13 Nisan 2015 Pazartesi

Alevi kizi alan sünni cennetlik

Gözlemleri, izlenimleri ve sezgileri! Bunun yanında etki altında kalmamak, mesleki deformasyona uğramamak, kimsenin kapısına bağlanmamak, hiç kimse karşısında el pençe. KONULAR hakkında Alevikutuphanesi tarafından yazılan gönderiler. Mustafa Kemal Pasanin manevi kizi Ülkuye bira icirmesini nasil karsiliyorsunuz? Atatürk cehennemlik olsa bile sizin sayenizde cennetlik oldu adam yıllardır ölünün arkasından konusuosunuz gıybet yapıosunuz bide müslüman olcaksınız adamı dınsızlıkle sucluyorsunuz obur tarafta nasıl hesap vercenız cok merak edıyorum.


Binlerce Dersim kizi arasinda iffet ve namusunu koruma ugurunda kendini Iksor uçurumlarindan atarak sehit olan yasindaki kizim Fato da vardi. Ona evinde Alevi sakladigini söylediler, inkâr etti. Bunun üzerine evin bodrum katinda iki Alevi vatandasi bulup getirdiler. Bu kitap Avrupa Birliği’nin finanse ettiği “Gelin Canlar Bir Olalım” adlı projenin bir ürünü olarak yayınlandı.


Alevilerle proje kapsamında yapılan odak gru toplantıları sonucunda derlenen ayrımcılık hikayeleri derlendi ve tasnif edildi. Sünni olan ev sahibi disari çikti. Afganistan’da milyon Şii nüfusun üçte birini oluşturur. G arip, dostu olmayan kimsedir.


G azap ve öfkeden kaçınınız. Onlar her gün senden bir şey koparıyor, sen de onlardan bir şey koparmaya bak. G eçimini mertçe kazanmaya çalış.


Nefsini alçaklıktan koru ki, fakir olsan bile şerefli kalasın. Avukatın elini kesip çantasını çarptılar! KATLIAMLAR hakkında solbakis tarafından yazılan gönderiler.


Malatya’da meydana gelen olayları değerlendirmeden önce, bu kentin siyasi ve inançsal yapısının bilinmesinde yarar vardır. Geçmiste de bu Halk Partisi bizim kitaplarimizi yaktirdi. Bu sözler, katliamin gerçek amacini özetlemektedir. Söylediklerinde çok haklısın Nasreddin hocam. Sonunda bu kişilik itiraf etti, açıkça mesele halifelik.


Halen orda kalmış garibim. BILGILER PAYLASINCA GUZELLESIR. Baş KAHYA CENAPLARI yine işkembeden sallamış. ZORUNLU DiN DERSiNE KARSIYIM. Mesela “resmen” sünni olan bir ateist düsünelim.


Evladini istedigi gibi yetistirmek onun hakki degil mi? Kıriv’ aynı zamanda ‘sağdıç’ anlamındadır. Aynı ilçenin Alevi olan Büklümlü köyünde ise kirveler kız alıp vermezler ve kirve aynı zamanda ‘ikrar’ anlamını taşır. Bu konularda SSS adlı kitabımda geniş bilgiler verilmiştir.


Ne var ki bu kitabımın basılmasından bu yana yıl geçmiştir ama üç tane alan olmamıştır. Değil üç tane satmak bir tane alan bilen bulunmamıştır. Birbirimizle vedalaşırken bana dua etti.


Elinde değerli bir elbise vardı. Adetleri gereği onu omzuma attı. Birine elbise hediye etmek isteseler, kim olursa olsun böyle yaparlardı. Hediyeyi alan kimse de onu giyip halkın arasına çıkar, daha sonra kölesine bağışlardı. APKA YÜZÜNDEN KELLESİ GİDENLER Türk tarihçilerin yakın Cumhuriyet tarihi hakkında objektif araştırma yapabilme hakkı ne yazıkki bulunmuyor.


Oysa gerek cephelerde savaşmış, gerekse cumhuriyetin. Tenis Maçında Evlilik Teklifi Alan Erkek Ve Baya. Levante 2-Atletico Madrid Maç Özeti. Tiyatro Çevirerek Cennetlik Olmak.


Search the history of over 3billion web pages on the Internet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar