaşlı nüfus oranı son yılda yüzde arttı. Cumhuriyetin ilk yıllarında kadın nüfus oranının fazla olmasının nedeni erkek nüfusun savaşlar nedeniyle az olmasıdır. Yılı Toplam Nüfusu Ne: 15.


Bu sitede yer alan tüm veriler TÜİK, vb. Galeriler Videolar Yazarlar KURUMSAL. Geçtiğimiz yıla göre ülkemizde yer alan illerin büyük bölümünde nüfus artışı devam etmiştir.


Zeytinburnu Nüfusu kaç oldu? TÜİK verilerine göre, genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 15. Katılım sağlayamayanların oranları ve nedenleri arasında da cinsiyetler arası önemli farklar olduğu gözlemlenmekte. Bu nüfusun milyon 5bin 1kişisini erkek nüfusu oluştururken , kadın nüfus milyon 2bin 3kişi oldu. Ankara, milyon kişiyle İzmir izledi.


Peki İzmir nüfusu ne kadar oldu? Haber platformumuza BRSHABER. COM adresinden hızlıca giriş sağlayabilirsiniz. Bildirimlere Abone olmayı unutmayınız.


Protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. Haliliye Belediyesi’nden, Kurban Kesim Sonras. Başkan Yalçınkaya, Akçakaleliler İle Bayramla.


Türkiye nüfusu 2018 tüik

Milletvekilinin çarptığı yaya yaşamını yitird.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar