25 Aralık 2014 Perşembe

Türkmenistan da yasaklar

Merhaba Arkadaşlar bu videomuz da sizlere yen bir yasak olan fakat çok ilginç yasak olan araba rengi yasağından bahsedeceğiz. Dünyanın dört bir yanında pek çok farklı ülkede tuhaf, anlam verilemeyen yasaklar görebilirsiniz. Bunların belki de en önemlisi yabancıların gece 11:00’den sonra dışarı çıkma yasağı. Türkmenistan da renkli araba la. Bir de başkentte fotoğraf çekme yasağı da bulunuyor.


Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Uzmanlara göre sorun, petrol ve doğalgaz ihracatından gelen kazancın düşürülmesi ve Başkan. Türkiye’ye giriş yasağınız mı var endişelenmeyin Modum Danışmanlık var. Türkiye’deki giriş yasağınızın kaldırılabilmesi için göç danışmanlarımızı hemen arayabilirsiniz. Peki bu kararın altında ne gibi sebepler yatıyor?


Yalnızca bir ülkede bile birçok alt kültür bulunuyor, kültürel davranışlar ve normlar bölgeden bölgeye değişiyor. Açık alanlarda sigara ve alkol içmek yasak. Evlilik öncesi cinsel ilişki. Bir çok yasak düzenli yaşam için gereklidir, fakat öyle yasaklar var ki duyduğuna inanamayacaksınız.


Romanya: Scrabble En tuhaf yasaklar! Kentucky eyaletinde aynı erkekle kez evlenip boşanmak yasaklanırken, Michigan`da kadının saçı kanunen kocasına ait sayılıyor. Ayrıca aynı eyalette arabada sevişmek de yasaklar arasında.


Yasaklar la hiç bi yere varılamaz, ne kadar yasak konulursa. Tıpkı Türkiye’de olduğu gibi Ermenistan’ı da 3Y ile tanımlayabiliriz sanırıYolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar. Tabii bu 3’lünün bizim coğrafyanın makus talihi olduğunu da. Yürürlüğe giren yeni yasayla ülke genelinde internet erişiminin sağlanması ve internet üzerinden yayınlanacak bilgilerin yasal sorumluluklarının belirlenmesine ilişkin düzenleme getirildi.


Onun da uzun bir yasak listesi vardı ve sakal da buna dahildi. Bilet Sorgulaması Yap, Uçuşları Karşılaştır, En Uygun Uçak Bileti Al! Bir kadinin eşine ait bir mektubu açması ağır suç. Ama biliyoruz ki, bu yasakları IŞİD daha önce başarıyla uyguladı.


Cumhuriyeti gibi islamik ülkelerde alkol yasakları gayet köşeli de, sigara konusunda böyle yasaklar yok, sanıyorum. Aklıma film yasağı geldi güvenlik acisindan araç içi gözükmedigi için konulan yasağa o kadar tepki geldi şimdi beyaz yasak desen kıyamet kaporta. Onay kutusunu işaretleyerek, e-posta adresinizi girerek ve Abone olu seçerek, eSky. Doğu Türkistan’da uygulanan zulüm resmiyet kazandı Çin’deki Uygur Türklerinin yasağı diken üstünde beklediklerini anlatan Seyit Tümtürk, Çin’deki Uygur Türkleriyle yaptığı.


Reenkarnasyonu da yasaklayan ilginç yasaklar devletlerinin başını çeken Çin, tarihte karmaşa ve köklü değişiklikler yaratabileceği kaygısıyla zamanda yolculuğu yasakladı. Olmayan şey yasaklanır mı, yoksa aslında zaman yolculuğu var mı onu da bilemiyoruz. Sovyetler Birliği döneminde dini bilgilenmenin ve dini görevleri yerine getirmenin önüne konulan yasaklar halkların dini kimliklerini tümüyle yok etme amacına yönelikti. Halen yasaklar devam etmektedir. TÜRKMENİSTAN’A BİR GEZİ.


Bu sayı Orta Asya’da yatırım yapan yabancı firmaların 40’nı oluşturuyor. Burundi: koşu yapmak yasak. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Ağustos -katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup Tr Ay - Tr Satürn ve Tr Plüton -katsayısında olacaktır.


Türkmenistan da yasaklar

Ağustosda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar Tr Ay. Tr Ay düşük katsayıda iken verimsizlik ve güvenlik problemlerini sembolize eder. Temmuz astrolojik olarak önemli bir gündür.


Okullarda, devlet dairelerinde hatta evlerimizde bile anlam veremediğimiz yasaklar mevcut ancak bunları ülke yönetimleri yapınca biraz garip oluyor. UNHCR Yüksek Komiseri, müslüman mülteciler konusunu gündeme getirdi. UNHCR İslam İşbirliği Örgütü’ne üye devletleri, sığınmacı ve mülteciler için uzun soluklu çözümler ve koruma getirerek onları kendi yaşayış biçimleri içinde desteklemeye çağırdı. Karayoluna deveyle çıkmak yasak.


Eureka kentinde bıyıklı erkeklerin kadınları öpmeleri yasak. Ayların ve günlerin isimlerini değiştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar