14 Nisan 2015 Salı

Istanbul belediye başkanı kim kazandı

Istanbul belediye başkanı kim kazandı

Büyük bir yarışa sahne olan İstanbul seçim sonuçlarına yönelik YSK. Belediye Başkanı kim seçildi? Kartal belediye başkanlığını kazandı. Son dakika Beyoğlu seçim sonucu!


Ahmet Misbah Demircan, önceki seçimlerde Beyoğlu belediye başkanlığı görevine getirilmişti. Peki bu isimlerden kim Beyoğlu belediye başkanı olacak? Kastamonu belediye başkanı kim oldu? Dün milyonlarca seçmen sandık başına gitti ve tercihini yaptı.


Bağcılar belediye başkanı kim oldu? Kadir Topbaş’ın istifasının ardından olağanüstü toplantı yapıldı. CHP’nin milletvekili Mehmet Ali Çelebi “Son sandık açıldı.


Hoş geldin Ekrem Başkanımız” adıyla duyurdu. Ardından ise İstanbul kazandı. YSK’ya göre İstanbul’da kim kazandı? CHP ve AKP oy oranı kaç? YSK Başkanı sonucu açıkladı.


Anlık seçim sonuçları, partilerin oy. Haziran İstanbul seçim sonuçları canlı izleme yolları günün merak edilen konusu oldu. Mart yerel seçimlerinin kesin sonuçları. Ak Parti’nin yaptığı itiraz sonrasında İstanbul’da ilçede yeniden oy sayımı yapılmaya başlanmıştı. Ekrem İmamoğlu mu, Binali Yıldırımı mı seçimleri kazandı?


Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı “İmamoğlu kazandı“ dedi, Binali Yıldırım kazandığını açıkladı. Yıldırım’ın bu açıklamasına tepki göstererek manipülasyonun bir parçası olarak nitelendirdi. Daha güzelini söyleyeyim mi? Adam kazandı ve sosyal medya yıkıldı! Hangi ilde belediye başkanlığını kim kazandı?


Resmi seçim sonuçları henüz açıklanmadı. Ankara’nın yeni başkanı kim oldu? Maltepe ve İstanbul son durum! Bilindiği üzere, AK Parti.


Istanbul belediye başkanı kim kazandı

Chp ile Akp arasında yaşanan oy itirazları sonrası kazanan aday belli olmadı haftadır güren geri sayım sonrasında Chp li Muharrem Erkek sosyal medya hesabı üzerinden son oy durumunu açıkladı nisan. Türkiye bugün sandık başına gitti. Az önce telefonuma bir mesaj geldi.


Miraç Kandilinizi tebrik eder, bu mübarek gecenin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini niyaz ederim. Cizre ilçesinde yaşındaki Leyla İmret yüzde oy oranı ile belediye başkanı oldu. Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı.


Samsun belediye başkanı kim oldu? Gaziosmanpaşa ilçesini kim kazandı? Seçimi kazandık arkadaşlar. Başarılı bir kariyer mutlu bir evlilikle taçlandı. Genel Sekreter ve yardımcılarının Cuma günü istifalarını açıklamalarının.


EN GÜZEL SİLİVRİ YOĞURDU'NU KİM MAYALADI? Saadet Partisi adayı Yakup Kasımay bin 14 HDP adayı Bekir Kırıcı bin 1oy, BBP adayı Bülent Taş bin 8oy. Orada yaşayanların nefes alabilmek için, hala organik ve iyi tarımla. Silivri İstanbul’un bir şansı. YSK'dan alınan son verilere göre kim kazandı?


Istanbul belediye başkanı kim kazandı

Sandıklarda sona yaklaşılıyor. Sonuçları Fenomen Haber ile takip edin. YKS tercih sonuçlarıyla ilgili ÖSYM Başkanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar