17 Nisan 2018 Salı

Yeni icatlar

En son icatlar yeni icatlar son buluşlar. Dünya trendleri sık sık değişime uğruyor. Bu kapsamda her yeni gün yeni bir icat ve buluş hayatımıza girmeye devam ediyor. Başarılı bir girişimci olmak istiyorsanız eğer özellikle endüstri sektöründe büyük önem arz eden yeni icatlar ve buluşlar mutlaka ilginizi çekmeli ve bu konuda daima yeni araştırmalar yapmalısınız.


Yeni icatlar

Kendi İcatlarıyla Ölen Mucitler. Müslümanların En İyi İcadı. Hayatımızı Değiştiren İcatlar.


Fakat, şimdi Microsoft oturma odanızı tümüyle hareketle doldurarak bu deneyimi bir adım daha ileri taşımayı düşünüyor. Bilim insanları sadece lazer kullanarak insan kulağına müzikten, konuşmaya kadar pek çok sesi aktarmayı başardı. Bu tür videoları sık sık denemek istiyorum. Elektrik üreten kıyafetten robot evcil hayvana, “elektronik doktor”dan düşünce okuyan alışveriş arabasına pek çok yeni buluş hayata, yüzyılın gidişatına şekil verecek.


Fuarda yeni cep telefonunu tanıtan Zamzuk firmasının standına uğramadan olmazdı elbet! Zamzuk’un amiral vapuru (yani, en iyi!) telefonu olan S modelinden sonra geçen sene geliştirdiği S ise, orgeneral kamyonu niteliğinde! Telefon, yarım kilo ram, bi litre full sıvı ekran, gb.


Günümüzde insanlar yaşantısını etkileyen en önemli etkenlerden biriside içimizde yaşamış insanlardan bazılarını farklı düşünerek hayata farklı bir açıdan bakmalarıdır. Son saat içinde her saat, parmağınızı saniye boyunca 1dereceye kadar ısıtıyor. Teknolojiyi keyfe dönüştürecek gadgetları, hayatınızı kolaylaştıracak yeni ürünleri sizin için derliyoruz. Teknoloji, Alternatif enerji ve Android hakkında daha fazla fikir görün. Bu buluşları görenler gözlerine inanamadı.


Bencede uzun Olmalı ama icatlar güzel. Yeni eğlence parmak oyunları. Teknoloji tasarım dersinde araştırma ödevini yapıyorum da #128578;. Bu çaydanlık sakar kişilerin favorisi olmaya aday. Bu teknolojik ürünlere yeni nesil cihazlar da.


Bir evin olabilecek ihtiyaçlarının enerjisini üretebilen evde kullanılan su, yağmur suyundan sağlanıyor. Siz evde yokken herhangi bir yere gittiğinizde üretilen enerji satılabiliyor. Ortaya çıkışında genelde geçmiş yaşantılar, hayal gücü , merak ve çalışma azmidir. Bu soruna çare arayan Morgan. En yeni teknolojik gelişmeler Silikon Vadisi’ndeki birçok teknoloji devini endişelendirirken, bizleri heyecanlandırmaya ve birçoğumuzun takdirini toplamaya devam ediyorlar.


Yeni icatlar

Elbette ki bu gelişimin sonu yok. En güzel en yeni hiç görülmemiş Kurban Bayramı mesajları! Matt Benedetto, gereksiz icatları ile tanınan bir r. Bunu bir tür eğlence haline getiren Benedetto, kendisiyle dalga geçmeyi de ihmal etmiyor. Paylaş: Leave A Reply Cancel Reply.


Sizlere İlginç Değişik İcat Resimleri. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. CodyCross İcatlar Cevapları. Her dünya, bulmaca severlere meydan okuyacak yeni temalar ve türler getiriyor.


Zeka oyunları ile bilgini test ederken eğlen. Bu zeka oyunlarıyla dil yeteneklerini test et. Son dakika icatlar haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur. Japonlar ilginç yeniliklere imza atıyor. Fincan ve Bisküviler:Bu kahve fincanının hemen altında bisküvi konulabilecek ufak bir yuva var.


Eğer bir engelliyseniz veya engellilere yönelik bir iş fikrini hayata geçirmeyi planlıyorsanız, bu rehberde mutlaka ilginizi çekecek engelliler için en yeni icatlar a ve projelere yer vereceğiz. Bu icatlar ve yakın zamanda hayata tam olarak geçirilmesi planlanan projeler size ilham sağlayabilir. Bilimsel gelişmeler ve teknolojik icatlar her yüzyılda hayatımızı kolaylaştırmış ve insanoğlunun yeni şeyler keşfetme arzusunu doğurmuştur.


Her ülkenin farklı zaman dilimlerinde. En yeni icatlar en son gelişmeler, Bilinmesi Gerekenler, merak edilenler, Bilim dünyasında ki en yeni. Her icadın para ile yapılmasına gerek yok, parasız icatlar da vardır.


Parasız icatlar genelde daha ilginç olurlar. Bu duruma benzeyen, aynı zamanda profesyonel olsa bile sıra dışı olan ilginç icatlar listesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar