12 Aralık 2014 Cuma

Işkur üniversite öğrencilerine iş başvuru 2019 ne zaman

KUR üniversite öğrencilerine iş başvuruları ne zaman? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Trabzon’da yapmış olduğu konuşmasında yaz tatilinde öğrencilere iş imkanı verileceğini açıkladı. Sayın Erdoğan açıklamasında uygulamanın 1bin öğrenciye iş olanağı sağlayacağını belirtti. KUR yaz işi başvuruları nerede, ne zaman yapılacak? KUR sosyal çalışma programı ile birlikte, yaz aylarında iş sahibi olmak isteyen öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor.


Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç akademik ortalaması ve üzeri olan bütün. Sosyal Çalışma Programı Genelgesi Resmi Gazete. Programa katılmaya hak kazanan üniversite öğrencileri her bir gün için. KUR’un bu programı sayesinde üniversite öğrencileri yaz aylarında hem sosyalleşebilecek hem de para kazanabilecek.


TL maaş ile iş verilecek. KUR alım başvurularının ne zaman olduğu ve İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılacağını araştıranlar, İŞKUR personel alım iş başvuru şartlarını da merak ediyor. Trabzon’da üniversite öğrencilerine yönelik yaz dönemlerinde kamuda çalışma imkanı sunacak müjde İŞKUR’dan geldi.


Işkur üniversite öğrencilerine iş başvuru 2019 ne zaman

Programların temmuz, ağustos ve eylülde, ay süreyle düzenleneceğini belirten Selçuk, program süresinin öğrencilerin tatil süresince kendilerine zaman ayırabilmeleri maksadıyla haftada gün ile sınırlandırıldığını vurguladı. KUR tarafından düzenlenecek olan sosyal Çalışma Programları üniversite öğrencilerine yaz tatili süresince iş imkanı sağlayacak. Peki, başvuruları tamamlanan SÇP’nin sonuçları ne zaman.


KUR başvurularını nasıl yapacak? SÇP başvuruları… İŞKUR ile 1bin öğrencinin ilk kez sigortalı olacağı “hem sosyalleş hem de para kazan. Arayanlara Yönelik İş-Kur Hizmetleri başlıklı yazıda yer almaktadır.


Başvurular ne zaman ve nasıl yapılıyor? Dilerseniz sağdaki görsele tıklayarak anında çeviri. Bin 4TL Kazanabilirsiniz. KUR kaydının aktif olması için ise iş arayan profilinde yer alan meslek ve öğrenim bilgilerinin doldurulması zorunludur.


Meslek bilgisi varsa bir meslekle doldurulabileceği gibi “Öğrenci (Lisans)” ya da “Öğrenci (Ön lisans)” şeklinde giriş yapılarak da doldurulabilecektir. Geri Ödemesiz Burs Veren Yerler - Haberi, ilan ve başvuru. TL burs verirken, İlköğretim öğrencilerine 2TL burs veriyor.


Burs başvuruları Eylül ayında yaplıyor. Ekim tarihleri arasında öğrenim gördükleri. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), ilk defa bu yaz tatilinde üniversite öğrencilerine yönelik özel bir program uygulamaya koyacak.


Burslar öğrencilere devlet eliyle verildiği gibi özel kuruluşlar ya da zengin iş adamları vasıtası ile verilebilir. BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK? Vakıflar da öğrencilerin yıl sonu notlarını dikkate alarak burs vermektedir.


Işkur üniversite öğrencilerine iş başvuru 2019 ne zaman

Devlet eli ile verilen burslarda bir başvuru süresi olmaktadır. KUR üzerinden yeni ilanlar bekleniyor. Sosyal çalışma programı kapsamında üniversite öğrencileri kamu kurumlarında görevlendirilecek. Dönem POMEM Bin Polis Alımı Ne Zaman Yapılacak ! VGM burs başvuru tarihleri ve detaylar için tıklayınız.


Peki, üniversite öğrencilere günlük ne kadar ücret verilecek? Iskurun üniversite öğrencilerine is imkanı için başvuru bugün başlıyor. Güncellemeler: Takip Et. Program Ne Zaman ve Hangi Alanlarda Düzenlenecek? KUR, öğrencilerin yaz aylarını hem verimli geçirmesi hem de para kazanabilmeleri için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.


Yaz Tatilinde İş İmkanı. Haftada sadece gün çalışarak öğrencilere aylık bin 4lira maaş imkanı sunan İŞKUR SÇP başvurusu başladı! Türkiye İş Kurumu İŞKUR ile Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında önlisans ve lisans öğrencilerine ek iş imkanı sunulacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar