12 Mayıs 2015 Salı

Akyurt belediye başkan adayı hilal ayık

AKYURT’TA HİLAL AYIK DÖNEMİ. Bilgisayar mühendisidir. Hilal Ayık hangi görevde bulunmakta? Yüksek lisans eğitimini TOBB Ekonomi ve Teknoloji. Yarın Türkiye için tarihi bir gün, sizlerde mührü ittifakımıza emanet ederseniz bu memleketin önünde yıl seçim yok.


Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesinde, Yüksek Lisans eğitimini TOBB ETU’da. Döviz-faiz düşünce, ekonomiye yeni rekorlar geldi. Yerel seçimlere yaklaşık ay gibi kısa bir süre kaldı. Duble yolla 1milyar lira tasarruf. Yazılım Mühendisi olarak çalışmaktadır.


Sokaklar boşaldı, plajlar doldu. Muharrem İnce: Kimse babasının hesabını veremez. Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi! Seçim sandıkta kazanılıyor.


Sonucu Mart gecesi hep beraber göreceğiz. This video is unavailable. Ankara Üniversitesi Ceza, İnfaz Hukuku ve Kriminoloji Uygulama ve Araştırma. MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz: ‘Pkk’nın Beli Kırılmış Durumda’.


Ulusoy, belediye binasında personelini adamlarına dövdürmüş ve ceza almıştı. Galeriler Videolar Anketler. Sorusu merak konusu oldu.


Akyurt belediye başkan adayı hilal ayık

Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla Ankara’da biyoenerji için bir tesis yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Kader Karakaya kimdir, kaç yaşındadır, mesleği. Bora Edin kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir?


Listeye göre, Turğut Altınok hangi ilçenin adayı? Sincan, Etimesgut adayları kim? Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın. AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklanıyor.


Akyurt belediye başkan adayı hilal ayık

Düzenlenen aday tanıtım toplantısında tüm ilçelerin adayları açıklanacak. Başkentimize yakışır bir belediye başkan adayı belirledik. Daha sonra Çevre ve şehircilik Bakanlığı yapmış bir milletvekilimiz.


O günden bugüne hayatı şehircilikle, çevrecilikle geçmiş bir kardeşimizi. Akyurt Ziraat Odası Genel Kurulunda belediye başkan adaylarına da söz verildi. Bu ilçelerden biri olan Mamak belediye başkan adayı Murat Köse oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette Murat Köse kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik.


MANSUR YAVAŞ RESMEN BELEDİYE BAŞKANI! YÖK’ten Üniversitelerde Güvenlik Kararı! Mehmet Akif Ersoy Vefatının 82. Limitsiz İnternete Kavuşmaya Bir Hafta Kaldı!


Toplu Ulaşımda Temassız Kart Dönemi Başlıyor! Komite - Motorlu Kara Taşıtı Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı MASFED - BOD - OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı 27. Başkent hepimizin gurur kaynağı olan bir şehir.


Akyurt belediye başkan adayı hilal ayık

Ankara Mart ilçe ilçe yerel seçim sonuçları anlık, partilerin grafikli oy oranları burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar