4 Mayıs 2015 Pazartesi

Rambo 4

Rambo 4

Fakat tüm bunlardan uzak durmak için dah asakin bir yaşantı istemektedir. Kendi mesleğince kendisini emekliye ayırmış ve hayatını sürdürürken hiçte hesapta olmayan bir görevle karşı karşıya kalır. Yön tuşlarıyla savaşçıyı yönetiyorsunuz. Yukarı tırmanma, boşluk space ile bıçağını çıkarıyor.


Rambo 4

With Sylvester Stallone, Paz Vega, Óscar Jaenada, Louis Mandylor. Directed by Adrian Grunberg. Rambo görevde oyna, , == oyun. Tayland-Burma sınırında (Myanmar) devam eden dünyanın en uzun sürmüş s. Serinin son filminin üzerinden yıl geçmiştir ve artık kuzey Tayland’a yerleşmiş olan JOHN RAMBO (SYLVESTER STALLONE) Salween Nehri üzerinde çalışan bir bot işletmektedir. En son rambo haberleri anında burada.


Operasyon Sahnesi Gerçeğini Aratmadı. Hep istediği ve hayalini kurduğu emekliliği artık yaşıyordur. Bir süre sonra hiç hesapta olmayan bir görev verilir kendisine.


Rambo 4

Yönetmenliğini Sylvester Stallone üstlendiği yapımcılığını Avi Lerner , Harvey Weinstein para yatırdığı ve oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone yer almaktadır. Oynarken çok eğleneceğiniz sessiz rambo bıçak saldırısı oyunu ile yine karşınızdayız. Bu oyunu çok sessiz ve dikkatli oynamanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar