27 Nisan 2015 Pazartesi

Retro berjer

Retro berjer

Hemen hemen her renkten retro berjer koltuk’un Vivense showroom’larında yer aldığı fark edilmektedir. Süper Fırsat- Madrid Honey Berjer. Ayaklar aynı kumaşdan veya beyaz ceviz natural cila olarak yapılabilir. Döşeme ve ayak renk alternatifleri mevcuttur. Ayaklar masif gövdeye geçme olarak değil iskeletle bir bütün olarak üretilmektedir bu sebeple ileriye dönük ayaklarda.


En şık, tarz ve uygun fiyatlı koltukları satın al. Retro Berjer fiyat avantajını yakala! Tasarım Berjer Modelleri. Loda berjer fiyatlarını öğrenin.


TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz. Atölye Başka retro ve vintage berjer ya da tekli koltuk almak isteyenleri tarz ve stille buluşturuyor. Farklı dönemlere ait tasarımlar yeniden bu berjer modellerinde hayat buluyor. Havale İle: 7TL den başlayan taksitlerle! TEKNİK ÖLÇÜLER ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TESLİMAT VE KURULUM Ürün Özellikleri.


Genişlik Oturum Yüksekliği Sırt Yüksekliği. Berjerler Berjer iskeleti, bilgisayar kontrollü kurutma fırınlarında ağacın nemi dereceye düşene kadar bekletilmiş masif kayın kerestelerden üretilmiştir. Diğer Berjer fiyatı Mobilya kategorisinde. Ayaklar sabitken 3derece dönme özelliğine sahiptir. Ahşap kısımlarında fırınlanmış 1. Kumaşı esnemeye dayanıklı ve leke çıkarıcılar ile silinebilir.


Bel ve oturum minderi seyyardır. Berjer Komidin Gümüşlük Sehpalar Zigon Orta sehpa Yan sehpa Askılık Tv Üniteleri Masa ve Sandalyeler Masa Takımları Sandalye Masa Konsollar Gümüşlük Şifonyer ve Komidinler Şifonyer Komidin Makyaj Masası Setleri Aksesuarlar Mumluk Askılık Yatak Başlıkları Aynalar. Bu Modelimizde ayaklar kendi kumaşından kaplanmıştır, arzu edilirse lake veya ahşap boyama yapılabilmektedir.


Temizliği bakımından da sizi zorlamayacak bir üründür. Televizyonda en sevdiğiniz programı tadını çıkararak izlemek için az yer kaplayan, vücudunuzu saran, sarı ve yeşil renkleri ile Ocupar Berjer içinizi ısıtacak. Mor Berjer Sandalye – Koltuk. Boyut ve renk değişikliği isterseniz bizimle iletişime geçiniz. Siparişe göre üretim yapıldığından ürünün kargoya teslimi iş günü içerisinde olmaktadır.


Kusursuz çizgilerin yüksek konforlu tasarım ilkeleriyle zenginleştirildiği Olivia, hayalini kurduğunuz yaşam alanlarına kavuşmanıza olanak sunuyor. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bu özel mobilya ürününde ham ceviz ağacı kullanılmıştır.


Retro berjer

RETRO BERJER ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Ağaç aksamları maun ceviz dir ve son derece dayanıklı ve özel bir berjer dir. Puf ve Berjer Modelleri. Köşe takımları genel olarak berjersiz yada pufsuz olarak satılmakta.


Buna bağlı olarak insanlar oturma odalarına satın alacakları köşe takımlarında en azından bir berjer istemekteler. Berjer O bir tamamlayıcı ama usta ellerde evin mücevherine dönüşebilir. Her biri farklı bir ekol, her biri sıradan dan uzak berjer modelleri Archidecors un seçkin koleksiyonunda , sizin için seçtiğimiz ve derlediğimiz bu özel koleksiyona yüksek kaliteye profesyonel hizmet anlayışı ile sahip olun ! Sınırsız kumaş seçeneklerinden bir tanesini seçin ve siparişinizi hemen. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci.


Tepe Home mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciridir. Oturma odasından , yatak odasına, mutfak ürünlerinden aydınlatmaya, bahçe mobilyalarından , çocuk odalarına ait tüm mobilya ve dekorasyon ürünlerini bulabilirsiniz. Oturma odası ve salonların vazgeçilmezi birbirinden şık Berjer Koltuk Modelleri en uygun Berjer Koltuk Fiyatları ile burada.


Salon dekorasyonuna renk ve şıklık katan berjer modelleri retro tarzı sevenleri bekliyor! Hem klasik hem de modern tarzı buluşturan modeller, tüm oturma grubuna farklılık getirerek sıcak bir atmosfer sunuyor. Kumaş kaplama kolçaklı modellerin yanı sıra ahşap kolçaklı modelleri vintage tarzı severler için en doğru tercih. Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Yeni Üyelik Üye Girişi Express Mobilya.


KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar