28 Nisan 2015 Salı

Hitit güneşi kolye

Kapıda ödeme, taksitli alışveriş imkanıyla 1güvenli alışveriş. Hitit güneş kursundan ilham alınarak yapılmış özel tasarım kolye. Sistrumların dairesel biçimi, güneşi simgeler.


Genellikle tunçtan yapılan güneş kursları üzerinde geyik, boğa, kuş, ağaç gibi öğeler yer alır. Toptan satışlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kolye uzunluğu: m cm. Site içerisindeki resimler ve diğer dökümanlar, kopyalanamaz çoğaltılamaz.


Taş olarak sitrin ve zirkon kullanılmıştır. HİTİT GÜNEŞİ nden esinlenilmiş olup,değişik taşlar ile üretilebilir. Kıvırma kısmında sorun yaşıyormuş.


Evet kıvırma kısmı keskinlik kazanmamaştı. Amacımız Çorum’un tüm dünya ülkelerine tanıtılmasını sağlamak. Tanrı figürlü kolye yapmak için de.


Mardin gümüş telkari ,markazit gümüş yüzük ,kolye ,bileklik ,takı seti,halhal,şahmaran,erkek yüzük,f. Hitit Gümrük Müşavirliği, hizmetlerini verirken doğanın ve çevrenin korunması bilinciyle hareket etmeyi taahhüt eder ve bu konuda yasal mevzuatlara uygun her türlü çabayı destekleyerek daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya için üzerine düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirmektedir. Nazlı hanım bir Ankara’lı olarak şehrin simgesi olana Hitit Güneş’ini Nazo örgü ile çalışmak istemiş, bana çalışmasını fikrimi almak için tamamlamadan gönderdi. Kırmızı kristal cam boncuk, altın kaplama hitit güneşi figürlü kolye. Bu ürün özelleştirilebilir mi?


Hitit güneşi kolye

Evet, bu ürün ihtiyacınıza göre tasarlanabilir, özelleştirebilmek için benimle temasa geçebilirsiniz. En güncel haberler için bizi takip edin! Bilim Kurgu, Fantastik ve ötesi. Ayar Yıldız Zincirli Küpe.


Aralardaki kırmızı renkli boru boncuklarda Hint boncuğu olup mercandır. Hitit Güneşi bilindiği gibi doğanın üretimini, güneşin gücünü, özgürlüğü ve barışı simgeliyor. Ankara, yeni dönemde tazelenen özgürlük duygusu ve barışa doğru el uzatan bir ülkenin başkenti olarak Hitit Güneşi’ne yeniden kavuşmayı bekliyor.


Hitit güneşi kolye

Koyu mavi ipek kumaş,altın kaplama Hitit Güneşi kolye ucu,altın kaplama aparatlar,mavi dantelli akik taşları ve kırmızı akik taşl. Siyah Top Zincir ve Kristal Taşlı Bileklik Siyah top zincir ve stras taşlı bileklik. Hitit Güneşi” Goldaş ile yeniden doğdu Trend yaratan tasarımlara imza atan ve takı modasındaki en yeni akımları koleksiyonlarına yansıtan Goldaş, geçmişin zengin kültürlerini de unutmuyor. Takı sanatının öncü kuruluşu Goldaş bir ilki daha gerçekleştirerek bu kez Anadolu tarihi ile özdeşleşen Hititler’den.


LGİLİ SAYFALAR : Antalya Komposizyon Askeri Muze Ayasofya Dervişler Dolmabahçe Sarayı Efes Eros Hitit Güneşi Ihlamur Kasrı. Giriş Yap Üye Ol Satış Yap. Fiyatı: 8TL (KDV dahil) Göndereceğiniz İlçe Veya Semt. Neria Seramık atölyesinde tasarlanıp geleneksel yöntemler ile tek olarak üretilmiştir. Tüm ürünlerim orjinal ve tektir.


Cam füzyon için özel olarak üretilmiş şeffaf ve renkli düz. Elde üretim olduğu için küçük farklılıklar gösterebilir. En güzel Toka modelleri ile modayı keşfet!


Binlerce yıllık Türk tarihinin yetiştirdiği geleneksel el sanatı ustalarımızı desteklemek ve gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla, onlar tarafından üretilen nadide eserlerin sergilendiği ve satışının online olarak yapılabildiği, (GESİM) Geleneksel El Sanatları İşletme Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmiş sanal mağazadır. Lacivert nazar bocuğu ve Hitit Güneşi temalı bileklik. Hertürlü malzeme ile elime ne geçerse , hemen onunla toturup takı yapmak beni çok rahatlatıyor. Alışveriş sepetiniz boş! Model hitit döneminde ki şarap testisi modelidir.


Hititlerin inanışında şarap, testinin içine koyulur ve güneş gören bir yerde bekletilir. Güneş doğup testinin içinden ışığı geçince şarabın kutsandığına inanılırdı. Supernatural Devils Tuzak kolye takı Glas.


Wow World of warcraft Paladin Takı. Takı modelleri ve mücevher çeşitleri uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Nazar boncuklu kolye ve bileklik modelleri. Nazar Boncuğu temalı sayısız gümüş göz kolye modelleri, taşlı veya taşsız gümüş nazar boncuklu bileklik modelleri, ayar altın yada gümüş nazar boncuğu yüzük çeşitleri sizi monotonlaşan günlük yaşamdan koparıp anlamlı sembollerin büyülü dünyasına götürecek.


Her biri özgün tasarım olan nazar boncuğu bileklik. Gümüş Küpe Modelleri burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar