7 Nisan 2015 Salı

Evlat koruma duası

Evlatların her türlü kaza ve beladan uzak olması için okunacak dualar Bir annenin , evlatlarının doğru yola, iman yoluna, kötü alışkanlıklarından ve arkadaşlarından kurtulması,çalışkan ve dürüst olması,helal kazanması, yararlı ilim alması, hayırlı bir evlat ve müslüman olması,işlerinde çalışkan ve azimli olması, derslerinde başarılı olması için her. Kötülüklerden korunma duası, dualar Müslümanlar için koruyucu bir silahtır. Her türlü kötülüklere karşı okunabilecek birçok dua vardır. AİLENİ VE EVİNİ KORUMA ALTINA AL. Anne ve baba adayları çocuklarının hayırlı bir evlat olması için elinden geleni yapmaya hazırdır.


Herkes hayırlı bir evlat yetiştirmek ister. Bebekleri koruyan Peygamber duası arapça Cevap Yaz Kayıtsız Üye Misafir Misafir Kızım ve oglum için dua ediyorum. Elimden dua etmekden başga bir şey gelmiyo.


Dilek duaları,Çocuğu olmayanlar için Dualar,Dua Oku,Evlenemeyenler İçin Dua,Nihat HATİPOĞLU Duaları,Sorularla İslamiyet,Sait Hatipoğlu,Hayırlı Kısmet İçin Dua,Erkek Çocuk Olması İçin Dualar,Dua,Dua Öğren,İş İçin Dua,Başarı Duaları,Namaz Duaları,Sınav Duaları,Askere Dua,Saç dökülmesi Duası,Sıkıntı Vesvese Duası,Barışma Duası,Zengin Olmak İçin Dua. Ne isteniyorsa o niyetle okunup yapılan bu tertip çok etkilidir. Mesela;oturduğun veya istediği evi koruma yada orada bulunan sevdiği kimseleri koruma,kuşatma altına almak için Yasin-i Şerif okumaya başlanır ve her “mübin” ayetine gelindiğinde bir “Ayetel Kürsi” okunur. Yasin-i Şerif bitinceye kadar her “Mübin” ayetine gelince ev bir kere ve toplam “mübin” ile. Bereket Duası (Karınca Duası) Bereket Duası (Bolluk Duası) bir karıncanın yağmur yağması amacıyla yaptığı dua olarak inanılan ve bu sebeple “karınca duası” denen bu dua güvenilir kaynaklarda yer almamaktadır.


Kimki aşağıdaki duayı sabah okursa akşama kadar,akşam okursa sabaha kadar ölüm hariç her şeyden korunur. Duayı okumadan önce gusül abdesti almak gerekir. Ancak şu da var ki koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh’ım gazabına maruz kalmaktan yahud rızasızlığından senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Firavun ve ailesi nehirde buldukları Hz.


Yorum Erkek Evlat Olması İçin Etkili Dua. Dostlar bende yaptırdım evet aynen öyle burak hoca dürüst saygı değer birisidir güvenilir medyum arıyorsanız burak hocayı tek geçerim. Ben eski sevgilimi kendimden sogutmak için yaptırdım sonuncu günündeyim şu anda hiç bir şekilde aramıyo.


Dilek duası öncesi konu komşudan ihtiyaç sahiplerine bir miktar sadaka vermek rahmet kapılarını açar ve duaya icabetin olmasına inşallah vesile olur. Dua edileceği zaman kıbleye dönülür ve diz üstü çökülerek eller semaya açılır. Yoksa uzanarak, oturarak veya ayakta iken dua edilemez. Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyâtina kurrete a’yunin vec’alna lilmuttakıyne imama.


Uzaklaştırma duası okuyan kişiler her şeyden önce bu duayı bakmakla yükümlü oldukları kişilere karşı okuyamayacaklarını bilmelidirler. Aynı şekilde eğer evlat da annesine babasına bakmakla yükümlü ise bu niyazı okuyamaz. En Güçlü En Etkili Dilek Dua.


Bu dua her türlü hayırlı hacet,her türlü sıkıntı için en güçlü,en etkili dualardan biridir. Bir gün Hazreti Peygamber (s.a.v) Ashabıyla mescitte otururken Cebrail Aleyhissselam geldi ve şöyle dedi. Fitneden Korunmak İçin Okunacak Dualar.


Dilek Duası,Hacet Duası,Okunuşu,Anlamı,Meali,Hakkında Rivayetler,Hakkında Hadisler,Nasıl Yapılmalı,Kabulü İçin Nelere Dikkat Edilmeli,Türkçe Dilek Duası. Allah onada hayırlı evlat versin. Neden ömür boyu koruma taşıması gerekir.


Bir kişide büyü varsa bunu çözdükden ve kalan tesirleri sildikten sonra eğer bu kişiye tekrar büyü yapılmıyorsa koruma taşıması şart değildir, fakat ümmüsübyan böyle değildir, uygulayıcı musallatı alsa dahi bir müddet sonra yerine yenisi mutlka gelir. Her Türlü Derde isteğe Dileğe Etkili Cennetül ( Cünnet’ül ) Esma Duası. Evlatlarının ve gelecek nesillerinin salih insanlar olmasını istemek. Kafirlere ve fesatçılara karşı zafer istemek.


Efendimiz Rasûlullâh (s.a.v.) görev alışının ilk zamanlarında, gerçeği tebliğ etmek üzere Taif şehrine gitmişti. Taif halkına elinden geldiğince gerçekleri göstermek için gayret sarf etti ama onlardan aldığı cevap sadece hakaret oldu. Hatta bu kadarla da kalmayıp çoluk çocuk onu şehirden kovup, taş yağmuruna tuttular. Sebebine gelince… Geçen yıl başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak isterim.


Evlat koruma duası

Etiketler Anne Babaya Âsi Olmak -Anne baba rızasında istisna, Babanın çocuğuna duası misafirin duası mazlumun duası kabul olur, Babanın oğluna ettiği dua Peygamberin ümmetine duası gibidir, Hiçbir evlat babasının hakkını ödeyemez ! Güçlü Bir Korunma Duası (Can, mal, aile korumak için) Size ramazan armağanımız olsun inşaallah! Görüntülü Dua – Cevşen-ül Kebir Duası ve Faziletleri. Ona anne olmayı ve anne şefkatini nasip et. Tertemiz bir nesil lütfet.


Ona, iffetini muhafaza ederek yaşamayı, namazını kılan, orucunu tutan ve sana itaat eden bir kul olmayı nasip eyle. En etkili aşk duası denenmiş Kişinin helali olmayan birine aşık olması, ya da helali olmayan birisini kendisine aşık etmek için dua etmesi, mum yakıp dilek dilemesi, akla gelmeyecek saçma işlerle uğraşması caiz değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar