20 Nisan 2015 Pazartesi

Ihlara vadisi hangi ilimizdedir

Gel zaman git zaman bu derin oyuğun içine önce yeşil bir doğa sonra büyülü bir tarih yerleşiyor. Vadideki doğal güzelliklerden bahsetmeden önce vadinin nasıl oluştuğu hakkında kısaca sizleri bilgilendirelim. XpressCevap, günlük yaşamda merak edilen sorulara robotların değil profesyonel editörlerin cevap verdiği bir bilgi portalıdır.


Ihlara vadisi hangi ilimizdedir

Aksaray’a km, Güzelyurt ise km mesafededir. Cayman Adaları (Kayman Adaları) başkenti neresidir? Mebusan Meclisini ve ilk Anayasayı kim istedi? Gastroenteroloji ne demektir?


Fransız tek bayanlar tenis şampiyonu kimdir? Akışkan maddelerin akmaya karşı gösterdikleri dirence ne ad verilir? Bizim gezimiz burada yaklaşık saat sürdü. Ihlara vadisi hangi ilimizdedir ? Bir çok kategoride bilgi yarışması soruları içermektedir. Bazı barınaklar ve kiliseler yeraltı şehirlerinde olduğu gibi birbirine tünellerle bağlantılıdır.


Filmin set fotoğrafları haberin devamındadır. Profesör (k puan) tarafından. Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.


Kayseri’de bulunan Türkiye’nin en yüksek 2. Manşet terimi hangi spor dalına aittir? Bir do sesiyle ondan sonraki do sesi arasındaki uzaklığa ne ad verilir? Aşağıdaki tarım ürünlerinden hangisi için bu durum söz konusu olamaz?


Samsun şehrinde yetişen tarım ürünleri. Haftalık genel kültür testlerimizin beşincisi hazır! Kaç doğru yapacağını merak ediyorsan hemen başla. Test bittikten sonra doğru ve yanlış cevapları kontrol edebilirsin. Türkiyenin taşı toprağı altın diyorlar ya işte kanıtı Ağrıda sene Susurlukta sene yaşamış birisi olarak.


Ağrı dağını ve sarayını görünce psikolojinizin değişeceğine eminim. Hangi Ülkenin Neyi Meşhur? Siz de vadi hakkında bildiklerinizi paylaşmak ister misiniz? Uzungöl hangi ilimizdedir? Kurşunlu Şelalesi Antalya.


Denizdeki Bilinmeyen Canlılar. Engin Altan Düzyatan Kimdir Resimleri. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Siz sorun bilenler cevaplasın. Sordukça ve bildikçe gelirinizi artırın.


Açıklamaya göre turistin gittiği iller sırası ile hangi ilde verilmiştir? Daha önce yaptığımız Şehirlerin Yerini Ne Kadar İyi Biliyorsun? Hafta Günlük Ders işleniş Planları. Sınıf Sosyal Bilgiler Öğreniyorum Bulmaca Etkinliği.


Osmanlı devleti ilk kez hangi ülkeden borç almıştı. C Vitamini hangi yiyeceklerde bulunur? Chenghai şehri hangi ülkededir? Human Nature filminin yönetmeni kimdir?


Formula Fransa ayağının yapıldığı pist hangisidi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar