15 Aralık 2014 Pazartesi

Seferihisar seçim sonuçları

Bu sonuçlara göre başkan dayları meclis üyelerinden daha fazla oy aldı. Seferihisar yerel seçim sonuçları ve oy oranları canlı şekilde burada. Canlı seçim sonuçları için, aşağıdaki linke tıklayarak takip edebilirsiniz.


Seferihisar seçim sonuçları

Hüseyin Nail Gökdeniz ( MHP ) 1. Edibe Çiçek ( HDP ) 4oy. SEFERİHİSAR hangi parti. Yerel seçim sonuçları Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli başta olmak üzere tüm illerin linkleri haberimizdedir. Bu sitede yayınlanan tüm veriler ve işbirliği ile sağlanmaktadır.


Partilerin oy oranları merak ediliyor. Seçim verileri Anadolu Ajans. Son dakika İzmir yerel seçim ilçe sonuçları. Peki, bu üç ilçede hangi aday kazandı? Bu bölgedeki sandıklar 86.


Seferihisar seçim sonuçları

Urla’da Üreticiden Halka Pazarları Kuruldu. Urla Belediyesi ve Urla Ziraat Odası Başkanlığı işbirliği ile haftanın. Hiç bir siyasi parti ile ilgisi yoktur. Hangi ilde hangi parti kazandı? Adaylarının belirleme sürecinde seçmenlerin aktif olarak katılmalarına destek olmayı misyon edinmiştir.


Her seçimde olduğu gibi ülke genelinde yine usulsüzlükler, sahtekarlıklar yapıldı. Sitemizdeki içerik kullanıcıyı bilgilendirmeye yönelik olarak. Bölgesel tüm demografik özellikler, fiyat endeksi ve seçim sonuçları Emlakjet Bölge Raporu’nda! Hemen tıkla, bölgesel fırsatları kaçırma.


Cumhurbaşkanlığı oy oranları 1. Sandıkların açılmaya başladığı İzmir genelinde sandıklardan çıkan sonuçları sitemizden takip edebilirsiniz. Ada araştırma şirketinden geldi. Ekmeleddin İhsanoğlu 58. Mart tarihleri arasında. Bayraklı, Menderes ve Ödemiş’te iki parti kafa kafaya.


Diğer ilçelerde ise CHP önde. Ocak ayında yayın hayatına başladık. AKP’de seçim sonuçları sonrası ilk istifa! BB seçim sonuçları da belli olmaya başladı.


Seferihisar seçim sonuçları

SEÇİME HANGİ ADAYLAR KATILDI? Korkmaz: Sözde değil, gerçekten hemşerinizim. Zeybekci: Gördük ki o sene bu sene. AK Parti, seçim sonrası ilk MKYK ve MYK toplantılarını bu hafta yapacak.


Toplantılarda başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye genelindeki oy sonuçları ile ilgili. Foça ilçesinde, belediye başkanlığını CHP adayı Fatih Gürbüz önde kapattı. Erzurum TOKİ kura sonuçları isim. Yetişkin mazbatasını alıp göreve başlayacak.


Peki ya bu illerde hangi partiler seçimleri kazandı ? Hayri Gözlükgiller yasadışı organ naklinden tutuklandı. Türkiye,cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandık başına gitti. Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Güneydoğu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerindeki resmi olmayan verilere göre seçim sonuçları. Haziran genel seçimlerinde Ordu’nun Fatsa ilçesinde cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için kesin sonuçlar belli oldu.


This video is unavailable.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar