15 Nisan 2015 Çarşamba

Badoo fotoğraf onaylama sorunu

Badoo mümkün olduğunca kolay kullanılabilir olmak için tasarlanmıştır ama merak etmeyin, bazen bir şeyleri öğrenmek için biraz yardım almak gerekebiliyor! Kaydolduğunuz zaman güzel bir fotoğraf ekleyip hakkınızda bir şeyler yazarak diğer kullanıcılara kim olduğunuzu söyleyin. Türk Telekom Mobil Telefon Faturası Sorunu. Instagram Hesap Onaylama Sorunu.


Ne yapabilirim lütfen yardım edin hesabımda 27. E-posta adresinizi girip sorunu ayrıntılarıyla birlikte yazdıktan sonra Alt kısımda bulunan onaylama butonuna tıklamanız halinde işlemler bitmiş olacaktır. Yaptığımız işlemlerle birlikte twitter tarafından gerekli incelemeler sağlanacak ve girdiğimiz mail adresine bize bir geri bildirim yapılacaktır. Sorun Bildirme Telefon Numarası Mail Adresi var mı yok mu? Sitelerdeki telefon numaranızı doğrulama işlemlerini geçebilirsiniz.


Günümüzde sitelerin git gide çoğaldığı gerçek, fakat çoğalan bu sitelerden çok az kısmı güvenli veya bizim kişisel bilgilerimize önem vermektedir. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuz. Ben ekleyince de eklediğim kişilere yine aynı sorgu gitmiyor. Connect with friends, family and other people you know.


Share photos and videos, send messages and get updates. Fakat elinizde profesyonel bir fotoğraf makinası yer alıyorsa o halde poz ayarlarıyla oynayarak kendinizin üç farklı çekim yapması gerekir. GB of storage, less spam, and mobile access.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar