1 Nisan 2015 Çarşamba

Okyanusfly kampanya

Delme kalıbı montaj simülasyonu. This video is unavailable. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha. PSN üzerinden duyurulan Netflix kampanyası sebebi ile ps Plus üyeliğimi uzattım. Kampanya da gün içerisinde aylık Netflix aktivasyon kodu göndereceği yazıyordu ancak kod gelmedi.


Bunun üzerine müşteri hizmetlerini farklı tarihlerde tam kez aradım ve kezde mail attım. Her konuşmamızda bana farklı bir şey anlatıldı. Koşulları böyle olan bir kampanya yapmaya Garanti Bankası gibi bir kurumun UTANMASI lazım. Ha utanmıyor ve böyle garip bir kampanya yapıyor ve insanların bu kampanyaya telefonla dahil olmasını bekliyorsanız da o zaman gereken açıklamayı tüm detaylarıyla yapmak zorundasınız. OkyanusFly Spor Ek Kart Ücreti TL Olmuş.


Yüzme Havuzu, Kapalı futbol sahası. Ramazana Özel harika bir kampanya sizleri bekliyor. Mayısa kadar geçerli ve kişilik kontenjan ile sınırlı. Detaylı bilgi için şubemizi arayabilirsiniz.


Emrah Araç is on Facebook. Womens Güzellik Şerifali iletişim bilgileri, (0216) 420. Mehmet Akif Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Ataş Hamam Sauna Health Club Hizmet ilceler.


FirstOrDefault(i = i.Id == item.IlceId). Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar