16 Aralık 2014 Salı

Emlak konut kampanya bursa

Eş zamanlı ve adil bilgi paylaşımını esas alan politikamız kapsamında hazırladığımız sitemiz hizmetinize girmiştir. Türkiye İçin Kazanç Vakti sloganıyla lanse edilen kampanya ile yüzde oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden oranına çekilecek. Evler 1ay taksitle ve tüketici enflasyonuna (TÜFE) endeksli satılacak, borcunu peşin ödeyene yüzde indirim yapılacak.


E-posta, Telefon ve SMS yolu ile benimle iletişime geçilmesini onaylıyorum. Bu maliyet artışlarını da hesaba katarak bu kadar lükse gerek olmadığına karar verdik. Konut fiyatları ise artmıyor. Teknosa’dan Fırsatı Bol Tupturuncu Kampanya. MediaMarkt depoları boşaltıyor, evleri dolduruyor.


Ayrıntılı en yeni emlak,konut projeleri sitesi. Peki yeni konut kampanyası kapsamındaki projeler hangileri? Büyükyalı İstanbul, Cer İstanbul, Kondon İstanbul, Batışehir, Ebruli Ispartakule, Esenler emlak konutları. Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları. Buradaki bilgiler ortalamadır daha detaylı bilgi için bankalara başvurunuz.


Emlak konut kampanya bursa

Ayrıca bu hesaplamaları istediğiniz tutara göre Hesapkurdu. Galeriler Videolar Anketler. Yeni nesil emlak pazar yeri tapu. Kampanya ve tekliflerden yararlanmak için, E-Posta, SMS vb.


Dilerseniz satılık konut kategorimizde satılık daire, bina ve villaları inceleyebilir, dilerseniz satılık ticari gayrimenkul kategorimizde fabrika, depo, dükkan, ofis, müstakil bina ile turistik gayrimenkulleri inceleyebilirsiniz. Cadde Alyans’ta satışlar devam ediyor. Alyans İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, yeni başlatılan kampanya ile faizli ay taksit imkanı sunuyor. Zeray İnşaat tarafından inşa edilen Zeray Country projesi bin 3metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Bursa Emlak Haberleri (354).


Emlak konut kampanya bursa

Demir Country projesinde DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor. MSİAD da kayıtsız kalmadı. Satılık konut arayışı içerisinde olanlar için, ev satın alma süreçlerinde rehber niteliği taşıyacak bir yazı hazırladık. Hiç şüphe yok ki, bir ev satın almak hayatımızda verdiğimiz en büyük ve en zor kararlardan biri. Geçmişe dönük borcu olan vatandaşın yüzde indirimle borcunu kapatmaya hazırlanan şirket, satışı devam eden projelerde TÜFE oranını yüzde 5’e.


Eylül-Kasım tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanya kapsamında birbirinden cazip fırsatlarla konut sahibi olma imkanı sunulacak. TOKİ ve kentsel dönüşüm hakkında bilgi edinebilirsiniz. Karat Ofis Bakırköy ödeme kampanyası! Emlak ve gayrimenkul sektöründe Eylül ayı ile başlayan kampanya fırtınasında Sur Yapı elini hızlı tuttu ve kira öder gibi ev sahibi yapacak kampanyasına startı verdi.


Emlak konut kampanya bursa

Etap konutlarının için, cazip ödeme seçeneklerine sahip büyük bir kampanya başlattı. Kampanya, anlaşmalı firmalardan alınacak yeni konut alımları için geçerlidir. BURSA: BURSA ORUÇ İNŞAAT EMLAK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.


Güncel emlak haberleri ve konut projeleri için tıklayın. Eskişehir Kiralık, Satılık, Günlük Kiralık Emlak İlanları. Ocak-Mart ayları arasında başlayacak olan kampanyada ay sıfır faiz uygulanacak. GYODER, KONUTDER üyeleri de bu kampanyaya dahil oldu.


AKÇAY AKTİF EMLAK Firmasından Balıkesir Edremit Satılık mDaire 160. Emlak sektörünün son dakika gelişmelerini EmlakGundemi. Emlak Mimar, inşaat sektöründeki son gelişmeleri sunarken, yeni konut projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler de vererek, taksitle ev almak konusunda ziyaretçilerini ilgili yapı ve mühendislik firmalarına yönlendirmektedir.


Site içerisinde emlak dışında mimarlık ile ilgili içerikler de bulunmaktadır. Bu kampanya ile hem vatandaşa uygun ödeme koşulları sunulması hem de durgun bir dönemde geçen inşaat sektörüne hareketlilik getirilmesi bekleniyor. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Tual Bahçekent) kapsamında bulunan bazı parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar