26 Mayıs 2015 Salı

Türkiye şangay beşlisine girerse ne olur

Pazar ekonomisi açısından da olumlu olacağı kesindir. Avrupa birliğine de alternatif olmuş olur. Zira AB’ye nanik yapıp Rusya’ya “Bizi Şangay beşlisine alın” demek bu sürecin bir sonucuydu. Ama Şangay bir NBA takımı değildi, Şangay beşlisi de Los Angeles Lakers beşlisi değildi. Ancak TR bu düşük kültür seviyesine sahip milleti ve teknolojisi ile olsa olsa Kazakistan olur.


Kaldı ki Şangay beşlisi lideri Rusya ve Çin seni kendi seviyelerine getirirler mi sanıyorsun? Fakat Şangay beşlisi olarak tarif edilen taraf bunu pek coşkuyla karşılamadı sanki? Keyder: Hayır, hayır kesinlikle. Yani onlar, özellikle Çin bu. Bayram tatilinin ilk üç günlük kaza bilançosu.


ABD’de on binlerce Müslüman stadyumda namaz kıldı. Fakat bunu Şangay beşlisi olarak tarif edilen taraf bunu pek coşkuyla karşılamadı sanki? Asya ve avrupa arasında stratejik deniz yollarına ve aynı zamanda batının ortadoğu toprakları için bir. Kasım 20günü, Avustralya’nın Brisbane şehrinde insan bir araya gelerek bir “aile fotoğrafı”çektirecek.


Bu insanlar dünyanın en büyük ekonomisini temsil eden. Türkiye’de Bugün Geçerli Olan Uygulama:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar