24 Aralık 2014 Çarşamba

Yeni foça 25 günlük hava durumu

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış Süresi. Günlük hava durumu tahminleri esas alınmıştır. Yeni Foça için günlük hava durumu. Hava durumu günlük İzmir Foça.


En güncel günlük hava durumu bilgisi, İzmir ve ilçeleri havadurumu tahmini ve raporu. Eski Foça hava durumu, günlük hava tahminleri ve deniz suyu sıcaklığının yer aldığı sayfa. Mevcut hava durumu Yenifoça köyünde hava durumu.


Eski Foça bölgesinde şuan hissedilen sıcaklık °C olarak ölçülmektedir. Rasat Portalı Yenifoça köyünde hava durumu. Güncel hava durumu Foça - meteoblue We respect your privacy. Türkiyedeki şehir ve sahillerin anlık ve günlük hava tahmin raporları.


Eski Foça Yarın °C, Pazar Günü °C, Pazartesi Günü °C, Salı Günü °C,. Balıkesir civarında bugün için nem oranının yüzde olması ve rüzgar hızının ortalama 4. Perşembe günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 29. Foça haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler? Balıkesir bölgesinde ve civarında bugün hava sıcaklığının 25° derece civarında olması ve havanın Açık olması bekleniyor.


Meteoroloji yeni toz taşınımına karşı uyardı MEDYA EGE. Temmuz Mayında etkili olan sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek. Bugün ise sabah ve öğle saatlerinde iç.


Başkanı Erkan KARACA, BES, Genel – İş Foça, Eğitim Sen, KAMU SEN, Foça Emek Platformu, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye meclis üyeleri, CHP parti yönetici ve üyeleri ve halktan yaklaşık 1kişilik bir katılım sağlandı. Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük, Günlük. Yenibağarası tahmini meteoroloji raporlarını bizden takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Yenibağarası hava durumu günlük Yenibağarası hava durumu günlük ait en güncel hava durumu istesine hoş geldiniz. Geçtiğimiz haftayı mevsim normallerinde ve yağışsız geçiren İzmirlileri Çarşamba gününden itibaren yağışlı bir hava bekliyor. En son foça haberleri anında burada.


Sağlıklı, Mutlu ve Güneşli Günler Dileğiyle. Balıkları tekneye çekerken zor anlar yaşayan. Bu kısa süreli serin hava yeni haftanın ilk gününden itibaren yavaş yavaş artmaya başkasada poyraz ara ara sert esmeye devam edecek, salıdan itibaren bunaltıcı sıcakların etkisinde kalmaya devam edeceğiz.


Foça’ya yeni arıtma… Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre, Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı ve arıtma oranı ile kişi başına düşen atık su arıtma miktarında Türkiye lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgelerin gelişen ihtiyaçlarına göre yeni arıtma yatırımlarını sürdürüyor. GÜNLÜK İZMİR HAVA DURUMU. Ayrıca şehrin tüm ilçe ve beldelerine ait politika, spor, genel kültür ve en yerel gelişmeleri okuyabileceğiniz İzmir son dakika haber sayfamızda günlük hava durumu, namaz vakitleri ve.


This website uses cookies. Eylül ayının ikinci haftası itibariyle aşırı sıcaklar yerini serin havaya bıraktı. Süper Amatör Lig ekiplerinden Foça Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Read about how we use cookies.


Aliağa’dan günlük sefer olarak belirlenen kalkış saatleri konusunda Büyükşehir ve İZBAN yetkilileri“Yolculu Ön İşletme Seferleri” olduğuna dikkat çekerek seferlerin her an artabileceğini ve saatlerin değişebileceğini belirttiler. Foça Festivali’nde kardeşlik rüzgarı. Yeni evli bekçiye eşiyle yürüyüş yaparken araba çarptı. Foça ilçesinde açılan ücretsiz gitar kursunda öğrenci eğitim görüyor.


Yetkililer yurttaşların. Tunceli’de askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Er Mümin Koca’nın ismi okuduğu Akselendi Ortaokuluna verildi. Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği’nin ilki, Ilıpınar Köyü’nde yapıldı. Eğitim-öğretim yarıyılı tatilindeki çocuklar, iki saat süren Şenlikte çok eğlendi. NİSAN ULUSAL EGEMENLİK HAFTASINDA ALİAĞA’DA HAVA DURUMU.


Foça Kaymakamı Ali Çetin , Foça J. Tuğgeneral Semih Okyar , Jandarma Binbaşı Sertan Koç ,Yenibağarası yol kontrol noktasında sürücülerin. Akhisarlı şehidin ismi okuduğu okula verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar