25 Aralık 2014 Perşembe

Almanca konuşma uygulamaları

Dil öğrenmek isteyen kullanıcıların imdadına yetişen uygulamaları, her geçen gün popülerliklerini artırmayı başarıyorlar. Hepimizin bildiği gibi farklı bir dil öğrenmek kolay bir iş değildir. Ancak bazılarımız gerek akademik kariyer gerekse seyahat ya da benzer şeyler için yeni bir dil öğrenmek zorunda kalır. Android de en popüler mesajlaşma - konuşma uygulamaları.


Böylece dil öğrenmek zorunda kalmadan farklı dildeki kişilerle sesli görüşebiliyorsunuz. Tüm dersler oyunlarla daha eğlenceli hale gelirken konuşma, dinleme ve okuduğunuzu anlama yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlar. Konuşmak için popüler cümleler (cümle). Onlarca farklı dili öğrenebileceğiniz uygulamanın temel özelliğiyse hiçbir dil bilgisi kuralı vermemesi.


CRETSİZ sözlük uygulamasını şimdi yükleyin! Almanca dersleri ile kendi kendinize Almanca öğrenin. Almanca, Portekizce ve İtalyanca da yer alıyor.


Tatile çıkmak, sınavlara çalışmak, iş hayatı veya ufkunuzu genişletmek için yeni bir dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Duolingo Tanıtım Videosu. Sizde İngilizcenize yeni kelimeler katmak ve İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız uygulamaları denemenizi tavsiye ederiz.


Big City Small World Podcast. Telaffuz gayet güzel ve anlaşılır, hikayeler ise sizi sıkmayacak şekilde. Akıcı konuşma puanınızı görebilecek, kelime bilginizin zaman içinde ne kadar büyüdüğünü görebilirken gelişiminizi takip edebileceksiniz. Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları Sayesinde Kendinizi Geliştirin!


Almanca konuşma uygulamaları

Want to meet eligible single woman who share your zest for life? Bu papağan istediğiniz yerde ve zamanda, konuşma ve dinleme becerilerinizi geliştirmeniz için sizinle birlikte çalışır. If you are a middle-aged man looking to have a good time dating woman half your age. Her bir derste bazı kilit kelimeler, bir diyalog, yazma alıştırması bölümü, konuşma pratiği bölümleri bulunuyor. Yıllardır milyonlarca insan dil öğrenmek için çok sayıda kursa milyarlarca lira para harcadı.


Ancak yeni nesilde kursa gitmeden de İngilizce öğrenmek mümkün. Bugün sizler için Android telefon ya da tabletleriniz ile İngilizce öğrenebileceğiniz en iyi uygulamaları sıralayacağız. Pratik konuşma yeteneklerine odaklanan program aynı zamanda okuma, yazma ve dinleme eğitimleri de sunarak kapsamlı bir öğrenim imkanı sunuyor.


Bu ders, 1ve 1olarak iki düzeyde sunulmaktadır. Okuma, yazma, konuşma ve eşit dinleme özelliklerine sahiptir ve isteğe bağlı bir e-ders oturumuna sahiptir ve burada Web konferansı kurulumu yoluyla gerçek bir eğitmenle birlikte bir ders alabilir. Bir Dil Üzerinde Seviyenizi Geliştirmek İçin En İyi. Rosetta Stone, dil mevcuttur, bunların tamamı incelememizde listelenmiştir. Bu dil uygulamaları, kulağınızda size fısıldayan birinin olması kadar iyi.


Yeni bir dil öğrenmenize yardımcı olmak için tasarlanmış sayısız uygulama var, bu da doğru olanı seçmeyi zorlaştırıyor. Kelime bilginizi genişletmek, konuşma alıştırmaları yapmak, dilbilginizi. Bu etkinliklerin temelinde iPad ve akıllı tahta uygulamaları kullanılmaktadır.


Almanca konuşma uygulamaları

Bu serüvende sizlere yardımcı olacak en iyi Android yabancı dil öğrenme uygulamaları listesini hedefleri olan takipçilerimiz için hazırladık. WHATSAPP Uygulama grup sohbet kullanıcıların ne zaman daha önce hangi zaman diliminde uygulamada olduğunu mesajınızın gidip gitmediğini kullanıcının mesajı okuyup okumadığını vs birçok özellikle ücretsiz mesajlaşmayı sağlıyor. OS, AndroiWindows,Blackberry vs.


Rusça, Fransızca, İtalyanca, Çince, Hollandaca, İspanyolca ve Japonca dillerinde kelime ezberleme ve pratik konuşma uygulamaları! Akıllı cep telefonlarında kullandığımız yazılı, sesli ve görüntülü görüşme uygulamaları artık cep telefonu operatörlerini iyice devre dışı bırakmaya başlıyor. Uygulamalar içerisinde bazıları değişik bir yol izleyerek sizin sevdiğiniz alanlara yönelik, sürekli ihtiyaç duyduğunuz dili öğrenmenizi sağlar.


Almanca konuşma uygulamaları

Bu sayede tüm platformlarda ulaşılabilir olmaktasınız. BBC sadece bir haber servisi değil aynı zamanda tipik bir akademi. Web sitelerinde yayınlanan çok özel makaleler sayesinde akademik seviyede bilgiler edinmek mümkün. Uzun yıllardır devam eden BBC Dil Eğitimi programı sayesinde ziyaretçilerine ingilizceyi öğrenme fırsatı sunuyor. Almanya tanışma uygulamaları - Join the leader in online dating services and find a date today.


Free to join to find a man and meet a woman online who is single and hunt for you.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar