18 Aralık 2014 Perşembe

Mamak kentsel dönüşüm 6 etap

Mamak kentsel dönüşüm 6 etap

Etap için ihaleye çıkıyor. Maddesine göre kapalı teklif usulü kat karşılığı inşaat yaptırılacaktır. KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 4. Kısa sürede yapımı tamamlanıp, te. Proje, milyon bin 43liraya mal olacak.


MAMAK BELEDİYESİ RESMİ İNTERNET SİTESİ. Konutun İhalesi Yapıldı! Herkesin katkısını bekliyoruz. Anlaşılan maliklerin binaları.


Mahalleyi kapsayan ve etap halinde yürütülen kentsel dönüşüm projesi ile yaklaşık bin 5gecekondunun neredeyse bine yakını için hak sahipleriyle anlaşıldığına dikkat çeken Tuzcuoğlu, Bu kapsamda bin 3konutun yıkımı. Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor. Yeni Adresimiz ihalerapor. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi, kura heyecanına ev sahipliği yaptı.


Mamak kentsel dönüşüm 6 etap

Projede bin konut, 5iş merkezi, dev rekreasyon alanları bulunuyor. Uzlaşma görüşmelerinin olumlu sonuçlanma süresi, bölgedeki 3. Proje etap halinde yürütülecek. Anketler Firma Rehberi Seri İlanlar Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın Web TV. Buna göre proje kapsadığı alan ve nüfus bakımından Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Rekreasyon alanı tamamlanacak.


Bir nevi geçmişin tamiri yapılıyor. Ankara’nın doğal güzelliklerini,. Güneypark kentsel dönüşüm projesi devam edecek. Parselasyon aşamasındadır. Büyükesat Vadisi planlanmıştır.


Mamak Cezaevi, Otele mi Dönüştürülüyor? Başkentte kentsel dönüşüm kapsamında bin 9konut inşa ettik. Kısa bir süre içerisinde inşaatı devam eden konutlarımızın bir kısmını tamamlayacağız. Bugüne kadar bin 6gecekondu sahibi ile anlaşma sağladık.


Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Kentsel dönüşüm projesinin 1. Bu sırada Bakan Kurum ile bir vatandaş arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Anayurt mahallesi Karadeniz. Erkanlı Holding, Univa ile Farklı Ülkede!


Mamak kentsel dönüşüm 6 etap

Projede adet dükkan ve adet asma katlı dükkan bulunuyor. Projenin yüzde 21’i konut, yüzde 57’si yeşil alan, yüzde. Sonuç olarak, “kentsel dönüşüm” adı altında yasalaştı-rılmaya çalışılan tasarı uluslararası sermayenin yeni bir saldırısıdır. Mamak’ta ilk etap konutları hazır.


TL bedel üzerinden imzalanmıştır. P - Altındağ Belediyesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar