22 Nisan 2015 Çarşamba

Ip adresi değiştirme telefon

Androi iOS ve diğer akıllı telefonlarda ip adresi öğrenme ve ip adresi değiştirme işlemi oldukça basittir. Sizler için bir video hazırladık ve telefonun ip adresi nasıl değiştirilir anlattık. Buradan yola çıkarak engellenmiş sitelere giriş yapabilir ve mac adresini bulma işlemini yapabilirsiniz. Eğer telefonunuzun ip adresini değiştirmek istiyorsanız interneti açıp kapamanız yeterli olacaktır. Akıllı telefonlarımız gün geçtikçe internet konusunda öne çıkmaya devam ediyor.


Ip adresi değiştirme telefon

Geçmişte internete bilgisayardan girme oranı çok yüksek iken günümüzde akıllı telefonlardan ve diğer mobil cihazlardan internete girme. Ancak ele aldığım bazı makalelerde, araştırma yaparak, kendimi de bu konuda geliştirmeye çalışıyorum. Neyse araştırmasını yaptığım telefonun ip adresi öğrenme ve değiştirme konumuza gelelim. Peki benim ip adresim ne, ip adresimi nasıl öğrenirim, şeklinde sorular aklınızdan geçiyordur.


Tüm bu soruların yanıtlarını, bilgisayar ve telefon için ip adresi nasıl değiştirilir işlemlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Klasik olarak ip adresi networktaki bir cihazı temsil eder. Açılan ekranda “Aşağıdaki ip adresini kullan” seçeneğini işaretledikten sonra yeni ip adresinizi girebilirsiniz.


Bu yöntem kolay yöntemdir. Yani telefondan mobil Wi-Fi’yi kapatıp yeniden açtığınızda otomatik olarak ip numarası da değişmiş olur. Arkadaşlar işyerinde belirli saatlerde kimse wifi kullanamıyor, çünkü kısıtlama getirdiler.


P adresi hakkında daha fazla bilgi edinin. Bu IP numarası sayesinde internete erişim sağlarsınız. Bir cihaz hali hazırda farklı şekillerde internete erişim sağlamaktadır. Eskiden yasaklı sitelere girmek için başvurulmakta idi ama artık bu yöntem işe yaramıyor. Bu nedenle eskiye nazaran daha az ihtiyaç duyulan bir işlem.


Bugün gelen sorulardan bir tanesini yanıtlayarak sizlere iletmek istedik. Bir takipçimiz akıllı telefonunda İP değiştirme işlemini nasıl yapabileceği konusunda yardım istemiştir. DNS ve IP Nasıl Değiştirilir? DNS Adresi Değiştirmek için aşağıdaki ayarları kendi sisteminize göre uygulayabilirsiniz. Bilgisayarınız bu bilgiler ile.


Böylece cihazınızın ip adresi değişmiş olacaktır. Sadece size verilen sırayı takip ederek bu işlemi başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bu adresler sayesinde internete bağlı olan cihazlar veri alışverişi yapabilmektedir. Mobil Dünya Telefon Önerileri Akıllı Telefonlar IOS Android Mobil.


Ip adresi değiştirme telefon

Evinizde veya iş yerinizde internete bağlanıyorsanız, o veriyi sizlere sunan bir modem de bulunur. Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarların ip adresini değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayın. P Adresi Nasıl Değiştirilir? Telefon kullanıcıları için o kadar basit olmadığından dolayı dikkat etmelilerdir.


Samsung ve Android cep telefonlarına sahipseniz eğer DNS ayarları değiştirilebilir. Aktifleştirerek Ip Ayarlar. Modeminizin açık ve ışıklarının yandığından emin olunuz.


DNS adresi değiştirme işlemini güncel dns adreslerini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Mac’te Telefon Görüşmesi Yapma ve Gelen Aramaları Cevaplama. Konbuyu başlatan LegendLord;. Bir süre sonra değiştirmekten sıkılınca amatör olarak VB.


IP değiştirme komutlarını çalıştım ve öğrendim. Gelişmiş özellikler seçeneğinde ip adresi , gateway , subnet ve DNS bağlantı adresinizi değiştirebilirsiniz. Windows telefonlarda yukardaki farklı yöntem ile yasaklı siteler’e erişim sağlayabilirsiniz.


Ip adresi değiştirme telefon

Konu hakkında sorularınızı yorum olarak bizlere. Protokolü henüz geçiş yapılmadı ancak çok yakında ip kalmadığı için Ipvye geçiş yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar