30 Nisan 2015 Perşembe

Satilik bağ bahçe

Hayalindeki satılık bahçe burada! SARAY AYASPAŞA BAĞLARDA 5METRE TEK TAPU BAĞ YERİ. Verimli Portakal Elma Ve Meyve Bahçeleri, İmar Planına Uygun, Yatırımlık Bahçeler İçin Tıklayın!


Satilik bağ bahçe

Satılık Bağ Süper İmara yakın bahçe ve EV. SATILIK BAĞ-ZEYTİNLİK Dulkadiroğlu Ayaklıcaoluk Köyü. Yeşilin insana verdiği mutluluk ve haz hiç bir yerde yaşanamaz. Sorabilirler biz de onlara şöyle cevap verebiliriz. Git gide beton yığını haline dönüşen dünyamızda gelecek nesiller için böyle bir alan bırakmak tabi ki çok güzel bir duygu olsa gerek.


Bahçe tarımı insanların şiddetle ihtiyaç duyduğu sebze ve meyve gibi ürünlerin yetiştirilmesi için her zaman gereksinim duyulan bir meslektir. Bahçede tarım yapmak için özel olarak yetiştirilmiş elamanlar hiçbir zaman işsiz kalmazlar gerek özel sektöre ait. ERİSİNDE ZEYTİN BULUNAN YOLA YAKIN TATİL ŞEHRİNDEKİ ARAZİMİZ MAKUL FİYATA SATILIKTIR. Eğer işiniz, sosyal çevreniz ve yaşam standartlarınız hakkında bir değişim ve karar dönemindeyseniz, doğayla iç içe yaşama fikri sizi cezbediyorsa, bağ evleri çok iyi bir başlangıç noktası olacaktır.


Satilik bağ bahçe

Tekzen de hazır bağ evi modelleriyle yeni başlangıçlarınızı desteklemektedir. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Sahibinden Satilik Bağbahçe Arazi Mersin.


Konya Arsa Tarla konya da satılık arsa , konya satılık tarla , konya satılık bahçe , konya satılık villa , konya da satılık daire , konya da satılık hobi bahçesi , konya da satılık müstakil arsa , konya da müstakil satılık tarla , konya da satılık müstakil bahçe tülcede yine güzel bir yer tülce merkeze yakın ulaşım kolay mevki ve konum olarak çok güzel bir. Ordu Emlak, Ordu Online Emlak Alım ve Satım, Kiralık Daire, Arsalar ve Binalar. Bağ Bahçe Evleri Yakacık satılık ev Bağ Bahçe Evler Yakacık projesi blok olarak inşa ediliyor. Proje bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Güvenlik uyarısı: Güvenli alışveriş yapabilmek için en uygun yol karşılıklı görüşüp anlaşmaktır.


Satilik bağ bahçe

Kesinlikle kimseye kapora vermeyin. Güvenli alış veriş yapabilmeniz için Ptt kargonun, siparişi teslim alırken kapıda nakit olarak ödeme seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Erik bahçesi içerisinde adet ev bulunur. PARSELE UYGUNDUR FİYATI 1BİN LİRA.


Metrekare Arazi (METREKARESİ TL-DÖNÜMÜ BİN LİRA) ARAZİNİN DÖNÜMÜNDE. Favorilerden kaldır Favorilere ekle. Merkez Elazığ Elazığ gulmezlerde satılık bağ evi.


Dışarıda kulübe şeklinde mutfak ve havuzu mevcuttur. Fiyat:milyon 3bindir. Sık Kullanılanlara Ekle Anasayfam Yap Sitemizde şu anda kişi bulunmaktadır. Bodrum gümüşlükte havuzlu site içe.


Bu nedenle ilan yayından kaldırıldı. Menemen Emlak Ofisi , Menemen Emlakçı. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur. Kat Karşılığı Olabilir Hayır. BULUÇ İNŞAAT GAYRİMENKUL LTD.


Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? MERAM SARIKIZ MEVKİİ 9mMüstakil Tapulu borçsuz dertsiz İmar Affından Yararlanılmış kayıt altına alınmıştır. Etrafı Tel örgü ile çevrili içinde kurulu bahçe ve bağ evi var. Suyu Elektriği bağlı Damlama sistemi kurulu yatırım ve bahçecilik için ideal yer. MUTLU YAŞAM GAYRİMENKUL.


Tüm listeler (11) SATILIK. AMASYA MERKEZ BOĞAZKÖY MAH. CRETSİZ İLAN PORTALI ÜCRETSİZ İLAN EKLE İLANLAR İLAN Ambalaj Matbaa ve Yayıncılık Basın Yayın Bilgisayar ve İnternet Büro Malzemeleri Çeşitli ve Genel Firmalar Danışmanlık ve Eğitim Dekorasyon Döviz Finans Eğitim Kurumları Elektrik Elektronik Enerji Ev Eşyaları ve Bahçe Gıda Güvenlik Güzellik Kişisel Bakım Hizmetler İnşaat Emlak Konfeksiyon ve Aksesuarları.


Hilal Emlak olarak bugüne kadar yüzlerce binlerce kişiyi ev sahibi yaptık. Binlerce kişinin de kendi evini en uygun fiyata satmasına, kiralamasına yardımcı olduk. Satın almak veya kiralamak için ev, dükkan, arsa, daire, ofis arıyorsanız veya satmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar