30 Nisan 2015 Perşembe

Kankaya güzel kelimeler

En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık. Bu güzel kanka sözlerini whatsapp ya da kısa sms ile ya da dilerseniz sosyal medyadan paylaşın. Biz birbirimize kardeşim dedik asla birbirimizi yarı yolda bırakmayız, ben var olduğum sürece kardeşimsin kankam. Herkese kanka denilmez o zaman kankanın anlamı olmaz. Bu güzel sayfada sizler için kanka için söylenmiş en güzel sözleri hazırladık.


Sayfamızdaki kankaya anlamlı. Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz.


Arkadaşa hediye verirken bu güzel sözleri de arasına sıkıştırmanız ve onun için bu hediye verme faslını daha güzel hale getirmeniz sizin elinizde. Yazacağınız arkadaşa güzel sözler uzun ya da kısa olabilir, önemli olan ne hislerle yazdığınız… Bazen de arkadaşa güzel sözler resimli olarak daha çok dikkat çekici. Unutmayalım ki Her dost bazen ince güzel bir sözü, bazen de kendini değerli hissettiren anlamlı bir mesaj bekler. Arkadaşın ne demek olduğunu sen öğrettin bana, ailenden farkım olmadığını hissettirdin.


Sadece sırdaş değil yoldaş oldun yoluma. Sevgiliye en guzel soylencek kelimeler nelerdir size ne denilse cok hosunuza gider elbette askim hayatim bitanem bilindik seyler ama ne daha cok hosunuza gider ? Arkadaşlarınıza yada diğer sevdiklerinize güzel ve eğlenceli lakaplar arıyorsanız işte size son zamanların en güzel ve en popüler lakapları. En çok kullanılan lakaplardan en komik lakaplara kada şimdiye kadar hiç görmediğiniz ve duymadığınız lakapla.


Kankalık son bulmayan arkadaşlık. Oğuzhan Koç Küsme Aşka sevgililer gunu icin guzel sozler sevgililer gunu videosu. Bu yazımızda en güzel Arkadaşa Laf Sokan Sözler bulunmaktadır. Sizler için hazırladığımız Kapak Sözler ve.


Kankaya güzel kelimeler

En Güzel Kısa Arkadaş ve Dostluk Sözleri. Bu sayfada dünyaca ünlü düşünürler tarafından söylenen en güzel dostluk sözleri yer almaktadır. Bu güzel ve kısa arkadaşlık sözleri sayesinde dostlarınızın değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. Okulda, arkadaşlar arasında, iş yerinde yada internet aleminde lakap takma ile kullanabileceğiniz en güzel takma isimler ve lakaplar burada.


Lakap bulmak için düşünmeyin. Sevgiliye lakap, kızlara ve erkeklere lakap, komik lakaplar, en güzel isimler, en güzel lakaplar ve daha fazlasını bu sayfada bulabilirsiniz. Sizlerde sevgiliniz veya eşinize seslendiğiniz güzel aşk kelimelerini bizlerle yorum kısmına veya güzel. Yazımızdaki kızıma güzel sözler yazısında annenin veya babanın kızına gönderebileceği güzel sözlerden oluşan bir sayfa hazırladık.


Ne gül, ne menekşe, ne lale, ne sümbül hiçbir çiçek benim kızım kadar güzel kokamaz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz. Sevgiliye aşk kelimeleri yazımızda sizler için tek kelimelik sevgi sözcüklerinden oluşan bir sayfa hazırladık. Siz bunlardan hangisini arıyorsanız o başlık altındaki yazıdan güzel anlamlı sözlere ulaşabilirsiniz.


Biz de size, aşağıdaki kategorilerde etkileyici, birbirinden özlü ve anlamlı en. Sevgiliye hitaplar yazımızda, anlamlı hitaplar, erkek sevgiliye hitap sözleri, farklı hitaplar, sevgiliye söylenecek hitaplar ve sevgiliye değişik hitap kelimelerini derledik. Sevgilinize aşkım kelimesinin yerini tutabilecek en güzel aşkım gibi kelimeler bu yazımızda. Kız veya erkek sevgiliye söylenebilecek kelimeler i aşağıda derledik, sizde aşağıdaki kelimelerle. Anlamlı güzel sözler yazımızda birbirinden anlamlı güzel sözler bulabilir bu sözleri sosyal ağlarda paylaşabilir veya sevdiklerinize gönderebilirsiniz.


Kankaya güzel kelimeler

This feature is not available right now. Ayrıca sayfamız da tatanga sözleri, sakaryaspor sözleri, sakarya sözleri, deplasman sözleri kısa bulabilirsiniz. Hepimiz aşık olmak, aşkımıza karşılık alıp mutlu olmak isteriz. Bu yüzden şairler, yazarlar, sanatçılar, bir. Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Bayramın mübarek olsun!


Aşık olanlar, en güzel aşk sözleri olarak Can Yücel’in aşk sözlerini göstermektedirler. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve. Kadınlar doğurdu beni bağıra bağıra, yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta.


Sevgilinize, güzel bir hediye beğendiniz ve bu hediyeyi de özenle hazırlanmış bir hediye kutusu içerisine koydunuz! Ellimi tuttacak olan, Göz Yaşlarımı durduracak olan, Güldüğüm zaman gülmesi olan, zor günlerimde beraber olan, İyi günlerimde paylaşmak olan, Hastalığımda yanımda olan, ölüm yatağımda yanı başımda olan, Arkadaşlık bunları olması gerek, İyi Ki seni tanımışım arkadaş!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar