3 Nisan 2015 Cuma

Up akıllı saat özellikleri

Watch, bu saat skalasına bir de akıllı saat ekledi. UP Smart adını verdiği yeni saati ile Android ve iOS uyumlu bir akıllı saat meydana getiren UP Smart, dünya genelinde popüler olan Pebble’ın Türkiye versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz bir akıllı saat ortaya koymuş. Arayüz ve Saat Özellikleri. PPJhJa Bu videoda son günlerin en popüler saat markası UP Watch’ın akıllı saati UpSmart’ı inceledik.


UP WATCH Akilli Saat üretiminde sınırları aşan bir model ile karşınızdayız. Kol saati dışında diğer internet üzerinden yapılan işlemleri de yapabilen harika bir tasarım söz konusu. Akıllı Saat Özellikleri. Telefonlarınız gibi üstün kaliteli yazılımsal özellikler ile donatılan bu cihazlar, etkileşimli aktivitelerde bulunur. Sizlere hep hayalini kurduğunuz uzun yıllar kullanabileceğiniz saat modelleri, özgün, tasarımı güçlü, ince ve estetik, zarif, dayanıklı saatleri sizlere sunuyoruz.


Xiaomi akıllı saat modelleri arasından seçim yapacak olan kullanıcıların öncelikli olarak ürün teknik detaylarına göz atmaları tavsiye ediliyor. Böylelikle kullanıcı akıllı saat modelinin talep ettiği özellikleri taşıyıp taşımadığını öğrenmiş oluyor. Bunların başında telefonunuzu yönetme ve yönlendirme gelmektedir.


Kampanyalı,indirimli, ikinci el ve sıfır en ucuz fiyatlı UP! Watch Smart özellikleri taksit seçenekleriyle GittiGidiyor’da! Bu yazımızda Alcatel’in Pop Up modelini inceleyeceğiz.


Bu akıllı telefondan kısaca bahsedecek olursak bu modelin 5. Ah bataryası bulunmakta. Acil durumlarda, SOS düğmesi saniye basılı tutulursa, “Acil Durum Modu” devreye girecek. Bu durumda Saat birinci S. S numarasını arayacaktır.


Up akıllı saat özellikleri

Dayanıklılık denildiğine akla gelen ilk nokta suya dayanıklılık oluyor. Apple akıllı saat modelleri, iOS işletim sistemi üzerinde çalışırken, akıllı saat markaları, Android temelli pek çok model üretirler. Jawbone UPdetaylı özelliklerini inceleyip, ürünü kullanan kullanıcı yorumlarını okuyup, benzer ürünlerle karşılaştırın ve en ucuz Jawbone UPfiyatını. Unisex Kol Saati fiyatı Saat kategorisinde. Alcatel Pop Up isimli bu modeli orta seviye bir model olarak karşımıza çıkıyor.


Up Watch Led Mini modelinin teknik özellikleri ise normal bir dijital saat fonksiyonlarının çoğu bulunmaktadır. Kayışı polikarbon malzemeden yapılmıştır. Lityum Pil ile daha uzun süre pil ömrü sağlıyor.


Up akıllı saat özellikleri

Saatin camı oldukça sert değildir, ayrıca el yüz yıkamalarında pek fazla sorun çıkarmadığı söylense bile. Bu tarz saatler günümüzde giyilebilir teknoloji ürünlerinin başında gelmektedir. Güvende Olduğundan Emin Olun!


Wiky akıllı çocuk saatinin “Çocuğum nerede? En ucuz fiyatlar çok yakında burada! Jawbone Jawbone UPürünü için henüz fiyat rehberi bulunamadı. Bilicra akıllı çocuk saati sanal bariyer özelliği ile 2mt’den km’ye kadar güvenli alan oluşturmak mümkündür. Multi Touch Telefonun çerçeve malzemesi Metal, arka kapak malzemesi ise Cam olarak tasarlanmış.


Bir saat, akıllı telefonun saate uyarlanmış modeli olarak düşünülebilir. Etkileşimli aktıviteler sunan ve çevrimiçi özellikleri bulunan saat modelleri, kişiselleştirilebilir özelliklere sahiptir. Bir saat edindiğiniz zaman cihazınızın ses seviyeleri ve ekran resimleri, tamamen sizin denetiminiz altındadır. Eksileri Artıları nelerdir ? Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Anne ve babaların huzurlu olması için 2G bağlantılı saat!


Tabi ki her ne kadar Apple’ın öne çıktığını görsek de bunun dışında akıllı saat alanında da yavaş yavaş kendisini göstermeye başlayan markalar var. Bu markalardan birisi de Huawei, Apple’ın en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen Huawei, akıllı saat alanında da markayı yakından takip etmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar