12 Aralık 2014 Cuma

Pişman olan erkek nasıl davranır

Erkekler pişman olduğunu nasıl belli ediyor? Arkadaşlarınız, tanıdıklarınız ile irtibatta mı? Bir erkek için gerçekten bitmiş olması, konunun kapanması demektir. Erkeğin gerçekten pişman olduğu nasıl anlaşılır?


Acaba gerçekten pişman mı yoksa boşta kaldığı için falan mı dönmek istiyor nasıl anlayabilirim ? Peki bir erkeğin pişman olduğunu nasıl anlarız? Bunun için aldatan erkeklerin nasıl davrandıklarına ilişkin süreç özellikle kadınlar tarafından merak edilmektedir. Aile içi ilişkilerde aldatma eylemi insanlık tarihince en çok merak edilen ve konuşulan konuların başında gelmektedir. Fakat normal şartlarda bir erkek ayrılık sonrası bir süre bir boşluk içinde kalır ve ayrılığı neredeyse hiç düşünmez bile. Kadınların sezgileri kuvvetlidir.


Eğer bir kadın eşi hakkında burnu pis bir koku almışsa mutlaka altından birşeyler çıkacaktır çünkü kadınlar bunu hisseder. Herzamanki eşleri yoktur karşılarında çok daha farklı kişilikte bir erkek ve. Pişman olma ihtimalini güçlendiren bir. En azından büyük şehirler için bunun geçerlilik oranı daha fazla….


Evvela eski sevgili nasıl pişman edilir, sorusunu hangi amaçla sorduğunu netleştirmek zorundayız. Birinci grup, içten ve samimi duygularla eski sevgilisini tekrar kazanmak maksadıyla, eski sevgili nasıl pişman edilir, sorusunu sorar. Bir erkek KADININ DÜŞÜNDÜĞÜ sisteme uymazsa, onu tekrar sisteme sokmak için DRAMA TAKTİKLERİ kullanır. GERÇEK kişiliğini karıştırırsınız.


Ve bunların farkında olmazsan, sana uyguladığı DRAMA ile gerçek kişiliğini ayırt edemezsin. Seven Erkek Nasıl Davranır, Birbirinden Etkili İpucu Öğreneceksiniz! Bu yazımızda sizlere seven erkek nasıl davranır, sorusu çerçevesinde çok ilginç ve oldukça dikkat çekici hususları anlatmaya çalışacağız ve bu konuda neredeyse hiçbir yerde bulamayacağınız ayrıntılarla sizi aydınlatmaya gayret göstereceğiz. Eski erkek arkadaşımı beni terk ettiğine pişman etmek istiyorum”. Egonuzu zedeler ve özgüveninizi sıfırlar.


Terk edilmek oldukça acı verici bir durumdur. SES TONUNU ALÇALTIR: Nasıl aşık bir kadın, aşık olduğu erkeğin yanında sesini yükseltiyorsa, erkek de tam tersine ses tonunu alçaltır. Sizin sesinizi duyacak kadar alçak sesle. Mrb arkadaşlar ben erkek arkadaşimla yaklaşık 1. Normalde yapmayacakları hareketleri, tavırları daha sonra pişman olma pahasına yaparlar.


Centilmenleşir, utangaçlaşır ve dalgınlaşırlar. Peki, bir erkeğin size âşık olduğunu nasıl anlarsınız? Bunu atlatmam biraz zaman aldı fakat nasıl pişman edebilirim bunu merak ediyorum. Ayrılalı ay oldu henüz.


Dünün erkek-kadın ilişkilerinin en önemli konusu olan aldatma, bugün de çiftler arasında gündem maddesi olmaya devam ediyor. Bir erkek aldattığında, vahşi cazibeli şeytan kadın tarafından ayartılmış diye bakıyoruz, oysa ki biri olmazsa, bir diğeri var, aldatmaya yatkın erkek için. Güçlü olun ve düşünün, diyelim bir yanlış yaptılar, neden kendinizi ortalara atıp, bağıran, ağlayan, hırpalanan taraf siz olacaksınız? Size tapma derecesinde aşıkmış gibi davranır.


Duyguları o kadar hızlı hareket eder ki, size aşık olan adam, kısa bir süre sonra bir bakmışsınız Ares oluvermiş. Olur da telefon sizin elinize düşer ve mesajlara bakarsınız diye zamanını mesajlarını silerek geçirir. Ama bu arada aldattığı kişinin adı mutlaka bir erkek adı olarak ya da “… hanım” olarak kayıtlıdır telefonunda. Bu sayede bir iş arkadaşı ya da resmi olarak görüştüğü bir kişi imajı vermeye çalışır erkek. Karısını aldatan koca eşine nasıl davranır hiç merak ettiniz mi?


Aldatan erkek nasıl davranır? Kuşkularınız ve meraklarınız varsa bu uzun yazımızı okumanızda fayda var demektir. Değişmeye, eşlerini eleştirmeye başlarlar ve yaptıklarını haklı göstermek için çeşitli.


Erkek denilen varlik okadar bencil ve kor ki karsisindaki kadinin etten kemikten ve en onemlisi seven bi kalpten var oldugunu benimsemeyecek ve yerin dibine sokup yok edebilecek kadar aptallar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar