27 Nisan 2015 Pazartesi

Öncül zıt anlamlısı

Aşağıdaki kelimelerden hangisi ilginizi çekiyor? Sitemizden Öncül, ardıl, halef ve diğer kelimelerin zıt anlamlısı için arama yapabilirsiniz. Ara Sıra kelimesinin zıt anlamlısı, Ara Sıra karşıt anlamı, Ara Sıranın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Ardıl kelimesinin zıt anlamlısı öncel, öncül kelimeleridir.


Ardılın eş anlamlısı arda, halef sözcükleridir. Aradığınız Öncül kelimesinin zıt (karşıt) anlamlısı Artçıl, Ardıl. Atılgan, Girişken, Biperva, Civelek, Yüzsüz, Gözü Pek, Girgin, Pervasız.


NNN Sözlük Herşeyi Öğretir. Arınmak kelimesinin zıt anlamlısı, Arınmak karşıt anlamı, Arınmanın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Halefin eş anlamlısı ardıl sözcüğüdür.


Kılavuzluk Kelimesinin Eş Anlamı : Öncül Olmak Kılavuzluk yakın anlamlısı - Delâlet - Rehberlik - Kösemenlik. Eş Anlamlısı - Öncü Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Anlamlisi. Arının eş anlamlısı günahsız, halis, münezzeh, öz, saf, salt, sili, temiz sözcükleridir. Arı sözcüğünün zıt anlamının (Arının karşıt anlamlısının) doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen yorum yazarak bize bilgi verin.


Sitemizden Halef, selef, öncül ve diğer kelimelerin zıt anlamlısı için arama yapabilirsiniz. Halef zıt anlamı sayfamıza hoş geldiniz. Arı kelimesinin zıt anlamlısı kirli, pis kelimeleridir. Siyah’ın zıt anlamlısı beyazdır.


Sadece zarf ve sıfatların zıt anlamlısı olur. Zıt Anlam ile İlgili Bazı Uyarılar. Bunların dışında kalan kelimelerin zıttı olmaz. Olumsuzluk eki getirilerek zıt anlam oluşturulamaz. Yani geldi kelimesine zıt olarak gelmedi diyemeyiz.


Hatırlamak kelimesinin zıt anlamlısı unutmak kelimesidir. Zayıf kelimesinin zıt anlamlısı, Zayıf karşıt anlamı, Zayıfın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Sık Sık kelimesinin zıt anlamlısı, Sık Sık karşıt anlamı, Sık Sıkın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız.


Sitemizden Ölüm, doğum, hayat, yaşam ve diğer kelimelerin zıt anlamlısı için arama yapabilirsiniz. Arabozucu kelimesinin zıt anlamlısı arabulucu kelimesidir. Kılavuz Eş Anlamı = Rehber Kılavuz yakın anlamlısı - Öncü - Yirçi - Önder - Öncül - Delil - Yordam - Rehber - Mürşit - Klavuz - Mihmandar. Yıldırımın oluşması çok hızlı bir şekilde gerçekleşir.


Kaybetme kelimesinin zıt anlamlısı bulma, kazanma kelimeleridir. Kaybetmenin eş anlamlısı yitirme, izae, ütülme, yenilgi sözcükleridir. Aralıklı kelimesinin zıt anlamlısı sık, deliksiz kelimeleridir.


Aralıklının eş anlamlısı espaslı, fasılalı sözcükleridir. Boşlama kelimesinin zıt anlamlısı, Boşlama karşıt anlamı, Boşlamanın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Sevmek kelimesinin zıt anlamlısı haşlamak kelimesidir. Sevmenin eş anlamlısı gevşemek, hoşlanmak, okşamak, perestiş etmek, tutulmak, yazılmak sözcükleridir.


Sevmek sözcüğünün zıt anlamının (Sevmenin karşıt anlamlısının) doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen yorum yazarak bize bilgi verin. Katı kelimesinin zıt anlamlısı, Katı karşıt anlamı, Katının zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Mâche, temel (ve öncül) ruhsal bir bağlamdaki görüntü olarak mit ile, bir tür mito-lojiyi, bu görüntüler (mitler) arasında belirli bir uyumu sağlamaya çalışan bir sözcükler sistemi şeklinde ayrıştırma yapmaya çalışırlar. Zıt anlamı olan kelimeleri bir araya getirdik. Böylece zıt anlamlı kelimeler sözlüğü oluşturduk.


Okulların açılmasına az bir süre kala çocuklarınıza Türkçe derslerinde yardımcı olacağını düşündüm. Her kelimenin zıt anlamlısı olmaz. Ayrıl kelimesinin zıt anlamlısı, Ayrıl karşıt anlamı, Ayrılın zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Tüm kelimelerin zıt anlamlısı yoktur. Eylemlerde de durum aynıdır.


Bir eylemin olumsuzu o eylemin karşıtı satılmaz. Kelimeler arasındaki karşıtlık cümledeki kullanıma göre değişir. Sitemizden Bulma, kaybetme ve diğer kelimelerin zıt anlamlısı için arama yapabilirsiniz.


Bulma zıt anlamı sayfamıza hoş geldiniz. Bu site yabancılara pratik düzeyde Türkçe öğretmeyi amaçlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar