27 Nisan 2015 Pazartesi

Anıtkabir hangi ülkededir

XpressCevap - Soru-cevap arama motoru (expresscevap.com): Sorular ve cevaplar eXpressCevap: kim, nasıl, neden, niye, niçin, ne, nerde, nerden. Biz bütün Soruları profesionel olarak araştrıp, tarafsız ve objektif bir şekilde en kısa ve en uygun olarak cevaplandırıyoruz. Abdülhak Hamit Tarhan topluluk acıpayam Vaal ırmağı hangi ülkededir kuduzlar neden sudan korkarlar anilin Kahverengi Keşiş Örümceği Alman general bir terimli libre nedir Şirket-i Hayriye nedir barada nehri. A) – Mayıs B) – Kasım C) 01- Kasım 10. Abant Gölü hangi ilimizdedir ? Atatürk Samsun’a hangi tarihte gitmiştir?


A) Bulgaristan B) Yunanistan C) Türkiye. SORU A) ŞIK B) ŞIK C) ŞIK D) ŞIK 2. DUYURU PANOSU : Okulumuzun web siteleri hizmetinize girmiştir. Irgıllı İlkokulu Emirhisar İlkokulu Emirhisar Ortaokulu Kızılcasöğüt İlkokulu Sitemizde sürekli olarak güncelleme yapılmaktadır. Eksik ya da hatalı bölümleri ve site ile ilgili görüşlerinizi ziyaretçi defterine yazarsanız sevinirim. Dört büyük kitap hangileridir ve hangi peygamberlere indirilmiştir?


Günümüze kadar binlerce peygamber gelmiş olup, bu peygamberlerden sadece tanesine kitap indirilmiştir. Diğer hiçbir peygambere kitap gönderilmemiştir. Kitapların tamamı günümüze kadar ulaşmasına karşın özellikle İslam inancına göre diğer her. Kurtuluş Savaşı hangi yıllar arasında yapılmıştır? Anıtkabir C) Topkapı Sarayı 9. Sabah erken kalkan CHP’li şikayet ediyor.


Mahalle sorumlularından tutun belediye başkanlarına, vekillerine kadar… Ha ne işe yarıyor bilmem ama Kılıçdaroğlu’nu şikayet etmekten. Mustafa Kemal’in babasının adı nedir? A) İstanbul B) Ankara C) Selânik3. A) Zübeyde B) Fatma C) Emine5. A) Mehmet B) Bekir C) Ali Rıza6.


Uygur Devletine tabi olan Oğuz Boyları, ülkelerinin Kırgız istilalarıyla yıkılmasıyla batıya doğru göç etmiş, diğer Türk boylarıyla. Truva Savaşı ve Truva Atı efsanesi yüzyıllardır dilden dile dolaşmakta ve Yunan halkının gururunu okşamaktadır. Efsaneye göre Akhalılar tam yıl boyunca Truva kentini kuşatırlar ama bir türlü alamazlar.


Anıtkabir hangi ülkededir

Zekice yapılmış bu at ve hile sayesinde Truva kenti. Saint-Simon Proton Senkrotronu balonlu fok Oğullar kavak bitkisi Uruk kralı James Braddock Denizden Gelen Halklar nedir Beyan Zizyphus jujuba Dana buchenwald küresel ısınma nasıl olur Kürek anıtkabir hakkında bilgiler Telgraf Aft nedir? Eylül Darbesi hangi yıl gerçekleştirildi? Almanlar Benito Mussolini’yi hapishaneden hangi yıl kaçırdılar?


Filistinli gerillalar AB İsviçre, İngiltere ve Almanya’ya ait dört uçağı hangi yıl kaçırdılar ve uçaklardan üçünü Ürdün çölünde havaya uçurdular, yolcuları rehin aldılar? Kalküta hangi ülkededir? Hindistan’ın ve dünyanın en büyük kentlerinden biridir. Yılında Unesco Geçici Miras Listesine giren Priene Antik Kenti hangi ilimizde bulunmaktadır?


Aydın’ın Söke ilçesi Güllübahçe Mahallesi sınırları içinde bulunan Priene Antik Kenti, Türkiye’nin UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi’nde yer alan kültür varlığından biri oldu. Yılında yapımı tamamlanan bin 1metre ile Karadeniz’in en uzunu. Konserin maliyeti ise 10.


Kimyada Silisyum (Silikon) elementi, hangi tarihte ve kim (kişi veya kurum) tarafından keşfedilmiştir? Pompei Yanardağı hangi ülkededir? Amerikan bilardo oyun masasında kaç delik vardır? Kırım yarımadasının hemen ucunda, Karadeniz’in kıyısındadır.


Ukrayna ülkesinin, en güney ucundaki şehri. Deniz kıyısında: kumsallar, birçok iskele ve denize girenler ve yeşil örtünün hakim olduğu bir şehir. Ama, tabii buraya giden ziyaretçiler için: burada, herhangi bir tarihi kalıntı görme şansı yok. Birleşmiş Milletler Çocoklara Yardım Fonu (UNICEF) merkezi hangi ülkededir?


Mimar Sinan ın ustalık eserimdir olarak nitelendirdiği yapı hangisidir? Tuna nehri hangi ülke topraklarından doğmaktadır? Almanya) Anadolu Selçuklu Devletinin ardından kurulan ve Türkçeyi devlet yönetiminde resmi dil olarak kullanan ilk beylik kimdir?


Seddi ile ilgili çok kolay soruda iki joker kullanıp baya bir eleştirilmişti. Su Ayhan eleştirilere cevap verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar